Adım Adım Mutluluk (Marriage to a Billionaire #3)

Carina Conte, üniversite eğitimini İtalya'da tamamladıktan sonra evine döner. Döner dönmez abisi Michael'ın kurduğu işte çalışmaya başlar. Bir diğer çalışan da abisinin en iyi arkadaşı ve Carine'nın yıllardır âşık olduğu Max'tir.

Bir gün Max ve Carina, iş toplantısı yapmak amacıyla Vegas'a giderler. Vegas'ın büyülü ortamı ve aralarındaki çekim bir araya gelince, bu duruma daha fazla karşı koyamayarak tek gecelik bir ilişki yaşarlar. Tam o esnada Carina'nın annesi, Carina ve Max'i yakalar; aile geleneklerine son derece bağlı olan kadının o günden sonraki tek amacı, kızıyla Max'i evlendirmek olacaktır. Carina ve Max için zorlu günler başlamıştır.
(Tanıtım Bülteninden)

Carina Conte, üniversite eğitimini İtalya'da tamamladıktan sonra evine döner. Döner dönmez abisi Michael'ın kurduğu işte çalışmaya başlar. Bir diğer çalışan da abisinin en iyi arkadaşı ve Carine'nın yıllardır âşık olduğu Max'tir.

Bir gün Max ve Carina, iş toplantısı yapmak amacıyla Vegas'a giderler. Vegas'ın büyülü ortamı ve aralarındaki çekim bir araya gelince, bu duruma daha fazla karşı koyamayarak tek gecelik bir ilişki yaşarlar. Tam o esnada Carina'nın annesi, Carina ve Max'i yakalar; aile geleneklerine son derece bağlı olan kadının o günden sonraki tek amacı, kızıyla Max'i evlendirmek olacaktır. Carina ve Max için zorlu günler başlamıştır.
(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

Serinin 3. kitabınıda bitirdim.İkinci kitabı okurken seriye devam etmeme kararı almıştım ama indirimde görünce dayanamayıp 3. kitabı aldım.İlk kitap bence en güzeli.Serinin son kitabını sırf tamamlamak için okuyacağım.Boş zamanlarda kafa dağıtmak için okunabilir kitaplardan.

5 puan

okusan da olur okumasan da ....

8 puan

En merak ettiğim karakterin hikayesiydi ve ilk iki kitabına göre daha iyiydi yazar gitgide kalemini daha güzelleştirmiş seriye başlayanlar devamını getirmeli bence :)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/07/jennifer-probst-adm-adm-mutluluk.html

kalemini sevdiğim bir yazar, keyifle okudum. Hani böyle bütün stresten yorgunluktan yoğunluktan uzaklaşmak isterseniz bende bu seriyi okuyabilirsiniz. Sizi dinlendirecek, gülümsetecek ve rahatlatacak romantik bir kitaptı.

Platonik bir aşık olan Carina, aşk büyüsünü ağabeyinin arkadaşı Max için yapar. Zaten Carina'nın Max'a olan aşkını ikinci kitapta okumuştuk şimdi burada o aşkın filizlenmesini ve evlilikle sonuçlanmasını okuyoruz ve sonunda her zamanki gibi aşk kazanıyor. Aşk her zaman kazanır =)

Bu tür kitapları seviyorum, uzatmadan dramatize etmeden entrika katmadan ayrılıkları kısa sürdürerek biten tadı damağında kalan yüzünde gülümseme oluşturan sıcacık romantizm dolu tutkulu hikayeleri sevmemek mümkün değil. Her aşk romanı okuru sever böyle kitapları bence sizlerde okumalısınız.

Kitap kısacık olunca yorumda biraz öyle oldu ama olsun, kitabı çok beğendim aslında ben seriyi çok beğendim. Bu yüzden bence sizde okuyun beğeneceksiniz :))

8 puan


"Jennifer Probst bende bağımlılık yarattı. Kalemi müthiş kafa boşaltıyor. Akıcı,sürükleyici tarzı var. Her ne kadar diğer çağdaş romantizm yazan yazarlara göre kalemi hafifi ve biraz acemi gibi görünse de kendini okutturuyor.
Tam da deniz kıyısında şezlongda veya çok stresli üzüntülü zamanınızda okuyabileceğiniz bir yazar. Serinin ilk kitabını okuduğumda seriye devam etmeyi düşünmemiştim. Ama malum günümüz , çağımızın şartları üzerine yazar devam etme kararı aldım.
Çünkü yazarın kaleminde sizi günlük sıkıntılarınızdan kurtaran bir sihir var. Kitabın kapağını açıp okumaya başlıyorsunuz.Onun sihirli dünyasına dalıyorsunuz. Bir tespitim de kaleminin gittikçe düzeldiğini yönünde kalemi gittikçe daha iyiye gidiyor ama sanırım çeviriden kaynaklı sorunlarda vardı imla hataları veya son kontrol gibi. Yine de güzel okunabilir, keyifli saatler geçirebileceğiniz bir hikaye.
Serinin dördüncü kitabı Carina''nın ablası işkolik Juietta ile karizmatik iflah olmaz çapkın Sawyer arasında..Bu hikayeyi merak ediyorum çünkü serinin son kitabı olacak.. Aşk, romans kitaplarını özellikle beyaz dizileri seviyorsanız, günün sıkıntısından uzaklaşmak istiyorsanız tam da size göre deneyin derim...Ama büyük beklentiler içinde olmadan... "


http://hulyami.blogspot.com.tr/2014/07/adm-adm-mutluluk-jennifer-probst.html

8 puan

Baştan söyleyeyim Christian Grey'in adının geçmesi bile bana yetti :) :) :)
Carina... Dİğer kitaplarda gördüğümüz körpecik genç kızımız. Ve tabi ki Max :) :) :) Biricik çapkınımız:) Okumak keyifliydi.Ama bir süre sonra yeter dedirttiği yerler olmadı değil.Carina 'nın ilişkiye girme istediği ve bunun için seçici davranmama kararları alması yer yer rahatsız etti.Max'e duyduğu kızgınlık onun karşısında artık küçük düşmemek boyun eğmemek için bunları yapmış olabilir ama bana fazla uçuk davranışlar gibi geldi. Her neyse bu konu uzadıkça uzar.Kızımız ne kadar Max'e olan ilgisinin bir gençlik aşkı olduğunu düşünse ve onu kalbinden söküp atmaya çalışsa bile başarılı olamaz ve sonunda muradına erer.
Genellikle güçlü kadın karakterler favorim olduğu için Carina bana pek yavan geldi.Ama sempatik olduğu doğrudur.Kitaptaki en sevdiğim ve keyif aldığım kısımlar eski karakterlerin olduğu yerlerdi.Bütün serilerde bu durumu zaten severim.Eski bir arkadaşı görmek gibi insanın içini ısıtan bir durum. Bu kitapta da bol bol bunu yaşadım.
Ben en çok Julietta 'nın hikayesini merak ediyorum.Umarım en kısa zamanda elime geçer:) Keyifli okumalar canlar:)

8 puan

Carina İtalya'da ki üniversitesi bittikten sonra Amerika’ya döner. Amerşka'ya kendini bulmak,hayatını istediği gibi yaşama arzusu ile dönmüştür. Eğitimine rağmen en büyük arzusu resim yapmaktır fakat ailesi bile bunu ciddiye almamış hobi olarak görmüştür. Bu yüzden abisi Michael'in yanında şirkette işe başlar. Abisi işi öğretmesi için arkadaşı Max’in yanında çalışmasını ister. Max Carina'nın yıllardır aşık olduğu adamdır. Başka kadınlar ile maceralarına görmesine rağmen sevmekten vazgeçmemiştir. Max ise Carina'ı arkadaşının küçük kız kardeşi olarak görür.
Ama Carina'nın o küçük kız hallerinden eser kalmadığını gören Max'in etkilenmemesi elde değildir. Carina ise ne kadar unuttum dese de bir araya gelince işler değişir.
Vegas’a iş gezine gittiklerinde ise geceyi birlikte geçirirler. Carina'nın annesine yakalanınca da sonu evlilik olur.

Yazarın okuduğum ilk kitabı seri olduğunu bilmeden başladım ama seri olduğunu ilk sayfalardan tahmin edebildim.
Carina küçüklüğünden beri Max'e aşık küçükken aşık olup sonunda evlenen kızlara bayılıyorum. Bu kitapta bunu sevdim. Aşk büyüsü olayı da çok hoşuma gitti. Carina'nın bazı yerlerde erkek delisi gibi davranması hoşuma gitmedi. Sonu ise oldu bittiye gelmiş gibiydi. Bunun dışında güzel bir kitaptı.

9 puan

Keyifle okundu ve bitti


Baskı Bilgileri

Ciltsiz, 288 sayfa
Mayıs2014 tarihinde, Nemesis Kitap tarafından yayınlandı


ISBN
9786055092801
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: roman, aşk romanı

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okuyan K. MelikeTn Satıgül Yüksek SiHiRLi_PeRi Nusya08
45 kişi

Okumak İsteyenler

Ckmksm Derin Okyanus ranayıldız gizem_mi
4 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski