Kemikler Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #1)

En Son Değerlendirmeler

6 puan

:D çok iyi

9 puan

Enfess :) <3

9 puan

çok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim

Profil Resmi
10 puan

Çok sevdim , herşeyden biraz var , heyecanlı,hareketli,ilginç ve romantik ve ara ara üzen ara ara güldüren çok iyi bir seri.6.kitap Sanırım Mayıs da çıkıcak bekliyorum . Kesinlikle tavsiye ederim.Film izledikten sonra okumak istemeyebilirsiniz ama film kitabın 100 de 1'i ....

9 puan

Kitap genel itibari ile güzeldi. Klanlara verilen isimler yaratıcıydı. Sıkılmadan okuttu ve sonunda yaptığı şeyle -ki Valentine'nin attığı yalan doğru olsaydı seriyi bırakırdım- biraz yıkım yaşadım ama okunmaya değerdi. Tavsiye ederim. Fantastik kitaplar arasında en iyilerdendi.

Profil Resmi
9 puan

Kitapta düşünebildiğim tek olay Jace ve Clary ve Valentine oldu.

Profil Resmi
10 puan

o nasıl bir sondu hala etkisindeyim

5 puan

pek beğenmedim ama seriyi okumaya devam etmek istiyorum.

Profil Resmi
9 puan

Fantastik kitap severler için oldukça uygun bir serinin ilk kitabı. Yazarımızın özgünlüğü de akıcılığı kadar iyi durumda. Mutlaka okumalısınız, herkese şiddetle tavsiye ederim. Filmi de kitabı kadar ilgi çekici :)

Profil Resmi
10 puan

Harika bir kitaptı. kaç defa okuduğumu hatırlamıyorum. her okuyuşumda ilk okuduğum zamanki gibi zevk aldım.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

Ve harika bir seriye daha adım attım. Pişman değilim. Jace sen dehşet bir adamsın :D
Yazarın hayal dünyasını ayakta değil baş aşağı durarak alkışlayabilirim.


Gerçekten harika bir kurgu.Olaylar kısa zaman dilimleri içerisinde anlatılsada bu insanı sıkmıyor ve kızımız on altı yaşına girecek olsa da kitapta ergensi tavırlara rastlamadım ve buda içimi ferahlattı gerçekten :D

Hadi bakalım şimdi sıradakiler okunacak.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

Jace Wayland gel buraya evleniyoruz!

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

Kitabın kurgusu güzel, karakterleri hoş ama çok yavaş ilerliyor bence. Bilmiyorum çoğu zaman sıkıldım, zar zor bitirdim gibi. Tabii bu benim düşüncem.

10 yıl, 10 ay
10 puan

Gerçekten ilginç bir hikaye tek solukta okudum. Hayatımda okuudğum en güzel paranormal kitaplardan biri diyebilirim

Profil Resmi
10 puan

Hayatımda okuduğum en güzel fantastik seri diyebilirim :)

10 puan

İki defa okuyup bitirdiğim nadir kitaplardan birisi oldu. Harika bir seri. Bir çok doğaüstü varlığı bir arada bulundurması süper. Ve Jace... Sanırım çekiciliğine kapılmamak imkansız.

10 puan

Kesinlikle ama kesinlikle okunmalı.İkinci kitaba geçmek için sabırsızlanıyorum.Hikaye sürükleyici,karakterler harika.Yazar favorilerim arasındaki yerini aldı,tabii bu seri de öyle.

9 puan

Gerçekten çok sürükleyici kitaptı. Cassandra Clare kitabın içine ipuçları bırakmış. Dikkatli okuyan bir göz sonunu tahmin edebilir.

7 puan

17 yaşındaki baş kahramanlardan fenalık gelmesine rağmen merakla okudum kitabı.ama filmini önceden seyretmeseymişim daha iyi olacakmış..bence her zaman kitaplar filmleri döööveeer:)))

Profil Resmi
10 puan

HAYATIMDA OKUDUĞUM EN İYİ KİTAPLARDANN!!!

9 puan

İlk başlarda nedense bana sıradan gelmişti ama sonradan bayağı bir açıldı, güzelleşti, çılgına çevirdi... Her bir karakterini ayrı sevdim, kesinlikle tavsiye edilir.

9 puan

Cassandra Clare ile Jace ...

ßu Kitabın öncellikle filmini izlemiştim genel olarak filmi beğenilmemeişti fakat azda olsa içimde merak uyandırmıstı ve kitabı direk alıp okumaya başladım başları hafif sıkıcıydı fakat daha sonra kitap gerçekten akıcı olmaya başladı ve filmden daha güzeldi ... ve daha çekiciydi.. tek ayar oldugum kısım Clare nın çok aşırı olmadık şeylerde inatcı olması ki bunu 2 kitapda daha sık inatcılık edip Jace delirtmesiydi. ama konu 2 kitapda gercekten daha heycan verici oldu... burda konuyu anlatmaktansa kitabı alıp okumanızı ve gerçekten filme takılmamanızı istemekteyım kıtapdaki olaylarla filmdeki olayların cogu örtüşmemekte.

8 puan

Vay be... Jace ve Clary... İkisi gerçekten öyleler mi? Halbuki filmde... Konuşamıyorum. Güzeldi yani

10 puan

Fantastik kitap sevenlerin kesinlikle beğeneceği bir kitap. Tabi ki filmi kitabın üzerinde kötü etkiler yaratıyor.

7 puan

kolay okunan bir kitap. vampir akademisi daha iyi bir seriydi bence.

10 puan

Hayatımda okuduğur en güzel serinin ilk kitabı. Muhteşem

Profil Resmi
10 puan

Harikaaa. Jace'e bayılıyorum :)

11 yıl, 8 ay
6 puan

Sonunda "bu bir şaka olmalı" demeyen yoktur heralde.İkinci kitabı okiycak olmamın tek sebebi bu iş nereye varıcak merak etmem.Yoksa ben başarılı bir kitap olduğunu düşünmüyorum. Jace ne kadar güçlü bir karakterse Clary de o kadar silik bir karakterdi. Ayrıca diğer karakterlerde de öyle ahım şahım hayranı olabileceğimiz birileri yoktu. Jace'le tanışmak isteyen okusun derim :))

6 puan

Puanım biraz düşük ama yine de güzeldi. Günümüz popilarite kitaplarindan çok daha iyi bir kitap.

Profil Resmi
4 puan

Nedense diğer herkes gibi kitabı beğenmedim. Belki ben daha çok komik ve güçlü kadın karakterlerden hoşlanıyorum diyedir.İlk olarak ana karakteri çok silik buldum, olaylar çok tahmin edilebilirdi ***spoiler*** jace'in erkek kardeşi çıkması dışında ve Jace'in erkek kardeşi çıkması da pek hoşuma gitmedi açıkcası çünkü kitap boyunca Clary'nin Jace'den hoşlanması anlatılırken birden erkek kardeşi olduğunu öğrenmesi beni rahatsız etti.***spoilerbitti*** Yan karakterler de çok güçsüzdü ve bana ulaşmadılar zaten 6 tane yan karakterden başka karakter yoktu ve gelecek kitaplar için birlikte olabilecek bir kaç çift seçeneğinden başka seçenek yok.

geri 1 | 2