Jane Eyre

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Klasiklerinn tadii gercekten bir baska guzell oluyor.. ama ben ilk once filmini izledigime cokk pismanimm eminimm ilk kitabi okusaydim sonunda yasanan olaylara buyuk saskinlik gosterirdim ask ve gurur kitabinda kesinlikle boyle yapmayacagim :))o tavsiye derseniz ona ne suphe derimm okuduktan sonra agizda hos bir tat ve gulumseme birakiyorr..

8 puan

Jane Eyre tam bir kadın kitabı.

Kitabın başında Jane'in yaşadıklarına üzüldüm,çocukluğundaki güçlü duruşuna hayran kaldım.
Cesaretini sevdim, ama yer yer kırılmayan gururundan nefret ettim. Bazı yaptıklarını onayladım kendimce,bazılarına çok sinirlendim,'Neden,neden?'dedim.

Sonlarda da derin bir oh çektim, dediğim gibi tam bir kadın kitabı bir erkek okuyunca acaba neler hissediyordur çok merak ettim.

10 puan

Kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzel bir kitap!
Saf, temiz ve masum bir aşkın hikayesi...

10 puan

Yıllar Sonra Gelen Mutluluk Jane Eyre bitti.

İtiraf etmeliyim hep klasikleri sıkıcı bilirdim. Bazıları hariç. Bu bazılarına kesinlikle bu kitapta dahil. Nutkum tutuldu okurken. Aşk,üzüntü,acıma,nefret her şeyi bulabileceğiniz bir kitap…
Öncelikle Jane Eyre’nin çocukluğundan başlıyor olay. Dayısının ölmesiyle yengesinin eline kalıyor ve pek iyi çocukluk geçiremiyor.Daha sonra bir okula gidiyor. Orda 8 yıl kalıyor. Ve bi süre sonra öğretmen olarak kalıyor..Bi süre sonra ilan verip bi evde çalışmaya başlıyor. O andan itibaren olaylar gelişiyor. Ve patronuna aşık oluyor…
Okuduğum en güzel aşk hikayesiydi diyebilirim. Ve de bi kızın ayakta durma hikayesi..
Kesinlikle,kesinlikle,kesinlikle okuyun. Ben çok beğendim.

11 yıl, 10 ay
4 puan

Kitap tam bir drama tarzında bir Türk filmi tadında bir eser. Vıcık vıcık aşk acı aldatma vb. ile dolu Kitabı okurken bir insanın başına bunca olay nasıl gelir diye sorgularken buluyor insan kendini. Gereksiz yere uzatmalar ve tekrarlarla zaman zaman sıksa da yine de okunabilecek bir kitap!

geri ileri