Beni Bırakma

10 puan

Beni Bırakma ile beraber tehlikeli, gizemli, yakışıklı, karizmatik ama bir o kadar da düşünceli, korumacı ve romantik erkekler dörtlemesinin son kitabı da bitmiş oldu böylece.

Kitap Elazığ’ın karlı havasında Gamze’nin Akın’a çarpmasıyla başlıyor ama aynı çarpıcılık 700 sayfa boyunca devam ediyor. Bir çeşit modern peri masalı... Ve öyle güzel bir kurgu ile yazılmış ki, gözünüzü kırpmadan bir solukta okuyorsunuz. 700 sayfa gözünüzü korkutmasın, nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile… Hatta ben kitap hiç bitmesin günlerce okuyayım istedim Kitabın sonu ise FMArsal karakterleri geçit töreni gibi

Akın hayalet ekibe yeni girmiş, geçmişi gizemlerle dolu mavi gözlü eski bir subay, bir töre cinayetinin sebep olduğu olaylar nedeniyle hapse giriyor. Bu kötü ve acı durum sayesinde de hayatının aşkıyla karşılaşıyor. Akın’ın en belirgin özelliği diğer FMArsal erkeklerinin aksine güler yüzlü olması. Gamze için yaptıklarını gördükçe mavi gözlü serseriye hayran olmamak mümkün değil.

Gamze güzelliği tescilli, üzerinde uyuşturucu bulundurmaktan hapiste olan birine aşık ve ondan hamile olduğunu düşünen bir manken. Gamze ışıltılı hayatın çarkları arasında kalmamak için 15 yaşından itibaren mücadele eden bir kadın. Bunu başarabilmek adına soğukluğu ve kibri yüzüne maske yapıyor. Ama sonunda bizim mavi gözlü serseri buzlar kraliçesinin içindeki sıcak, samimi aynı zamanda aşka, sevgiye muhtaç kadını ortaya çıkarıyor

Daha önce e-kitap olarak okuduğum bir kitabı aynı heyecanla tekrar okudum ve kim bilir daha kaç kez okuyacağım. Ama kitap olarak okumak gerçekten çok başkaydı. Bu arada yapılan eklemeleri düzenlemeleri de görmemek mümkün değil. “E-kitap olarak okudum tekrar okusam mı ?” diye düşünmeyin, kitapta çok farklılıklar var.

Gereksiz uzatılmış diyaloglar yok, abartılmış romantizm yok, saçma sapan ilişkiler yok, sayfalarca süren tasvirler yok ama karşılıksız dostluklar var, arkadaşları için gerekirse ölüme yürüyenler var ve iliklerinize kadar hissedeceğiniz tutkulu bir aşk var…. Yine bir FMArsal romanı ve yine yüzümde bir gülümseme ile son sayfasını kapattım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »