Beyaz Düşler (Bride Quartet, #1)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

"Gelin serisinin ilk kitabı Beyaz Düşler.. Kitabı beğendim Evlilik organizasyon şirketi kuran 4 Genç Kadının arkadaşlıklarını işlerine taşıması.. Seriyi ve kitabı begendim özellikle Mac''ın korku,tereddütlerini,arkad?aslar arasındaki bagi,anlayısi,yardımseverl?ik ve destegi. Carterin aşkının gücünü,engin sabrını yazar iyi işlemis. Ama Eve Dallas serisi cok daha güzel bence. Yinede bir Nora Roberts klasi vardi bir peri masali hayal etmek istiyorsaniz bu seriyi tavsiye ederim. "

10 puan

Harika bir seri...

9 puan

Mac & Carter

11 yıl, 11 ay
4 puan

eğlenceli ve pembe bir kitap

7 puan

bu kızlara bayıldım ya

Profil Resmi
7 puan

Tipik bir kitaptı.Ahım şahım değildi benim kanaatimce.
Düğün organizasyonu temalı çok kitap var fikir yeni değil..Bana susan mallery-ışıldayan kitabını anımsattı.Kapağı da çok benziyor zaten.

Profil Resmi
8 puan

Güzel akıcı bir kitap. Düğün organizasyonları yapan dört yakın arkadaştan Mac'in yaşadıkları, hayata bakışının anlatıldığı bir roman. Güzel sıcacık bir hikaye...

10 puan

http://bayansafirmavi.blogspot.com/2015/02/kitap-yorumu-beyaz-dusler-nora-roberts.html

10 puan

Okurken fotoğrafçı olmak isteyeceksiniz ve okuduğunuz zaman gözünüzde o yazılanları canlandırdığınızda kendinizi düşler ülkesinde bulacaksınız..

Profil Resmi
10 puan

mükemmel bir serinin başlangıcı. karakterler o kadar gerçek ki onları tanıyormuş hissine kapılıyorsun.

8 puan

4 arkadaşın kurduğu düğün hazırlıkları şirketinin fotoğrafçısı olan Mac ile akademide hoca olan çekingen,sakar Carter'ın güzel aşk hikayesi. Serinin geri kalan kitaplarını özellikle Parker'ın hikayesini çok merak ediyorum.

Güzel aşk ve güzel dostluk hikayesi okumak isteyenler bu kitabı tercih edebilirler.

10 puan

Kahramanlarımdan birini daha buldum :) Carter :)

10 puan

Ah Nora yine çok güzeldi.. pembe dizi tadındaydı...

2 puan

Okuduğum ilk ve son Nora kitabı olarak kalacak benim için. Aslında bir kitaptan yola çıkarak böyle bir yorum yapmam doğru değil ve sevenlere de saygım sonsuz ancak Nora'nın yazdığı konular bana göre değil. Kitapta karakterlere ısınamadım. Bana fazlasıyla tozpembe geldi.

5 puan

hayalkırıklıkları yaşadığım bir yazar oldu: Nora Roberts
bir yeşilçam klasiğinin amerikan versiyonu.
umarım diğer kitapları böyle olmaz

7 puan

Bu kitap ta kurguymuş hikayeymiş gerçeklikmiş hepsini yastık altı olmuş. Nedeniyse karakterlerin kusursuzluğu bu kadar birbirine uyumlu bir çift Anca noradan beklenirdi zaten. Karakterler zıtlıklarıyla sevimlilikleriyle ve geçmişdeki sorunlarıyla okadar birbirlerine uymuşlar ki. Bu ikisinin aşkı gözlerimi kamaştırdı ve gerisini unuttum. Ama kitapta yine Nora imzasıyla ilk raflarda. Seriyi başlatan mükemmel bir kitap olmuş kısaca.

7 puan

"Gelin" serisinin ilk kitabı olan "Beyaz Düşler" düğün organizasyon şirketi kuran ve hepsinin ayrı yeteneği olan 4 çocukluk arkadaşından, fotoğraf çekimi yapan Mac ve Üniversite Profesörü Carter aşkını anlatıyor. Fikir güzel, hikaye daha ilginç ve renkli anlatılabilirdi diye düşünüyorum.
Nora Roberts kitaplarını sorgusuz aldığım ve beğendim bir yazar. Çoğu zaman hayal kırıklığına uğratmaz beni. Bazı kitaplarında, bu kitabında da olduğu gibi acaba bir başkasına yazdırıp kendi imzasını mı atıyor diye düşünmeden edemiyorum. Sanki kitapları iki gruba ayrılıyor. 'Beyaz Düşler' kendi kalemini ve kurgu tarzını yansıtmayan sadece birazcık bulaştığı bir kitap olmuş. Serinin 2. kitabı da elimde, okuyalım bakalım o nasıl?

geri ileri