Kalp Yolunu Seçer (Marriage to a Billionaire, #4)

8 puan

Julietta Conte'ı önceki kitaplardan tanıyoruz. Michael ve Carina'nın kardeşi. Düzenli,kontrollü, iş kolik biridir. Kardeşi Carina ondan önce ki iki kişi gibi aşk büyüsü yapmış ve evlenmiştir. Julietta'nın da yapması için ısrar eder. Kardeşlerinin hepsi evlenmiş ve mutludur. Kendisinin ise yolunda gitmeyen aşk hayatı vardır. Israra dayanamayıp ruh eşinde olmasını istediklerinin listesini yapar. Listenin bir kopyasını yatağın altına koyar diğerini de yakar. Böylece büyüyü inanmasa da yapar.

Büyük otel duayeni Sawyer Wells eniştesi Max'in arkadaşıdır ve Julietta ile görüşmek ister. Önce ki kitaptan Carina ile yakınlığından onu tanıyoruz. Kendi adıyla lüks oteller zinciri açacaktır. Purity otellerine özel yiyecek sağlayacak pastaneler zinciri ile anlaşma yapmak ister. La Dolce Famiglia'da en iyisidir. Bu iş ile ikili tanışmış olur. Daha ilk görüşmede etkilenirler. Julietta sadece iş yapmak ister Sawyer ise fazlasını. Böylece ikili yakınlaşırlar ciddi bir ilişki olmayacaktır fakat Anne Conte'nin başka bir planı vardır. Sawyer'den kızı Julietta ile evlenmesini ister. Yıllar önce Sawyer'e büyük bir iyilik yapmıştır ve şimdi bunu ödeme zamanıdır. Anne bir şekilde ikiliyi ikna eder ve ikili evlenir.

Sawyer üvey babası yüzünden kötü,zor bir çocukluk geçirmiştir. Varlığının sevdiklerine hep acı getirdiğine inanır ve bu yüzden duygularına rağmen önce Julietta'dan uzak durmaya çalışır. Hep seveceği onu seven bir ailesi olsun istemiştir. Genel olarak seride hep bir aile özlemi var. Neyse ki bu büyük aileye giriyor ve bu özlemini gideriyor.

Kitapta herkes toplanmıştı Carina Max, Michael Maggie çifti ve ikizleri, Nick Alexa çifti kızları ve oğulları ile. Michael ve Maggie ile yaşayan vahşi kedi Dante bile var ama Venezia Dominick çifti yok onlar çok uzak kaldılar.
Anne Conte tüm çocuklarını evlendirmeyi başarır. Hepsi zorla evlenen bu çiftlerin hikayesini okumak harikaydı sevdim hepsini.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »