MERAL

31 takip ettiği ve 55 takip edeni var. 260 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

MERAL, Sümbül tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi beğendi.
Aşkın Kokusunu Aldım (Sancaktarlar Serisi #4)

10

Meral KIR // AŞKIN KOKUSUNU ALDIM 💐💐💐

Öncelikle şunu itiraf etmeliyim ki ben Serra'yı pek sevmezdim. Hatta tam bir anti Serracıydım diyebilirim. Kitabın başlarında fikrim sabit kalırken sonraları öyle bir işledi ki yazar hanım Serra'yı, onu sevmemek sanırım elde değil zira Barış'ta benimle aynı fikirde olmalı ki daha fazla dayanamadı Serra'ya. Detayları okuyunca öğrenirsiniz zaten.

İlk 100 sayfa Serra hakkında gerçekten Barış gibi düşündüm,  çokta kızdım hatta. Sonuçta Fırat kendinden yaşça küçük bir genç adam. Ve Serra bu konuda ser verip sır vermeyen bir kadın. Belki de Serra'yı başlarda sevmememin nedenlerinden biri de buydu. Hem ketum, hem sivri dilli, hem de dediğim dedik ve bazende sinir bozucu.

Fırat ile aralarındaki ilişki bütün gerçekliğiyle gözler önüne serilince yumuşamaya başladı Serra ile ilgili düşüncelerim. Sonraları zaten kendiliğinden geldi. Öyle sevdirdi ki Serra kendini bana. Başlarda aklıma bile gelmezdi ama bolca da gözyaşı döküp, birlikte zırladım Serra ile. Onunla üzüldüm, onunla küfrettim Barış'a.

Yine de Barış şahane bir karakterdi bence. Yaşadığı onca şeye rağmen yine de ayakta dimdik durmuş. Ama benim gözümde onu şahane yapan kesinlikle çok ama çok güzel sevmesi. Adam gibi adam dediklerimizden Barış da. Sevdim mi sonuna kadar sevenlerden.

Şimdi diyeceksiniz ki bütün kitap Barış ve Serra'dan mı ibaretti. Tabi ki de değildi. Bir de Hakan, Dilan ve Suat üçlüsü vardı ki akıllara zarar. Hele ki o küçük şeytan Dilan.

Yazar hanım yine beklenmedik bir sonla şoke etti beni. Hiç ama hiç aklıma gelmeyen ve gelmeyecek olan bir finalle buluştu kitap.
Son 200 sayfa 2 saatte bitti sanırım. Temposu hiç düşmeyen, bir an bile sizi sıkmayan, ne zaman bitecek diye değilde niye bu kadar az bu kitap diye düşündüren, macerayı, aşkı, hüznü, ihaneti, entrikayı ve benim çok ama çok yabancı olduğum polisiyeyi içinde barındıran gerçekten kaliteli bir kitap. Zira polisiyenin "p"sini sevmeyen ben, sanırım bu gidişle yazarımız sayesinde bir polisiye tutkunu olacağım.

Uzun lafın kısası efenim kesinlikle 10 üzerinden 10'luk bir kitaptı. Okumayan kalmamıştır ama ben yine de söyleyeyim kesinlikle okuyun. Pişman olmayacaksınız.

Meral KIR // AŞKIN KOKUSUNU ALDIM 💐💐💐

Öncelikle şunu itiraf etmeliyim ki ben Serra'yı pek sevmezdim. Hatta tam bir anti Serracıydım diyebilirim. Kitabın başlarında fikrim sabit kalırken sonraları öyle bir işledi ki yazar hanım Serra'yı, onu sevmem... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 6 yıl, 11 ay
MERAL bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 9 ay
MERAL okumuş.
Yolum Aşka Düştü (Sancaktarlar Serisi #3)

Bir daha dünyaya gelirse âşık olacağı adamı insan ırkından seçmeye karar veren şaşkın akademisyen Sena Tekin ve önce Sena’yı öpüp sonra, "Pardon, ben senin ağabeyin sayılırım." diyen Ahmet Sancaktar’dan soluksuz okuyacağınız bir roman…

AŞK, ZOR OYUNLARI SEVERDİ. AMA BU BİR OYUN DEĞİLDİ; BU, TUTKUYA YENİK DÜŞENLER İLE YOLU AŞKA DÜŞENLERİN SAVAŞIYDI.

Severek yaptığı bir işe, harika bir nişanlıya ve güzel dostlara sahip olan Sena’nın tüm hayatı televizyonda izlediği bir haberle alt üst olur. Özenle kurduğu dünyası yavaş yavaş yıkılırken, hayatını geri alacağına dair tüm umutlarını kaybetmenin eşiğine gelir. Ancak Sena’yı asıl korkutansa, yıllardır âşık olduğu Ahmet Sancaktar’ın onu korumak için her şeyi göze almasıdır.
Çünkü artık genç kızın hem hayatı hem de kalbi tehlikededir…
Ünlü ve zengin Sancaktar Ailesi’nin hırçın, asabi ve ukala olarak tanınan üyesi Ahmet Sancaktar’ın sevdikleri için yapamayacağı şey yoktur. Ancak girdiği amansız kovalamacanın içinde Sena’yı korumak için yaptıkları kendisini bile şaşırtırken, Ahmet’i asıl korkutan şey ise ayağına dolanan aşktır. Karanlıktaki düşmanla savaşmak mı, yoksa aşka karşı gelmek mi daha zordu?
Yaşayıp görmekten başka şansı yoktu…

Bir daha dünyaya gelirse âşık olacağı adamı insan ırkından seçmeye karar veren şaşkın akademisyen Sena Tekin ve önce Sena’yı öpüp sonra, "Pardon, ben senin ağabeyin sayılırım." diyen Ahmet Sancaktar’dan soluksuz okuyacağınız bir roman…

A... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 9 ay
MERAL bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 4 ay
MERAL, Özdenak tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi beğendi.
Aşkı Seçtim (Sancaktarlar Serisi #2)

10

Kitabı anlatmadan bir yorum yazmak istiyorum ki olaylarla ilgili ipuçları vermek istemiyorum. Polisiye ve aşk çok güzel harmanlanmış bir kitap. Olay örgüsü son sayfaya kadar merakı ayakta tutuyor ve kendinizi kim, neden sorularının cevabını bulmak için kestirmeden son sayfaları okumaktan alıkoyarken buluyorsunuz. Aylardan Aşk'tan sonra heyecan Doruk'ta ( :) ) devam ediyor.

Kitabı anlatmadan bir yorum yazmak istiyorum ki olaylarla ilgili ipuçları vermek istemiyorum. Polisiye ve aşk çok güzel harmanlanmış bir kitap. Olay örgüsü son sayfaya kadar merakı ayakta tutuyor ve kendinizi kim, neden sorularının cevabını bulmak iç... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 4 ay
MERAL bir kitabın resmini değiştirdi.
Aşkı Seçtim (Sancaktarlar Serisi #2)

Ona, gururuna köle olmayacak kadar çok âşıktı.
İstisnasız her gece, omuzlarında dans eden saçlarına dokunduğunu hayal etmişti. Ve her hayalinin sonunda o ipek sarısı, rüzgâra meydan okuyan saçların yokluğu ilmik olup boğazında düğümlenirken, geceler boyunca nefes almadan yaşamaya çalışmıştı. Şimdi ona bu kadar yakınken, uzak durmak hiç kolay olmuyordu.

Zengin ve ünlü Sancaktarların beş çocuğundan biri olan Asya, önceleri ailenin sosyetik kızıyken hayatı çok kısa sürede değişmişti. Deli gibi âşık olduğu ve çocuklarının babası olan Doruk, onu bırakıp eski sevgilisinin peşinden Amerikaya gidince yıkılmamış, kendini çocuklarına adamıştı.
Bir gün Doruk, yanında eski sevgilisi Sabrina ile birlikte Türkiyeye döndüğünde Asyanın dengesi alt üst olur.
Asya, hayatına yeniden giren Dorukun varlığına alışamamışken kendisinin ve etrafındaki herkesin hayatını tehlikeye sokan olaylarla mücadele etmesi gerekir. Kendini garip bir oyunun içinde bulan Asya, çocuklarını tehlikelerden korumaya çalışırken; Doruk da ailesine zarar vermek isteyenlerin kim olduğu ortaya çıkarmak için amansız bir savaş vermek zorunda kalır.
Doruk ve Asya, bütün bu olan biten arasında aşkı yeniden bulabilecek mi? Daha da önemlisi aşk her şeyi affedecek mi?

Ona, gururuna köle olmayacak kadar çok âşıktı.
İstisnasız her gece, omuzlarında dans eden saçlarına dokunduğunu hayal etmişti. Ve her hayalinin sonunda o ipek sarısı, rüzgâra meydan okuyan saçların yokluğu ilmik olup boğazında düğümlenirken, geceler... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

MERAL şu an ne okuyor?

Kelebek (Butterfly Trilogy, #1)

%0

Soldan İkinci Mezar (Charley Davidson, #2)

%0

Nar Ağacı

%0

Favori Yazarları (6 yazar)

Favori yazarı yok.