Şeytan Yemini

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

olağan üstü bir kurgu. sayfalarda ilerledikçe şeytanın ete kemiğe bürünüp karşınıza çıkması bekler hâle geliyorsunuz.

11 yıl, 10 ay
9 puan

Okurken korktuğum tek kitap

8 puan

Şeytan Yemini, fazlasıyla Hristiyan öğenin varlığıyla, Şeytan'a tapanların ritüelleriyle, neredeyse sayfa aşırı yer alan Fransızca adres bilgileriyle, okurun gözüne sokulan reklam markalarıyla ve karakter fazlalığıyla okuru gerçekten yoruyor.
Ama Grange yine şaşırtıcı zekasıyla beslediği bu kitabını da okutturuyor.

Profil Resmi
4 puan

Kitabın sonunda hade ya ordan dediğim bir kitap sonunu çok kötü bağlandığı kanaatindeyim.

8 puan

grange in en iyi romanlarından :):) ama okurken tırsmadım da değil :):)

4 puan

Önceden polisiye romanları çok severdim, ancak artık bu kitaplardan tamamen sıkıldığımı farkediyorum. Kitap sadece sürükleyici ama bitirdiğinizde okuduklarınızın hiç bir anlam ifade etmediğini düşünüyorsunuz. Bence zaman kaybı olarak düşünülmesi gereken bir kitap.

8 puan

Kitap fena aldattı beni. En başta tam emin olmuştum katilin kim olduğundan ama gelişme kısmına öyle bir girdi ki olay , dağıldıkça dağıldı sonra başını kaçırdım ve artık " o " olamaz dedim. Tabi hepsi Grange aldatmacası. Beğenerek , zevkle okudum bu kitabı da. Başı ve sonu birden gelen kitaplardan biri daha.

Profil Resmi
8 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabıydı. Kitap olay örgüsü ve konusuyla sürekli sizi dinç tutuyor ve kitaptan ayrılmanıza izin vermiyor. İçinde barındırdığı hafif fantastik ögeler ile kitap daha renkli hale gelmiş. Biraz kalın ama kaliteli bir kitap, okuyun derim..

9 puan

Genel manada tatmin edici bir polisiye-gerilim kitabı...


Yıllar önce okumuştum.Kitabın sevmediğim bölümleri baş ve son kısımlarıydı.Başlarda dinsel öğeler,tanımlamalar çokça kullanılmış hristiyanlıkla ilgili.Bu yüzden sıkabilir.Fakat kitap ortalara doğru adeta akıyor.Cinayetlerin işleniş biçimlerini karşılaştıran bir dedektif,pamuk ipliğine bağlı ipuçları,bu ipuçlarını somutlaştırmaya çalışması,sürpriz kişiler vb. birçok şey mevcut...Kitapta cinayetlerin işleniş biçimleri standart dışı fakat yine de "olabilirlik" faktörünü barındırıyor. Sonlar bana aceleye getirilmiş gibi geldi.


Metafizik öğelere olan ilgimden belki, ayrı bir yere koyarım ben hep bu kitabı...

8 puan

Grange'ın en beğendiğim ikinci kitabı oldu. 500. sayfaya kadar "katil kim" oyununu merakla okutuyor. Üstelik "alabros" ve "cangıl"ı es geçmemiş :)

11 yıl, 11 ay

Baskı Bilgileri

519 sayfa



Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

zeynep3436 gagak67 kefkefe
4 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski