Seninle Başım Dertte (Malory-Anderson Family #1)

Ve aşk yaşam boyu sadece bir kez yaşanır.

"Johanna Lindsey gerçeğe dönüşen masallar yazıyor!"
Romantic Times
"Johanna Lindsey her romanında iz bırakan karakterler yaratmada usta."
Chicago Sun-Times

Lord Edward ve Leydi Charlotte Malory'nin tatlı yeğenleri Regina Ashton, geçmişindeki acı verici bir sır nedeniyle duygusuz ve kendini beğenmiş bir çapkına dönüşmüş Nicholas Eden tarafından kaçırılır. Reggie şerefine leke süren ve bütün kadınsı tutkularını uyandıran bu altın saçlı serseriyle evlenmek zorunda kalır. Ancak Reggie'nin güzelliği Nicholas'ın da baştan çıkmasına ve elbette pek çok yanlış anlamaya neden olur...

Ve aşk yaşam boyu sadece bir kez yaşanır.

"Johanna Lindsey gerçeğe dönüşen masallar yazıyor!"
Romantic Times
"Johanna Lindsey her romanında iz bırakan karakterler yaratmada usta."
Chicago Sun-Times

Lord Edward ve Leydi Charlotte Malory'nin tatlı yeğenleri Regina Ashton, geçmişindeki acı verici bir sır nedeniyle duygusuz ve kendini beğenmiş bir çapkına dönüşmüş Nicholas Eden tarafından kaçırılır. Reggie şerefine leke süren ve bütün kadınsı tutkularını uyandıran bu altın saçlı serseriyle evlenmek zorunda kalır. Ancak Reggie'nin güzelliği Nicholas'ın da baştan çıkmasına ve elbette pek çok yanlış anlamaya neden olur...


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Şu son bir kaç ay içerisinde okuduğum en iyi Historical Romancedı.Kesinlikle çok keyif aldım.Kesinlikle çok güzel bir seri.

Bir kere Nicholas'ın kafasını duvardan duvara vurmak için neler varmezdim:)Aşık olduğunu anlaması için kafasını duvara vurmak gerekirdi sanırım.

Regan'a hayran kaldım.Çok güçlü bir kadın karakter.Kolay kolay yılanlardan ağlayıp sızlananlardan değil.Acı çekse de içinde yaşıyor acısını.

Regan'ın 4 dayısı ve onların çocuklarına ise bayıldım çok eğlenceli bir aile.İnsanın onu tapılacak derecede seven dört dayısı olması güzel bişey olursu sanırım:)

Okuyun ve okutun:)Diyaloglar süper.Bazı yerlerde beni bayağı güldürdü.Dört dayı arasında ki sürtüşmeler ve Regan2ın dayılarını parmağında oynatmadı.Dayıların Nicholas'a aldığı cephe:)Özellikle dayısı James ve Nicolas arasında ki durum bayağı şaşırttı beni ve okurken güldürdü.Beklemediğim gelişmeler oldu.Kısacası çok çok beğendim:)

10 puan

Harika bir kitaptı kah güldüm kah kızdım ama eğlenerek okudum :)

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

Son derece eğlenceli ve keyifli bir roman. Malory Serisinin ilk kitabı.Tavsiye ederim

6 puan

dayılara bayıldm süpperdi
yaldz adama çkkkk gıcık oldm tam bi mankafa yazık oldu kızaa :D
hoş bi seri bu tarzı sevenlere tavsiye edrm

8 puan

sıradan bir kitap gibi gelmişti önce tabii öncesinde Hazel 'i okuyunca sönük kaldı.
sonra açıldı ve bittttiiiii.
Miriam ne şeytanmış ya. neyse kitap tam istediğim gibi bitti.

Profil Resmi
9 puan

Severek okudum.

Profil Resmi
9 puan

Çok çok çok güzeldi. Sanırım uzun zamandır okuduğum en iyi historical romandı desem yalan olmaz. Nicholas'ın sinir bozucu davranışları karşısında 4 muhteşem dayının tutumu Nicholas' a olan sinirimi azalttı. Reggie Nicholas yüzünden çok üzüldü, acı çekti ama ikili arasındaki aşk her şeyi ona affettirdi, unutturdu. Ve tabi ki mutlu son. :) Serinin diğer kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyor olacağım artık. Kesinlikle es geçilmeyecek eğlenceli romantik bir roman. Bence okuyun, pişman olmazsınız.... :)

10 yıl, 10 ay
10 puan

Mallory Serisinin ilk kitabı seriye bağlanmaya yeten bir kitap.
Regina Ashton babası ve ailenin tek kızı olan annesi öldükten sonra Malory erkeklerinden olan dört dayısı tarafından büyütülmüştür. Regina'nın tüm bakımını dayıları üstlenmiştir ve hepsinin göz bebeğidir. Tabi ki en değerlilerinin evleneceği adamı seçmekte de titiz davranırlar. Regina çok güzeldir. Bu yüzden talipleri çok ama bir dayısının beğendiğini diğer dayısı beğenmez bu yüzden işi çok zordur.

Nicholas Eden ise yakışıklı, sosyetede çapkınlığıyla ün yapmış erkeklerdendir. Son sevgilisinden de sıkılınca sevgilisi aklınca ona bir oyun oynar. Yeni birini bulduğunu söyler böylece kıskandırabileceğini düşünür. Kıskandıracağı kişi de bir Malory. Sevgilisi çok istediği baloya gidecekleri zaman arabasını Anthony dayısının yanına gitmek isteyen Regina'a verir ve Nicholas Anthony'nin evinin önünde sevgilisinin arabasını görünce ben bu planı bozarım düşüncesiyle sevgilisi sandığı Regina'ı atına attığı gibi kaçırır. Evine götürüp kitler kendisi de sevgilisinin çok istediği baloda o yokken gidene kadar dans ettiğini duyup delirmesi için baloya gider. Ve bir de ne görsün sevgilisi baloda buraları okurken bayıldım.

Bu yanlış anlaşılma ikiliyi bir araya getirir. İkili ilk karşılaşma da etkilenir. Nicholas Regina'ı evine bırakır ama bu haber yayılmıştır. Regina da Nicholas ile evlenmeye karar verince dayılar duruma el atar ve Nicholas istememesine rağmen kendisini nişanlı bulur.
Nicholas evlenmek istemez çünkü gayrimeşrudur annesi öz annesi değildir. Gerçek ortaya çıkarsa bu utancı karısı yaşamasın diye çok istese de Regina ile evlenmemeye kararlıdır. Düğüne kadarda vazgeçirmek için elinden geleni yapar. Fakat Regina vazgeçmez çünkü düşünmesi gereken başka biri daha vardır. Kitabın küçük sürprizleri. Evlenirler evlenmesine ama Nicholas düğünden sonra Regina'ı bırakıp gider ve altı ay sonra döner. Tabi hiçbir şey bıraktığı gibi değildir.

Birde gizemli bir giriş yaparak ortaya çıkan Korsan Hawke James dayısı var. Nicholas ile denizden gelen bir düşmanlıkları var. Bir güzel Nicholas'ı dövüyor ama bunun onu akıllandırdığı düşünülmesin asla akıllanmıyor kitabın sonuna kadar sinir ediyor. O saçma kaçma bahanesi,
James'ın dönüşü aile ile araları düzeltmesi, Anthony ile atışmaları, Nicholas'ın döndükten sonra yaşadıkları tüm yaptığı saçmalıklara rağmen güzeldi. Regina'ı çok sevdim Nicholas beni sinir etse de dayılar ile mücadelesi, atışmalar harikaydı. Okurken çok keyif aldım.

8 puan


Bol yan karakterli, kalabalık ve çatlak aile üyelerinden hoşlanıyorsanız zevk alacağınız bir kitap :)

Eski sevgilisine küçük bir ders vermek için onu kaçıran daha doğrusu kaçırdığını sanan Nicholas baltayı taşa vuruyor, zira kaçırdığı kişi Regina Ashton, kendisi kalabalık Mallory ailesinin en sevilen üyelerinden biri, ilk andan itibaren ikili arasında bir yakınlaşma başlıyor, Regina, o güne kadar dayılarının ona bir türlü layık görmediği koca adayları yüzünden zaten delirmek üzere, Nicholas'tan da hoşlanınca aradığı adamı bulduğuna emin, o emin ama geçmişindeki bir sır yüzünden Nicholas emin değil, evlilik zaten onun için söz konusu bile değil, Regina dayılarına Nicholas istiyorum diye diretince, yeğenlerinin adı çıkmasın diye dayılarının Nicholas'ı rahibin karşısına çıkarması hiçte zor olmuyor :)

Nicholas okuduğum en odun karakterlerden biri tam dayaklık, ama Regina ona dersini iyi veriyor :)

Bu tarz, bol yan karakterli kitaplarda kalabalık ailelerden ana karakterlere sıra pek gelmiyor o konuda sıkıntılıyım ama Malory ailesi hoşuma gitti, bu okuduğum serinin ilk kitabıydı elimde bunun dışında sadece üçüncü kitap var, şimdi sıra onda, dayılarımızdan James Malory'e ait namı diyar Korsan Hawke :)

Profil Resmi
9 puan

cok guzel bır kıtap .


Baskı Bilgileri

328 sayfa
2011 tarihinde, Epsilon tarafından yayınlandı



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

şahende Kayla_Oz NuRTeNcE GLY effy
95 kişi

Okumak İsteyenler

ezgi_sue gizem_mi zeeyneep Canan ~Claire
17 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski