Raintree: Sığınak (Raintree # 3)

Raintree: Sığınak***

Raintreeler'in kaderini belirleyecek savaş gelip çatmıştı...
Ezeli düşmanları Ansara klanıyla savaşa girmeleri kaçınılmazdı. Mercy Raintree bu savaşta, Sığınak koruyucusu olarak üstlendiği görevi yerine getirecek, Raintreeler'in yurdunu koruyacaktı. Ancak savaşın ayak sesleri duyulurken Mercy'nin titizlikle sakladığı sırrı savaşın kaderiyle birlikte ortaya çıkabilirdi.

Raintree: Sığınak***

Raintreeler'in kaderini belirleyecek savaş gelip çatmıştı...
Ezeli düşmanları Ansara klanıyla savaşa girmeleri kaçınılmazdı. Mercy Raintree bu savaşta, Sığınak koruyucusu olarak üstlendiği görevi yerine getirecek, Raintreeler'in yurdunu koruyacaktı. Ancak savaşın ayak sesleri duyulurken Mercy'nin titizlikle sakladığı sırrı savaşın kaderiyle birlikte ortaya çıkabilirdi.


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Serinin en en en iyi kitabı. Yazar 221 sayfada her şeyi eksiksiz anlatmış. Mercy ve Judah arasındaki çekime bayıldım ama serinin en iyi çifti bana göre Gideon-Hope'tur. Bir de evlere şenlik olan Eve var :D . En sevdiğim kısım kesinlikle savaş sahnesiydi.

http://belleninkutuphanesi.blogspot.com.tr/2016/04/raintree-serisi-yorum_20.html

8 yıl
10 puan

Raitree serisini bitirdim... ve biraz hüzünlüyüm... her zaman bu kadar güzel ve hızlı çıkan seriler bulmak zor ...
son kitapta ilk iki kitap gibi muhteşemdi... seriye bayıldım resmen... 224 sayfa da ancak bu kadar güzel kurgu bu kadar, güzel karakterler ve bu kadar akıcı bir konu olabilirdi...
paranormal-romance sevenlere hataaaa sevmeyenlere bile
şiddetle tavsiye ederim :)

10 puan

Raintree Üçlemesinin son kitabı sığınak ile bu muhteşem seriyi bitirmiş bulunuyorum..Serinin En güzel serüveni idi bence.Bir an bile elimden bırakamadım desem..
Sayfaları nasıl çevirdiğimi bilemedim.Aşk,Tutku,macera,savaş,temaları ile harmanlanmış bu serüven bittiğinde çok üzüldüm..Daha 224 sayfa olsa okuyacaktım..
Serinin son kitabında Dante ve Gideon'dan sonra ailenin dişi üyesi Mercy Raintree'ye aitti. Serinin en heyecanlı hikayesi olması bir bakıma önceki maceraların yarım kalması ve Dante ve Gideon'un Sığınak'a gitmek için yola çıkarken kesilmesi idi..
Romanın erkek kahramanı ise Raintree'lerin can düşmanı bir Ansara idi..Hemde onların hanedan soyunun en başı..Judah Ansara..Fakat Mercy bunu bilmiyordu..
İkisinin yolları tam yedi yıl önce kesişmiş aralarında bir yakınlaşma ile tek gecelik bir ilişki olmuştu.Mercy Judah'ın kim olduğunu bilmiyordu ama Judah onun kim olduğunu anlamıştı..İkisi de birbirlerini unatamamışlardı fakat bunu kendilerine bile itiraf edemiyorlardı..Bu yakınlaşmadan özellikle Ansara Klanının hiç onaylamayacağı bir çocuk dünyaya gelmişti Eve Raintree..Dış görünüşü annesine benzeyen ama babasının güçlerini de alan bir kız çocuğu..
Mercy onu herkesten özellikle babasından saklamıştı.Ağabeyleri de Eve'in babasının kim olduğunu bilmiyorlardı. Onlardan da saklamıştı..Kızını böyle koruyabileceğini sanıyordu ama yanılıyordu..Önce Judah'ın amansız bir düşmanı vardı üvey kardeşi..Cael Ansara..Kelimenin tam anlamı ile bir şeytandı..Raintree'lerle savaşmanın Judah'ın aksine zamanı geldiğini düşünüyordu..Judah'ada suikast yaptırarak öldürmeyi planlıyordu..Bunda başarılı olamayınca Mercy Raintree'ye suikastçı göndererek öldürmeyi planlar.Bunu son anda öğrenen Judah onu öldürme hakkının sadece kendinde olduğunu düşünmektedir.İşte bu yüzden engel olmak için Sığınak'a kadar gider..Ve yolları Mercy ile yedi yıl sonra tekrar kesişir..
İşte bundan sonra görülecek hesaplar ortaya çıkacak olan sırlar ve verilmesi gereken savaşlar vardır. İlk savaşları birbirleriyle ve en çetin olanıdır..
Çok güzel bir seri idi..Serinin tüm kitapları çıktığına göre arka arkaya okumanızı şiddetle tavsiye ederim..Seri müthiş idi..Harlequin umarım bu Mystery serisine devam eder..Tavsiyemdir...

Raintree Serisi:
1.Cehennem (inferno) Linda Howard
2.Adalet (Haunted) Lİnda Winstead Jones
3.Sığınak (Sanctuary) Beverly Barton

4 puan

Bir ben beğenmemişim sanırım. Bence seriye yazık olmuş. İlk iki kitap çok güzeldi bunda aradığımı bulamadım :(

10 puan

http://illekitap.blogspot.com/2013/08/beverly-barton-raintree-sgnak.html

Sonunda "Raintree" serisinin son kitabını da bitirerek seriyi bitirmiş bulunuyorum. Kısa, tadı damağımızda kalan hevesle daha fazla okumak istediğimiz tatmin edici akıcı sürükleyici bir çırpıda biten bir seri olmuş... Üç farklı yazarın kalemleri birbiri ile karışarak okura müthiş bir ziyafet sunulmuş bir seri... daha ne olsun :)

Cehennem'de Dante Raintree'yi Adalet'te Gideon Raintree'yi ve son olarak Sığınak'ta da Mercy Raintree'yi okuduk. Üç kardeşin aşkını okuyacağız derken aslında onlara karşı düzenlenen suikast girişimleri, ardında bulunan ismi ve Ansara klanı ile Raintree'ler arasındaki savaş kıvılcımını ve küçük Rainsara Eve'yi okuduk.

Aslında oldukça müthiş, profesyonel bir şekilde kurulmuş bir kurguydu. Gerçi profesyonel yazarlardan da başka bir şey çıkmazdı. Ama itiraf ediyorum seriye başlarken beni bu kadar tatmin eden fantastik bir seri olacağını düşünmemiştim.

Seriye dair düşüncelerimden bahsetmeyi kısa kesip kitaba dair yorumuma giriyorum :)

Küçük Eve'nin aslında babasının kim olduğu konusu beni oldukça şaşırttı. İtiraf ediyorum bunun Sidonia ile Mercy arasında sır olması benim aklıma daha çok Mercy'nin hamileliğinin açıklanamayacak kadar gizem arar hale gelmiştim ama gel gör ki babası Judah çıktı. Bu beni şaşırttı nedense böyle bir şey beklemiyordum.

Neyse... Mercy ve Judah arasındaki ilişkiyi okumak çok güzeldi. Sanki her anı son dakikalarıymış gibi geçirme çabaları var gibiydi... Birbirini seven ama aynı zamanda nefret ettiklerine ikna etmeye çalışan iki kişi gibiydiler. Belki gibisi fazla olabilir ;)

Savaş sayfaları müthişti ama biraz daha uzun olabilirdi bence, böyle kitaplarda savaş sahnelerini okumaya bayılıyorum dolayısıyla da uzun yazılmış olmalarını tercih ediyorum ama bunun tek taraflı bir savaş olduğu düşünülürse güzeldi :)
Hele ki Cael'in Mercy'i yakaladığı ve Judah'ın yetişip kurtardığı zaman Mercy ile Judah'ın birbirine sarılmaları iç çektirtti bana ama asıl güzel olan sa Dante'nin tepkisiydi :))

Eve...günü kurtaran Eve oldu resmen... :)) müthiş bir çocuk! Gerçi türlerin karışımı tam bir melez :)

Neyse çok uzatmayayım... Judah'ın Mercy'nin söylediği daha doğrusu zihninden geçirdikleri ile yorumumu bitiriyorum:

"Düşüncelerimi okumana izin vermeyeceğim, ben de seninkileri okumak istemiyorum... Sen benimsin... Ben de seninim... Sonsuza kadar... Sana aldığım nefes gibi ihtiyacım var... Seni seviyorum benim tatlı Mercy'im..."

Ne diyeyim hepinize birer tane Judah, Dante ve Gideon gibisi nasip olsun =)

4 puan

ilğinçti .okadar muhteşem güçlerle donatılmışken keşke arabayla gezmeselerdi dedim kaçker .bir de modern dünyayla karıştırılamamışlardı sankim yazar ceptelefonu olmadn bunlar bu işleri başaramaz demişte o yüzden bu dönemde yaşıyorlar gibiydi.

9 puan

Begenerek soluksuz okudum.
Seri çok güzel baglanmış.
Bütün kurgu mantık çerçevesi içinde.
Ansara klanını affedebilecegim aklıma gelmezdi.
Sonuç olarak okunması gereken bir seri :)


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 224 sayfa
Temmuz2013 tarihinde, Harlequin Turkiye tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: harlequin mystery

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Kayla_Oz İlayda ranayıldız hafize hulyami
23 kişi

Okumak İsteyenler

Doğa Aydın
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski