Melekler Korusun

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Basit ama hoş bi roman olmuş

5 puan

Yazarın acemilik dönemi kitaplarından biri olduğunu düşünüyorum.Aman aman başarılı bir hikaye değildi.içeriğine melekleri karıştırarak olağanüstü bir hava yaratmaya çalışılmış ama pek başarılı olduğu söylenemez.Tipik bir aşk hikayesi.Okunmaz demiyorum ama okunmaması da bir kayıp değil.Bu roman tadında çok fazla film vs var zaten.

10 puan

Çok eğlenceli...

3 puan

Debbie Macomber'ın diğer kitap ve serilerine göre son derece basit ve havada kalmış bir konusu vardı. Fantastik ve romantik tarzını birleştirmek istemiş yazarımız , ancak olmamış. Melekleri fantastik anlamda değil de mecaz anlamlarda konuya dahil etseymiş sanki daha bi güzel olacaktı. 12/ 15 yaş seviyesine hitap etmiş gibi..

7 puan

İlk başladığımda melek muhabbeti biraz saçma gelse de ilerleyince kitap kitap olmaktan çıkıp romantik komedi bir filme dönüştü ;) Çıtır çerez keyifli bir noel hikayesiydi

9 puan

Çok sıcak,bir çırpıda okuduğum bir kitaptı.Sanırım ihtiyacım da vardı,iyi geldi..

7 puan

Okuması hoş, eğlenceli bir kitaptı, Noel filmlerinin bir değişik versiyonu...

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
5 puan

Huzur dolu ve sıcak bir kitap. Fakat çok klasik bir aşk hikayesi hiçbir aksiyon yok, daha başından kitabın sonunu neredeyse tahmin edebiliyorsunuz. Belki kafa dinlemek için güzel bir kitap olabilir ama okumazsanız da bir şey kaybetmezsiniz.

geri ileri