Ardında Bıraktığın Kadın

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Herkesin okuması gereken bir kitap

Profil Resmi
10 puan

tek kelime ile HARİKA bir kitaptı.

8 puan

Güzel kitaptı begendim

10 puan

Çok güzel ve etkileyiciydi...

7 puan

Kitaba kötü diyemem ama Sevgilimden Son Mektup'a ve Böğürtlen Kışı'na benzemesi kitabı benim gözümde iyi bir yere getirmediğini söylemeliyim.

10 puan

Cok uzun zaman oldu bu kadar etkilenerek ve severek okumayali bir kitabi... o kadar gercekci kahramanlar vardi ki hikaye baslar baslamaz hemen okuyucuyu kitaba dahil ediyor.. cok huzunlenerek okudugum bu kitabin hala etkisi uzerimde..

10 puan

bu kadının alışveriş listesini bile zevkle okurum :)

9 puan

Çok ilginç ve bir o kadar da sürükleyici bir hikayeydi bence..Okurken hiç sıkılmadım işin sonucu nereye varacak diye merakla bekledim hatta.. Tek takıldığım Liliane'ın hikayesini öğrenemeyişim oldu. En azından yolculuk boyunca olanı biteni Sophie'ya anlatır diye düşünmüştüm öylece bitiverdi hayatı kalakaldım bende.
Yine de yazarın hikayeyi anlatım şeklini sevdiğime karar verdim. Evet bir Senden Önce Ben kitabı değil ama ikisi çok farklı kulvarlarda. O yüzden bence okunası kitaplardan bu da... :)

6 puan

6 günde bitirdiğime göre söyleyeceğim pek bir şey yok, beğenmedim ben kitabı. Çok sıkılarak okudum 😏 hikaye iki bölümden oluşuyor, 1900'lü yıllar ve 2000'li yıllarda yaşamış iki kadının bir konudan dolayı kesişen hayat hikayeleri.Ben 1900'lerde geçen hikayeyi ve kahramanı Sophie'yi çok sevdim ama diğer kadın beni pek açmadı. hep sofie yi anlatsaydı kitap o zaman sıkılmadan okurdum.

5 puan

Sophie karakterinin olduğu bölümler çok akıcıydı ancak Liv için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Liv ve Paul arasındaki aşk güzel işlenmemişti, anlamsız olaylar gelişip durdu.
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Diğer kitaplarını da Sophie'nin hatırına okuyabilirim. Keşke kitap baştan sona Sophie'yi anlatsaydı!

geri ileri