Yerdeniz Büyücüsü (Yerdeniz Serisi, #1)

9 puan

http://rafinasigmayanlar.blogspot.com.tr/2014/06/kitap-12-yerdeniz-buyucusu-ursula-k-le.html

9 yıl, 10 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 6 arası yorum gösteriliyor, toplam 6 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Yerdeniz serisi için yorumunuzu alabilir miyim? :) Nasıl bir seridir? Tek ciltlik mi okuyorsunuz yoksa ayrı ayrı kitap olan versiyon mu? :)

9 yıl, 10 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

oncelikle maalesef ayri ayri olanindan okuyorum:( ve gercekten guzel ben begendim bu diyarlardan kacmak ve biraz soluk almak icin gidillecek en farkli ve fantastik diyarlardan biri :) konuyla ilgili blogda bilgi vermeyi planliyorum az da olsa simdilik okumanizi tavsiye ettigimi belirtmeliyim tabi bir de serinin geri kalanlarini almam gerektigini:)

9 yıl, 10 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Bir Uzay Efsanesi kitaplarınıda sırf ciltli diye okumada sorun yaşama ihtimalinden dolayı satın alamadım hala :) parça parça bulmak için sahaf sahaf gezmek gerek :) Biraz zengin olsak keşke kitap deryasında yüzerdik :) aş şu paranın gözü kör olsun. Önerileriniz ben zevkime çok yakın. Tasiyenizi dikkate alacağımdan emin olun :)

9 yıl, 10 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Yazınızı şimdi okudum. Öncelikle ciltli mi parça parça mı sorusuna; rafta ciltli durmanın karizması ama okurken parça parça olmasının dayanılmaz rahatlığı diyorum :):) Parça parça alıp okuyup onu birine satıp ciltili almakta bir çözüm ama hatıralar diğer kitapta kalacağı için insan benim tercih etmeyeceğim bir yöntem. Yine de ikilemde kalıyoruz :)

Şimd bir fırsat bulup seriyi edinmek için daha büyük bir heves ve heycan sardı içimi. Özellikle gerçek isim olayı oldukça ilgi çekici bir konu olmuş. Ursula K. Le Guin zaten efsane yazarlar arasına çoktan girdi bize düşen ise okumak okumak ve daha çok okumak :)

İdefix duyurusu için; aceba kitapları reklam karşılığında hediye mi aldı diye geçirdim içimden :D işin şakası tabi :)

9 yıl, 10 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

evet parca parca okumak cok daha rahat oluyor:) bazi kitaplar ciltli o yuzden okumaya useniyorum gozum korkuyor:)
ve ah keske nerde o gunler diyorum idefix acisindan:) kitabin sadece ilkini almistim bir ilkini okuyayim begenirsem digerlerini de alirim diye ve begendim ve digerlerini de almak icin can atiyorum:)
biraz daha zengin olayim ursula'nin tum kitaplarini alip okumak istiyorum boyle harika yazarlarin her kitabi tuketilmeli :)
zevkle okuyacaginiza eminim tereddutsuz almanizi tavsiye ederim:) kampanya da tek tek alim icin uygun ama tek ciltlisi hep bu fiyatlarda o yuzden pek bir kayip yok okumak isteyen icin:)

9 yıl, 10 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

otostopcunun hala var mi bilmiyorum ama bir uzay efsanesini kararsizliktan kacirdim simdi tek cildi de tukenmis cogu sitede maalesef obyuzden artik ciltlisini alacagim el mecbur :) bence siz de fazla dusunkeyin dusune dusune bir daha bulamayacagiz gibi yoksa:) parayi buldugunuz an kapin bir tane:) tesekkur ederim dusunceniz icin:)

9 yıl, 10 ay     
« geri ileri »