Kalp Yolunu Seçer (Marriage to a Billionaire, #4)


Julietta Conte, tam bir işkoliktir.

Conte ailesinin gerçek aşkı bulamamış, Milan'daki harika dairesinde yaşarken aile şirketlerini de yönetmekle meşgul son bekarıdır. Hayatının merkezinde sadece iş vardır.

Conte ailesinin Julietta hariç neredeyse bütün bireyleriyle tanışan Sawyer Wells ise Julietta'nın hayatına, mümkün olan en doğru yerden girer: iş.

Açacağı butik oteller zincirinin pastane işlerini alması için Julietta'ya getirdiği teklif, reddedilemeyecek kadar başarılı bir projedir. Ancak işkolik kızımız bu teklifi kabul ederek hayatına sadece başarılı bir iş sözleşmesi katacağını zannederken yanılmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)


Julietta Conte, tam bir işkoliktir.

Conte ailesinin gerçek aşkı bulamamış, Milan'daki harika dairesinde yaşarken aile şirketlerini de yönetmekle meşgul son bekarıdır. Hayatının merkezinde sadece iş vardır.

Conte ailesinin Julietta hariç neredeyse bütün bireyleriyle tanışan Sawyer Wells ise Julietta'nın hayatına, mümkün olan en doğru yerden girer: iş.

Açacağı butik oteller zincirinin pastane işlerini alması için Julietta'ya getirdiği teklif, reddedilemeyecek kadar başarılı bir projedir. Ancak işkolik kızımız bu teklifi kabul ederek hayatına sadece başarılı bir iş sözleşmesi katacağını zannederken yanılmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Takip ettiğim yazarlardan biridir kendisi. Bütün kitapları bana göre , çerezlik dediğimiz, fazla beklentiniz olmadan çabucak okunan, eğlenceli, pembe dizi kıvamında, sonu mutlu mesut biten kitaplardı. Bu kitabıyla da şaşırtmadı.

Serinin son kitabı olan Kalp Yolunu Seçer 'de yine başkarakterimizin büyüler kitabı açıp,toprak anaya nasıl biriyle evlenmek istediğini yazdığı büyüyle başlıyor. İşi ile fazla meşgul olmuş, cinsel yoldan sorunlu Conte ailesinin son bekarı Julietta ile iş anlaşması yapmak için tanıştığı yakışıklı Sawyer'ın (tabi onunda bu arada geçmişi ile sorunları vardır) aralarındaki çekimin hikayesi...Birde Anne Conte'nın yine araya girerek Sawyerin mecburen Julietta ile evlenmesini istemesi.Hikaye böyle devam ediyor.

Kitapla ilgili söyleyeceğim şeyler; Anne Conte diğer kitaplarda olduğu gibi,kontrolu ele alıp gençlere evleneceksiniz demesiyle, bence serinin de özel karakteri oldu. Bazı ateşli satırların olduğunu ve Sawyer'in davranışlarını biraz Cristianımsı bulduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Bana göre serinin bitmesi de iyi oldu, sanki seri kendini tekrar etmeye başlamıştı ;) yine de zaman geçirmek için okunacak iyi bir seriydi. Tavsiye ederim.

9 puan

jennifer probst kalemi benim için 5,6,7 lik idi sadece çerezlik boş hikayelerdi...Ancak bu hikaye de beni ciddi anlamda şaşırttı... Sawyer ve Julietta karakterleri o kadar doğru geldi ki kitabın özündeki ruh eşini bulma olayını burada yazar cuk diye oturtmuş.Kitabın hayatın gerçeklerini de barındırması beni ayrıca şaşırttı.. Jennifer hiç beklemiyordum senden hatta ısrarla senin kitaplarını neden alıyorum diye düşünmüştüm ama şu indirimler yok mu onların yüzünden ve iyi ki de almışım kitap süper di!!! Ayrıca wolfe'u sevdim sawyer ve julietta'nın onu sevmesini de sevdim...Kitapta serinin diğer karakterlerini de görüyoruz ama dediğim gibi ben en çok bunu sevdim be jennifer hep böyle yaz kalemine sağlık içinde aşk,aile,dram,karmaşa,acı,mutluluk acık da güzel cümleler daha ne olsun sen yaz biz okuruz ;) Anne conte bizi de gör :)))

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/07/jennifer-probst-kalp-yolunu-secer.html

Severek kitaplarını takip ettiğim Jennifer Probst'un Marriage to a Billionaire serisinin son kitabı Kalp Yolunu Seçer'de sonunda okundu ve diğer kitapları gibi bunu da beğendim.

Akıcı kurgusu, yavaş yavaş filizlenen aşkın tutkuyla harmanlanmasını çok güzel anlatmıştı yazar, çeviri de güzel olunca kitap su gibi aktı diyebilirim.

Kitabın konusuna kısaca değineyim hemen; Julietta, Conte ailesinin tek bekar kalmış üyesi ve tam bir işkoliktir. Babasının onlara bıraktı La Dolce Famiglia'yı başarılı bir şekilde yönetmekle kalmıyor daha ileriye gitmesini de istemektedir. Tam da ayağına öyle bir fırsat geliyor ve Sawyer Wells ile biri işe giriyorlar derken aralarındaki cinsel çekim doruk noktalarına çıkıyor. Farkına varmadan birbirlerine aşık oluyor.

Tabi aşık olmakla kalmıyor, aşık olduklarını kendilerine itiraf etme süreçlerinin yanında bir de geçmişten peşlerini bırakmayan bazı sırlarda var...

Yine aile ilişkilerine değinen bir kitap olmasının yanında o ilişkiler öyle güzel anlatılmıştı ki insan imrenmeden edemiyor. Conte kardeşlerin birbirlerine bağlılığı süperdi hele ki Anne Conte ise... kadının önünde saygıyla eğilinir yani o derece! Kadın evlatlarını o kadar iyi tanıyor ki onların bir bakışlarından bir hareketlerinden neyin onun için doğru olduğunu anlayacak boyutta. Süper kadın resmen :)

Yine ilgi çekici bir kurgu ve aşık hikayesiyle buluşturdu yazar bizi. Ben bu seriyi ilk kitaptan beri büyük bir zevkle okurken bu seriyi bitimini böyle güzel bir şekilde olması da ayrı bir haz olu diyebilirim.

8 puan

Julietta Conte'ı önceki kitaplardan tanıyoruz. Michael ve Carina'nın kardeşi. Düzenli,kontrollü, iş kolik biridir. Kardeşi Carina ondan önce ki iki kişi gibi aşk büyüsü yapmış ve evlenmiştir. Julietta'nın da yapması için ısrar eder. Kardeşlerinin hepsi evlenmiş ve mutludur. Kendisinin ise yolunda gitmeyen aşk hayatı vardır. Israra dayanamayıp ruh eşinde olmasını istediklerinin listesini yapar. Listenin bir kopyasını yatağın altına koyar diğerini de yakar. Böylece büyüyü inanmasa da yapar.

Büyük otel duayeni Sawyer Wells eniştesi Max'in arkadaşıdır ve Julietta ile görüşmek ister. Önce ki kitaptan Carina ile yakınlığından onu tanıyoruz. Kendi adıyla lüks oteller zinciri açacaktır. Purity otellerine özel yiyecek sağlayacak pastaneler zinciri ile anlaşma yapmak ister. La Dolce Famiglia'da en iyisidir. Bu iş ile ikili tanışmış olur. Daha ilk görüşmede etkilenirler. Julietta sadece iş yapmak ister Sawyer ise fazlasını. Böylece ikili yakınlaşırlar ciddi bir ilişki olmayacaktır fakat Anne Conte'nin başka bir planı vardır. Sawyer'den kızı Julietta ile evlenmesini ister. Yıllar önce Sawyer'e büyük bir iyilik yapmıştır ve şimdi bunu ödeme zamanıdır. Anne bir şekilde ikiliyi ikna eder ve ikili evlenir.

Sawyer üvey babası yüzünden kötü,zor bir çocukluk geçirmiştir. Varlığının sevdiklerine hep acı getirdiğine inanır ve bu yüzden duygularına rağmen önce Julietta'dan uzak durmaya çalışır. Hep seveceği onu seven bir ailesi olsun istemiştir. Genel olarak seride hep bir aile özlemi var. Neyse ki bu büyük aileye giriyor ve bu özlemini gideriyor.

Kitapta herkes toplanmıştı Carina Max, Michael Maggie çifti ve ikizleri, Nick Alexa çifti kızları ve oğulları ile. Michael ve Maggie ile yaşayan vahşi kedi Dante bile var ama Venezia Dominick çifti yok onlar çok uzak kaldılar.
Anne Conte tüm çocuklarını evlendirmeyi başarır. Hepsi zorla evlenen bu çiftlerin hikayesini okumak harikaydı sevdim hepsini.

8 puan

Güzeldi ama çok daha güzel seriler okuduğum doğrudur 🤗


Baskı Bilgileri

Ciltsiz, 368 sayfa
2015 tarihinde, Nemesis Kitap tarafından yayınlandı


ISBN
9786059961790

Etiketler: aşk

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okuyan K. özgse sibelmert mucdem sufi
26 kişi

Okumak İsteyenler

gezenti ranayıldız xtina tugcaa
4 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski