Seninle Başım Dertte (Malory-Anderson Family #1)

10 puan

Mallory Serisinin ilk kitabı seriye bağlanmaya yeten bir kitap.
Regina Ashton babası ve ailenin tek kızı olan annesi öldükten sonra Malory erkeklerinden olan dört dayısı tarafından büyütülmüştür. Regina'nın tüm bakımını dayıları üstlenmiştir ve hepsinin göz bebeğidir. Tabi ki en değerlilerinin evleneceği adamı seçmekte de titiz davranırlar. Regina çok güzeldir. Bu yüzden talipleri çok ama bir dayısının beğendiğini diğer dayısı beğenmez bu yüzden işi çok zordur.

Nicholas Eden ise yakışıklı, sosyetede çapkınlığıyla ün yapmış erkeklerdendir. Son sevgilisinden de sıkılınca sevgilisi aklınca ona bir oyun oynar. Yeni birini bulduğunu söyler böylece kıskandırabileceğini düşünür. Kıskandıracağı kişi de bir Malory. Sevgilisi çok istediği baloya gidecekleri zaman arabasını Anthony dayısının yanına gitmek isteyen Regina'a verir ve Nicholas Anthony'nin evinin önünde sevgilisinin arabasını görünce ben bu planı bozarım düşüncesiyle sevgilisi sandığı Regina'ı atına attığı gibi kaçırır. Evine götürüp kitler kendisi de sevgilisinin çok istediği baloda o yokken gidene kadar dans ettiğini duyup delirmesi için baloya gider. Ve bir de ne görsün sevgilisi baloda buraları okurken bayıldım.

Bu yanlış anlaşılma ikiliyi bir araya getirir. İkili ilk karşılaşma da etkilenir. Nicholas Regina'ı evine bırakır ama bu haber yayılmıştır. Regina da Nicholas ile evlenmeye karar verince dayılar duruma el atar ve Nicholas istememesine rağmen kendisini nişanlı bulur.
Nicholas evlenmek istemez çünkü gayrimeşrudur annesi öz annesi değildir. Gerçek ortaya çıkarsa bu utancı karısı yaşamasın diye çok istese de Regina ile evlenmemeye kararlıdır. Düğüne kadarda vazgeçirmek için elinden geleni yapar. Fakat Regina vazgeçmez çünkü düşünmesi gereken başka biri daha vardır. Kitabın küçük sürprizleri. Evlenirler evlenmesine ama Nicholas düğünden sonra Regina'ı bırakıp gider ve altı ay sonra döner. Tabi hiçbir şey bıraktığı gibi değildir.

Birde gizemli bir giriş yaparak ortaya çıkan Korsan Hawke James dayısı var. Nicholas ile denizden gelen bir düşmanlıkları var. Bir güzel Nicholas'ı dövüyor ama bunun onu akıllandırdığı düşünülmesin asla akıllanmıyor kitabın sonuna kadar sinir ediyor. O saçma kaçma bahanesi,
James'ın dönüşü aile ile araları düzeltmesi, Anthony ile atışmaları, Nicholas'ın döndükten sonra yaşadıkları tüm yaptığı saçmalıklara rağmen güzeldi. Regina'ı çok sevdim Nicholas beni sinir etse de dayılar ile mücadelesi, atışmalar harikaydı. Okurken çok keyif aldım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »