Beni Bırakma

10 puan

Gamze Çetin ünlü bir mankendir.Dünyanın en güzel on kadını arasındadır. On beş yaşında evden kaçarak mankenliğe başlamış ailesi ise onu affetmemiştir. Sevgilisi Kaan üzerinde uyuşturucu bulundurduğu için tutuklanmıştır. Elazığ’da ceza evinde kalmaktadır. Gamze de ondan hamile olduğunu düşünmektedir. Kaan’ı ziyarete gider ama o bebeği istemez. Üzülerek ceza evinden çıktıktan sonra Akın ile çarpışır.
Akın ise töre nedeniyle öldürülen bir kızın abisini öldürdüğü için cinayetten dolayı kaldığı cezaevinden yeni çıkmış eski bir askerdir. Tamer, Doğan ve Tahir'in grubundandır. Devlet adına çalışan gizli ajanlardandır.
Hava kötü olduğundan Gamze İstanbul'a yalnız dönmek istemez. Akın'ı yolculuk için ikna eder. Hava şartları nedeniyle sık sık durmak zorunda kalırlar hatta mahsur kalırlar. Yolculuk süresince Akın'ın arkadaşları ile de tanışır Gamze.
Akın ise Gamze'nin sevgilisine kurtaracağına dair söz verir. İkili bu yolculukta iyice yakınlaşır. Yolculuk bitince de duyguları iyice derinleşmiştir. Ama Akın Gamze'nin nişanlısını çıkarıp onunla evlenmesi için ikna eder çünkü Gamze onu seviyor ve hamiledir. Gamze ise Kaan'a karşı duygularından artık o kadar emin değildir. Üstelik hamilelik olayı düşündüğü gibi değildir ve Akın'ın kendisiyle evlenmesi için sevgilisini zorladığını da öğrenir. Akın'ın kendisini istemediğini düşünür ondan ve sevgilisinden de ayrılır. Ailesi ile de arasını düzeltir.
Ayrılık ikili için zor geçer Kaan'ın çıkardığı sıkıntılar, Akın'ın geçmişinde ki kişilerin çıkardığı sıkıntılardan sonra nihayet atlatıp mutlu sona ulaşırlar. Final tabi ki evli mutlu çocukludur.

Akın yazarın erkek karakterlerinden farklı olarak güler yüzlü ve bu çok güzeldi. Ayrıca muhteşem arkadaşlar Tamer, Tahir, Doğan grubunu da görebiliyoruz. Onlara bayılıyorum. Yine güzel bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »