Ölüm İçgüdüsü (Sigmund Freud, #2)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Psikolojik roman severlerin kaçırmaması gereken bir kitap. Kitap sadece Freud çevresinde şekillenmiyor; Marie Curie hakkında da çok şey sunuyorr. Ekonomi tarihinden dem vurmasıda cabası. Bunları sıkıcı olmaktan kurtaran bir kurgu ile sunuyor yazar. Müthiş bir polisiye romanı özelliği taşıdığını söyleyemem ama kurgudaki hareketlilik kitabı çok hızlı okumanızı sağlıyor.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
5 puan

Kitabın daha ilk sayfasından kendinizi olaylar içinde buluyorsunuz, sıkılmadan okunabilecek bir tür. Psikoloji ve savaş ortamını okura iyi aktarabilmiş.

Profil Resmi
8 puan

http://buzdakaymak.blogspot.com/2012/09/olum-icgudusu.html

6 puan

İlgi cekici bir konusu ve baslangici var. Bununla birlikte bir o kadar cok olay ve karakter oldugu icin bir yerde ipin ucu kacabiliyor. Yazar tek bir olay degil bir suru seyi birden anlatmaya calistigi icin okuyucu acisindan biraz sinir bozucu bu. Collette ve Luc'un travmasi, hazine soygunu, radyum kizlari derken kosarak kitap okuyormusum gibi hissettim acikcasi. Merakla okudum evet ama ne bileyim yordu beni. Neyse bahaneyle radyum kizlari konusunu merak ediyordum.Konuyla ilgili kitap arayisindayim simdi.

geri ileri