Kalp Yolunu Seçer (Marriage to a Billionaire, #4)

7 puan

Takip ettiğim yazarlardan biridir kendisi. Bütün kitapları bana göre , çerezlik dediğimiz, fazla beklentiniz olmadan çabucak okunan, eğlenceli, pembe dizi kıvamında, sonu mutlu mesut biten kitaplardı. Bu kitabıyla da şaşırtmadı.

Serinin son kitabı olan Kalp Yolunu Seçer 'de yine başkarakterimizin büyüler kitabı açıp,toprak anaya nasıl biriyle evlenmek istediğini yazdığı büyüyle başlıyor. İşi ile fazla meşgul olmuş, cinsel yoldan sorunlu Conte ailesinin son bekarı Julietta ile iş anlaşması yapmak için tanıştığı yakışıklı Sawyer'ın (tabi onunda bu arada geçmişi ile sorunları vardır) aralarındaki çekimin hikayesi...Birde Anne Conte'nın yine araya girerek Sawyerin mecburen Julietta ile evlenmesini istemesi.Hikaye böyle devam ediyor.

Kitapla ilgili söyleyeceğim şeyler; Anne Conte diğer kitaplarda olduğu gibi,kontrolu ele alıp gençlere evleneceksiniz demesiyle, bence serinin de özel karakteri oldu. Bazı ateşli satırların olduğunu ve Sawyer'in davranışlarını biraz Cristianımsı bulduğumu da söylemeden geçemeyeceğim. Bana göre serinin bitmesi de iyi oldu, sanki seri kendini tekrar etmeye başlamıştı ;) yine de zaman geçirmek için okunacak iyi bir seriydi. Tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »