Mart Menekşeleri

Profil Resmi
10 puan

Alıntılar , resimler ve daha detaylı yorum : http://vemutluson.blogspot.com/2013/08/mart-menekseleri-sarah-jio-ile.html

Hayat , birine seni seviyorum demenin kararsızlığını yaşamak için çok kısadır..


Bu sözlerle beni almaya iten Mart Menekşeleri Agustos ayı için belirlediğim kitapları bırakıp başlamama neden oldu .. Aldığım gün başladığım bu eşsiz kitap yogun günlerime ragmen oturduğum an su gibi aktı gitti. Tek bir sayfasında bile sıkılmama neden olan bir kopukluk yoktu. Herşey kusursuz bir şekilde başladı ve beni hayret içerisinde bırakarakta bitti.

Bittiği an fark etmeden ağzımdan şu sözcükler döküldü.. ''Güzel bir kitap tıpkı aşk gibidir.


Asık oldugun kisiden ayrıldığında hissettigin yarım kalmışlık , yerine başkasını koyamama hisleri gibi guzel bir kitap okuduktan sonra da yerine başka kitap okunmaz. '' ve yerine şuan hangi kitabı koysam da aynı tadı alabilsem diye düşünmeden edemiyorum.


Kitabın konusuna değinmem gerekirse ; Emily eşi Joel'in başka bir kadın ile aldatması sonucu boşanırlar. Joel artık Stephanie ile yeni bir hayat kurarken Emily ise tek yeteneği olan yazarlığını kaybetmeye başlar . Çünkü istediği kitabı yazamamaktadır. En son yazdığı kitap başarılara ulaşmasına ragmen Emily 'nin istediği duyguları vermemektedir. Boşanmışlık ve meslegindeki problem nedeniyle dinlenmek için yengesi Bee'nin yanına Bainbridge Adasına gider. 1 Mart günü başlayan serüveni için tam bir ay planlamıştır. Jack , Henry ile tanışır hatta eski sevgilisi Greg'le bile karşılaşıyor. Bee'nin evinde kaldığı oda da buldugu günlük ise Emily'i çaresiz bir meraka ve aile sırrını aydınlatmaya iter ancak bu kitabı kim yazmış ve kime yazmıştır ? Bee yengesi ve annesi arasında olan soguklugun nedenini bilmeyen ve her soruda sessizlige bürünen Bee Emily'i daha meraklandırmaktadır. Evelyn Bee'nin en yakın arkadaşı Emily 'e bazı sırları onun çözücegini söylemesiyle Emily daha fazla dayanamaz ve Günlükte yazan kişileri bulmaya çalışır ancak bir sorun vardır gün geçtikçe Jack ile daha fazla yakınlaşır ve buda işleri hiç hoş bir hala getirmez..

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »