Beni Bırakma

__Dünya güzeli bir manken ile eski bir mahkumun ne işi olur?

__Kader onları sinsi yollarla karşılaştırınca, beraberlikleri kaçınılmaz oldu.
__Geçmişi gizemli bir adamla insanlara güvensiz bir kadın...
__Birliktelikleri tamamen rastlantısal da olsa, ayrılık onlar için kesin de olsa, bir güç onları bir arada tutmaya kararlıydı.
__Kalbi bir başkası için atan Gamze, aradığı güven ve sevginin mavi gözlü bir serseride olacağını nereden bilecekti?
__Kalbindeki ve bedenindeki her zerrenin ona ihtiyaç duyduğunu anlayamadı.
__Ta ki onu kaybedeceği ana kadar... Ta ki adam onu bırakıncaya kadar...
__Ve arkasından bağıramadı bile!
__Keşke ona seslenebilseydi! Ve keşke ona diyebilseydi.

"Beni bırakma..."

__Dünya güzeli bir manken ile eski bir mahkumun ne işi olur?

__Kader onları sinsi yollarla karşılaştırınca, beraberlikleri kaçınılmaz oldu.
__Geçmişi gizemli bir adamla insanlara güvensiz bir kadın...
__Birliktelikleri tamamen rastlantısal da olsa, ayrılık onlar için kesin de olsa, bir güç onları bir arada tutmaya kararlıydı.
__Kalbi bir başkası için atan Gamze, aradığı güven ve sevginin mavi gözlü bir serseride olacağını nereden bilecekti?
__Kalbindeki ve bedenindeki her zerrenin ona ihtiyaç duyduğunu anlayamadı.
__Ta ki onu kaybedeceği ana kadar... Ta ki adam onu bırakıncaya kadar...
__Ve arkasından bağıramadı bile!
__Keşke ona seslenebilseydi! Ve keşke ona diyebilseydi.

"Beni bırakma..."


Değerlendirmeler

değerlendirme
3 puan

Fatih Bey, düşüncelerimi önce sizinle paylaşmadan yorum yapıyor olmak beni rahatsız etse de bu kitabınıza gelen dönütler o denli beğeni doluydu ki söyleyeceklerim abesle iştigal etmek gibi olacaktı.Üzgünüm ama bu kitabınızı okurken aşırı derecede bunaldım ve uzun zamandan sonra ilk kez bir kitabı bitirmek için kendimi zorladım.Kurgusu çok zayıf bir temele dayandığı için genişletmek adına tekrarlardan ve gereksiz iç konuşmalardan oluşan bir kitaptı her şeyden önce.Dörtleme olarak düşündüğüm kitapların son yayınlananı olmasından dolayı ziyadesi ile pekişmiş olaylar burada mevzusu mecburen geçince artık şansını zorlamıştı. O denli marjinal yaşamlar içinde gözüne gözüne tutuculuklar ve ilişkilerdeki trajikomik gelgitler rahatsız ediciydi.Fatih Beyden ben çok daha farklı bir roman beklentisi içindeydim ve bu elden geçirip yayınlama sürecinin sona ereceğini umuyordum.Bu kitapla oldukça hüsrana uğradım kısacası.

10 puan

Mavi gözlü İyi yürekli AKIN'ım :) Harikalar harikası bir hikaye ve FMA nın süperkahramanlarının bir arada olduğu harika bir yıldızlar geçidi. Bu hikaye sayesinde Tamer, Doğan ( Dodo ) ve Tahir i tanıdım. Hepsi birbirinden harika birbirinden yakışıklı ve karizmatik kahramanlar :)

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Serinin geçiş töreni gibiydi. Ben çok sevdim doğrusu zaten ayrım da pek yapamıyorum.

10 puan

Gamze Çetin ünlü bir mankendir.Dünyanın en güzel on kadını arasındadır. On beş yaşında evden kaçarak mankenliğe başlamış ailesi ise onu affetmemiştir. Sevgilisi Kaan üzerinde uyuşturucu bulundurduğu için tutuklanmıştır. Elazığ’da ceza evinde kalmaktadır. Gamze de ondan hamile olduğunu düşünmektedir. Kaan’ı ziyarete gider ama o bebeği istemez. Üzülerek ceza evinden çıktıktan sonra Akın ile çarpışır.
Akın ise töre nedeniyle öldürülen bir kızın abisini öldürdüğü için cinayetten dolayı kaldığı cezaevinden yeni çıkmış eski bir askerdir. Tamer, Doğan ve Tahir'in grubundandır. Devlet adına çalışan gizli ajanlardandır.
Hava kötü olduğundan Gamze İstanbul'a yalnız dönmek istemez. Akın'ı yolculuk için ikna eder. Hava şartları nedeniyle sık sık durmak zorunda kalırlar hatta mahsur kalırlar. Yolculuk süresince Akın'ın arkadaşları ile de tanışır Gamze.
Akın ise Gamze'nin sevgilisine kurtaracağına dair söz verir. İkili bu yolculukta iyice yakınlaşır. Yolculuk bitince de duyguları iyice derinleşmiştir. Ama Akın Gamze'nin nişanlısını çıkarıp onunla evlenmesi için ikna eder çünkü Gamze onu seviyor ve hamiledir. Gamze ise Kaan'a karşı duygularından artık o kadar emin değildir. Üstelik hamilelik olayı düşündüğü gibi değildir ve Akın'ın kendisiyle evlenmesi için sevgilisini zorladığını da öğrenir. Akın'ın kendisini istemediğini düşünür ondan ve sevgilisinden de ayrılır. Ailesi ile de arasını düzeltir.
Ayrılık ikili için zor geçer Kaan'ın çıkardığı sıkıntılar, Akın'ın geçmişinde ki kişilerin çıkardığı sıkıntılardan sonra nihayet atlatıp mutlu sona ulaşırlar. Final tabi ki evli mutlu çocukludur.

Akın yazarın erkek karakterlerinden farklı olarak güler yüzlü ve bu çok güzeldi. Ayrıca muhteşem arkadaşlar Tamer, Tahir, Doğan grubunu da görebiliyoruz. Onlara bayılıyorum. Yine güzel bir kitap.

Profil Resmi
10 puan

Muhteşem Drtlüde en çok sevdiğim Akın-Gamze çiftiydi. Onların kalbimizde ayrı bir yeri var. Ve bence en iyi FMArsal romanı.

10 puan

Kitap, yıldızlar geçidi gibiydi... Herkes vardı. Karahan ve Selim'den sonra Akın da favorilerim arasına girdi. Ciddi anlamda harikaydı! Allah herkese böyle aşk nasip etsin! Mutlaka okumalısınız. En güzel FMA kitaplarından. Bundan sonra meşhur üçlüye başlayacağım. Sabırsızlanıyorum. :))

10 puan

Fmarsal'dan yine harika bir roman. E-kitap olarak okuduğumda bilgisayar ekranına yapışmam gerekmişti uyumamak için. Kitabının çıkarılması çok güzel oldu. Akın ve gamze'nin aşkını her satırda hissettim. Tabi sonlara doğru. Başlarda o Kaan yüzünden Gamze'nin küçük emrah modlarında olması beni sinir etti. Tekrar okuyunca tabi ilk baştaki gibi sinir olmamıştım buradaki daha minumumdu. Daha sonra tabi anladı ama içimden anlamasın allahım ne olur diye geçirmedim değil. Ben kitabı bitirmiş olmama mı yanayım böyle erkekler bulup evlenemeyecek olmama mı yanayım karar veremedim kitabın sonunda. Fmarsal'ın diğer e-kitaplarını da kitap olarak görmek dileğiyle. Okumayanlar tereddüt de olanlar alıp okusun efendim. Bence pişman olmazsınız.
Türk yazarlardan böyle kitaplar görmek çok hoş. Hele ki erkek bir yazardan. Fatih murat arsal'ın başarılarının devamını dilerim. Ve yeni romanlarının da tabi ki :D

10 puan

Arkadaşımın tavsiyesizle okumaya başladığım bu kitabı Tam 3gunde bittirdim toplamda 691 sayfa ki ben bu kitabı tek gundede bıttırdım dua etsin iş yuzunden fırsat bulupda adam gıbı okuyamadım ...

Tam Tamına 1başlayan bir aşk ... Daha öncesinde birbirlerini tanımayan bir çift . Başkasına aşık olduğunu sanan bir bayan ve 1haftada olan olayların ardı ardını kesmemekte... Akın ve Gamze ... Tahir Doğan ve Tamer ... Eminin bu kareketleri okursanız çok sevicesiniz... ki ßen aşık oldum onlara : ) Genelde Tur yazarları pek okumuyorum daha çok yabancı edebıyat roman agırlıklı ... ama Şuanda kendımı ayıplıyorum ... Fatih Murat Arsal Sen bir harikasın tek kelimeyle ... Gerçekten bizim turk yazarlarımızda yaza bılıyormus bi kaç turk yazarımızın dısında bır turk yazarımızın daha bukadar guzel yaza bıldıgını öğrenınce gercekten cok sevındım ama ne yalan söyleyım Yazara sitemliyim ... ßizim Ülkemizde Akın Tahir Doğan Tamer gibi erkeklerde vardıda ßizmi Keşfedemedim : )

Profil Resmi
10 puan

Akın ve Gamze'nin inanılmaz güzel hikayesi :) Kapatınca Beni Bırakma diyecek birini arıyor insan :)

10 puan

Beni Bırakma ile beraber tehlikeli, gizemli, yakışıklı, karizmatik ama bir o kadar da düşünceli, korumacı ve romantik erkekler dörtlemesinin son kitabı da bitmiş oldu böylece.

Kitap Elazığ’ın karlı havasında Gamze’nin Akın’a çarpmasıyla başlıyor ama aynı çarpıcılık 700 sayfa boyunca devam ediyor. Bir çeşit modern peri masalı... Ve öyle güzel bir kurgu ile yazılmış ki, gözünüzü kırpmadan bir solukta okuyorsunuz. 700 sayfa gözünüzü korkutmasın, nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile… Hatta ben kitap hiç bitmesin günlerce okuyayım istedim Kitabın sonu ise FMArsal karakterleri geçit töreni gibi

Akın hayalet ekibe yeni girmiş, geçmişi gizemlerle dolu mavi gözlü eski bir subay, bir töre cinayetinin sebep olduğu olaylar nedeniyle hapse giriyor. Bu kötü ve acı durum sayesinde de hayatının aşkıyla karşılaşıyor. Akın’ın en belirgin özelliği diğer FMArsal erkeklerinin aksine güler yüzlü olması. Gamze için yaptıklarını gördükçe mavi gözlü serseriye hayran olmamak mümkün değil.

Gamze güzelliği tescilli, üzerinde uyuşturucu bulundurmaktan hapiste olan birine aşık ve ondan hamile olduğunu düşünen bir manken. Gamze ışıltılı hayatın çarkları arasında kalmamak için 15 yaşından itibaren mücadele eden bir kadın. Bunu başarabilmek adına soğukluğu ve kibri yüzüne maske yapıyor. Ama sonunda bizim mavi gözlü serseri buzlar kraliçesinin içindeki sıcak, samimi aynı zamanda aşka, sevgiye muhtaç kadını ortaya çıkarıyor

Daha önce e-kitap olarak okuduğum bir kitabı aynı heyecanla tekrar okudum ve kim bilir daha kaç kez okuyacağım. Ama kitap olarak okumak gerçekten çok başkaydı. Bu arada yapılan eklemeleri düzenlemeleri de görmemek mümkün değil. “E-kitap olarak okudum tekrar okusam mı ?” diye düşünmeyin, kitapta çok farklılıklar var.

Gereksiz uzatılmış diyaloglar yok, abartılmış romantizm yok, saçma sapan ilişkiler yok, sayfalarca süren tasvirler yok ama karşılıksız dostluklar var, arkadaşları için gerekirse ölüme yürüyenler var ve iliklerinize kadar hissedeceğiniz tutkulu bir aşk var…. Yine bir FMArsal romanı ve yine yüzümde bir gülümseme ile son sayfasını kapattım.


Baskı Bilgileri

e-kitap, 659 sayfa
2011 tarihinde


Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Kitaptaki karakterler

Gamze ÇETİN

Akın


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

GamzeAydn Okuyan K. yamak thestudyingduck sheva7
165 kişi

Okumak İsteyenler

y_erosal beyzaaa bells.casmin mrvszr izmirliyim
32 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski