Yaşam Çiçeğinin Unutulmuş Sırrı I

Bir zamanlar evrendeki tüm yaşam, Yaşam Çiçeğinin -bizleri fiziksel varoluşa götüren ve oran çıkaran geometrik desen- yaradılışın şablonu olduğunu biliyordu. Sonra, çok yüksek bir bilinç seviyesinden karanlığa düştük ve kim olduğumuzu ve oymalarda, ve yaşamın tüm hücrelerinde kodlanmış olarak kaldı.Şimdi bu uykudan uyanıyoruz, zihinlerimizdeki eski, bayatlamış inançları silkeleyip başlıyoruz. Bu kitap, o pencerelerden biridir.Burada Drunvalo Melchizedek, Yaşam Çiçeği çalışma grubunu yazı ve grafiklerle sunarak nasıl olduğunu ve tüm gerçek güzelliğiyle farkındalığın yeşermesine yol açan süptil enerjilerin ardındaki sırlara ışık tutmaktadır.Kutsal geometri, varlığımızın temelindeki formdur ve gerçeğimizin kutsal düzenini gösterir. Bu düzeni, gözle görülemeyen atomdan, sonsuz sayıdaki yıldızlara kadar izleyerek her adımda kendimizi bulabiliriz. Burada verilen bilgiler, bir yol takip etmekle beraber, satırların ve çizimlerin arasında feminen özelliğin mücevheri, sezgisel anlayışı yatmaktadır. Bunları, şu tetikleyici fikirlerin etrafında görebilirsiniz:EN ESKİ TARİHİMİZİ HATIRLARKENAtlantisin Düşüşü Gerçekliğimizi Nasıl Etkiledi?ÇİÇEĞİN SIRRI ORTAYA ÇIKIYORKutsal Geometri, Yaşam Tohumu, Yıldız Tetrahedron, Dalgaboyu Evreni, Dünyanın Kutuplarının Yer DeğiştirmesiDÜN VE BUGÜNÜMÜZÜN KARANLIK YÖNÜTehlike Altındaki Dünyamız, Buz Çağı, Dünyanın TarihiEVRİM PARÇALANDIĞINDA MESİH AĞI ORTAYA ÇIKTILemuryalılar İnsan Bilincini Nasıl Evrimleştirdiler, Marslıların Vahim Kararı, Gezegensel AğBİLİNCİN EVRİMİNDE MISIRIN ROLÜÖlüm, Yükseliş ve Diriliş, Yaşam Yumurtası, Platonun Cisimleri, Yaşayan KristallerİNSAN BEDENİNDEKİ GEOMETRİLERLeonardo da Vincinin Kanonu, Mason Çizimlerinin Sırrı, Altın Oran, Spiraller, Fibonacci Dizilimi, Kutsal Pi OranGeometrinin harikalar diyarında, bilim, kadim tarih ve yeni buluşların arasında dolaşarak, Drunvalo ve yaşam Çiçeğinin geniş vizyonundan varoluşumuzun mucizesini keşfedin. ikinci Kitap, Mer-Ka-Ba ve 55 feetlik çapı olan insan ışık bedenin enerji alanına detaylı olarak girmektedir. Bu bilgiler sizleri, yükselişe ve bundan sonraki boyut dünyasına götürmektedir.

Bir zamanlar evrendeki tüm yaşam, Yaşam Çiçeğinin -bizleri fiziksel varoluşa götüren ve oran çıkaran geometrik desen- yaradılışın şablonu olduğunu biliyordu. Sonra, çok yüksek bir bilinç seviyesinden karanlığa düştük ve kim olduğumuzu ve oymalarda, ve yaşamın tüm hücrelerinde kodlanmış olarak kaldı.Şimdi bu uykudan uyanıyoruz, zihinlerimizdeki eski, bayatlamış inançları silkeleyip başlıyoruz. Bu kitap, o pencerelerden biridir.Burada Drunvalo Melchizedek, Yaşam Çiçeği çalışma grubunu yazı ve grafiklerle sunarak nasıl olduğunu ve tüm gerçek güzelliğiyle farkındalığın yeşermesine yol açan süptil enerjilerin ardındaki sırlara ışık tutmaktadır.Kutsal geometri, varlığımızın temelindeki formdur ve gerçeğimizin kutsal düzenini gösterir. Bu düzeni, gözle görülemeyen atomdan, sonsuz sayıdaki yıldızlara kadar izleyerek her adımda kendimizi bulabiliriz. Burada verilen bilgiler, bir yol takip etmekle beraber, satırların ve çizimlerin arasında feminen özelliğin mücevheri, sezgisel anlayışı yatmaktadır. Bunları, şu tetikleyici fikirlerin etrafında görebilirsiniz:EN ESKİ TARİHİMİZİ HATIRLARKENAtlantisin Düşüşü Gerçekliğimizi Nasıl Etkiledi?ÇİÇEĞİN SIRRI ORTAYA ÇIKIYORKutsal Geometri, Yaşam Tohumu, Yıldız Tetrahedron, Dalgaboyu Evreni, Dünyanın Kutuplarının Yer DeğiştirmesiDÜN VE BUGÜNÜMÜZÜN KARANLIK YÖNÜTehlike Altındaki Dünyamız, Buz Çağı, Dünyanın TarihiEVRİM PARÇALANDIĞINDA MESİH AĞI ORTAYA ÇIKTILemuryalılar İnsan Bilincini Nasıl Evrimleştirdiler, Marslıların Vahim Kararı, Gezegensel AğBİ... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Sadece matematiksel olarak hesaplanan bilgisayar yardımı ile yaptırılan geometrik çizimler hoş. Yoksa adama iki melek gelmiş, thoth ile görüşmüş bunlardan bilgi almış gibi safsatalara inanmak akıl işi değil.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 228 sayfa
2004 tarihinde, OVVO Basım Yayın tarafından yayınlandı


ISBN
975881706-X
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: parapsikoloji

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

ariboku
1 kişi

Okumuşlar

artemisya leylisram PAŞA gunay1 Tuvubey
6 kişi

Okumak İsteyenler

serappasali sdivar karagozozlem mukojin HedefNirvana
5 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski