Kavim (Cep Boy)

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Ahmet Ümit'in kalemi bende gerçekten bağımlılık yapmaya başladı sanırım..Genelde kitap sitelerinin gezdiğinizde yabancı yazarların polisiyelerinin daha fazla okunduğunu ve de beğenildiğini görürsünüz.Bunu yapmadan önce kendi içimizdeki yazarlarımıza ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum ilk olarak..Ahmet Ümit harika bir yazar ve bu kitabına da bayıldım.Şiddetle tavsiye ediyorum!

7 puan

Ahmet Ümit- Kavim

Bir cinayet tam kalbe sağlanmış bir hançer. Hançeri ilginç kılan kapzasıının haç şeklinde olması bir dini kitap ve altı çizilmiş bir ayet. bunun gibi 4 cinayet Baş Komiser Nevzat yine sürükleyici bir soruşturmanın için de.

Kitaba dair notum : Geçmişin intikamı gelecekte birgün alınır

9 puan

Ahmet Ümit ile ilk tanıştığım kitap:)Zaten Kavim'î okuduktan sonra Ahmet Ümit kitaplarının müptelası oldum çıktım.Nevzat'ın olması da cabası kitabı sevmem için:)

Profil Resmi
10 puan

süper bir kitap.. özellikle betimlemelere bayıldım herkese tavsiye ederim ..

7 puan

Hıristiyanlık, Süryanîlik, Arap Alevîliği gibi dinî konuların da rol oynadığı, İstanbul’dan Mardin’e uzanan, devletin derinliklerinde kurulmuş yanlış düzene çarpıp geri tepen ilginç bir soruşturma bu. Ve.. araştırma sırasında karşılaşılan çarpıcı bir o kadar da yakıcı gerçekler... Geçmişe yapılan göndermeler....

8 puan

Kurgu çok iyi, sade ve sürükleyici bir anlatım. Başta biraz ağır ilerliyor. Bazı yerlerde konuşmalar çok uzatılmış. Sonunu beğenmedim.

11 yıl, 11 ay
10 puan

Yeni bir favori Ahmet ÜMİT kitabı! HARİKA!

Profil Resmi
8 puan

sürükleyici, merak uyandırıcı güzel bir roman.

9 puan

Yine bir arkadaş tavsiyesi olarak başladığım kitabımı çok severek okudum, Teşekkürler Ece Güneyi ;)
Ayrıca şiddetle Ahmet ÜMİT tavsiye ediyorum arkadaşlar, bilginize...

8 puan

Türünün başarılı örneklerinden biri, Ahmet Ümit eserlerinin ise sonrasında yazılanlar dahil şimdilik en iyisi. Dinler tarihi ile ilgili detaylı ve hassas çalışmaların ürünü olduğu belli olan bilgiler çok ilgi çekici. Başkomiser Nevzat eşliğinde adaleti sorgularken üzerinde yaşadığımız toprakların tarihine de yolculuk yaptırıyor. Ayrıca yazıldığı tarih bakımından güncel konulara da dokundurduğunu daha doğrusu ülkenin gündeminin temelde hiç değişmediğini fark ettiriyor. Dini ve siyasi açıdan sağlam göndermeler de var. Üstelik çok hassas bir denge kurulmuş. Ahmet Ümit tarzına alışkın olanlar sonucun sürekli değişebileceğini tahmin edeceklerdir. Ama olayların kurgulanışı ve ilerleyişi gayet sürükleyici.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 532 sayfa
Everest tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: polisiye

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

filhakika
1 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski