Gölgesizlerin Tutkulu Dansı (Tavistock Family, #2)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
6 puan

http://kitapeylemi.blogspot.com/2013/06/58-golgesizlerin-tutkulu-dansi-tess.html

10 puan

Bildiğimiz Tess kitaplarından farklı ama yeterince tatmin edici bir kitap.

10 yıl, 11 ay
8 puan

tess yine bi harıkaaaa....

10 yıl, 11 ay
7 puan

Kitap kendini okutuyor ama alıştığımız Tess Gerritsen kitaplarının gerisinde kalmış .. Kitapta çözemediğim tek şey zaman dilimiydi .. Tess kitaplarını ilk defa okuyacaklar umarım bu kitapla başlamazlar..

2 puan

:( Alışılmış Tess Gerritsen romanlarının tamamen dışında. Sıradan... Umarım bu şekilde devam etmez.....

10 yıl, 11 ay
8 puan

Tess Gerritsen'in diğer kitaplarından farklı oldukça casusluk macera tarzı bir kitap.

6 puan

ilk okuduğum Tess kitabı eğer bu olsaydı ben belki bir daha Tess okumazdım. Neyse ki öyle olmadı. Ben bu kitabı beğenmedim. Daha doğrusu kitap güzel herşeyiyle güzeş ama bir Tess romanı olarak beklediğim, alıştığım, aradığım değildi.

10 yıl, 11 ay
7 puan

Kitabın adı ile hikayesi bence pek bağdaşmıyor. Ayrıca tamam tıbbi gerilim konulu bir Tess Gerrıtsen kitabı değil ama hiç Gerrıtsen anlatımına benzemiyor. Aman aman çekici ve ilgi uyandırıcı bir konusu da yok. Sadece sıkı bir Tess Gerrıtsen hayranı olduğum için aldım ve okudum..

10 yıl, 10 ay
8 puan

Güzel bir dedektif romanıydı... Sırlar, beklenmeyen kişi.. ve aşk. :)

Profil Resmi
7 puan

ilk tess kitabım ama sanırım yanlış kitapla başladım,kitap fena olmamakla birlikte çok yavandı ama sanırım tess okumayı bırakmamam gerekiyor çünkü duyduğuma göre bu diğer kitaplarına göre vasatmış.

7 puan

Diğer kitaplarına göre vasat ama yine de yabana atılmayacak bir kitap.

8 puan

Orjinal Adı Thief Of Hearts Tavistock Family Serisinin ikinci kitabı Serinin Goodreads puanı 5/3,56 Benim puanım bu kitap için 5/4
Beğenerek okudum özellikler Aristokrat Jordan Tavistock ile Clea Rice'in kitabın başından itibaren başlayan macerasını çok sevdim..
Bir Harlequinn Kitabı olmasına rağmen dolu dolu bir kitap idi..Yazarın diğer kitaplarındaki gibi tıbbı gerilim ve cinayet ile bezeli değildi..Ama tam da benim istediğim gibi bir macera vardı eskiden televizyonlarda oynayan bir bölümlük tv.filmleri vardı dolu dolu o tadı bıraktı bende..Çeviri akıcı idi kitap aktı gitti..
Tek eleştirim de kapağa bence kapaktaki kahramanlarlar kapağın uzaktan yakından alakası yoktu ki daha önce Kupa Kızı ismi ile Harlequin'den çıkan kitabın kapağı daha uygundu...Yinede kapağa fazla takılmadım..
Sıra dışı bir kadın olan Clea Rice bulunmaması gerekn bir gemide tanık olduğu toplu cinayeti ispat edemiyordu. Polise bu olay için baş vurduğunda hedef haline gelmiştir..Bu cinayeti ispat edecek tek şey Kaşmir Gözü isimli bir antika hançerdir..Bu hançeri elde etmek için sosyetik çapkın Guy Delancey'in evine gizlice girerek tam çalmak üzer iken orada başka bir hırsız Jordan Tavistock ile karşılaşması işlerini bozar..
Jordan'ın orada bulunma nedeni ise apayrıdır eski sevgilisi ve arkadaşı için o eve girmiştir...Çünkü Guy Delancey Veronica Cairncross'u ona yazdığı mektuplar ile onu tehdit etmektedir..Eski dost ricası o mektupları zarar vermeden gizlice almasını rica etmiştir..
Jordan ve Clea kendilerini bu karşılaşmadan sonra büyük bir maceranın içinde bulurlar ...O kadar ki ikisi de bir nevi ava dönüşecektir...Güzel bir aşk,macera kitabıydı..Tavsiye ederim...


3 puan

sanırım tess gerritsen rizzoli serisinden şaşmamalı..kitabın kendisini okutturduğunu gözardı edemem ama rizzoli serisinden aldığım keyfin 10da 1i bile yoktu..bu tür kitaplara ne deniyor bilmiyorum ama fazlasıyla romantik hatta biraz barbara cartland havası bile vardı..ayrıca kitapta zaman ve mekanın belirsizliği çok sinir bozucuydu..yazım tarzı ,anlatılanlar 50ler 60lar gibi hissettirsede aradaki zaman kopukluğu kitabın hangi dönemde geçtiğini anlamayı baya zorlaştırmıştı..ki hala anladığımı söyleyemem..kısacası bir tess gerritsen kitabı için bunu söyleyeceğimi hiç düşünmemiştim ama çok daha iyi kitaplar var okunabilecek..tavsiye etmiyorum..

10 yıl, 11 ay
geri ileri