Yerde (Up in the Air #3)

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015...

"Uçuşta Serisi"nin 3. kitabı Yerde yoğun istek üzerine okundu ve yorumlanıyor :P Hazır 4. kitap Bay Harika'da çıkmışken serinin üçüncü kitabının yorumu gelsin dedim :))

2. kitabın sonunda James ve Bianca beraber olmaya tekrardan başlayıp, ilişkilerini bir sonraki boyuta taşımışlardı. 3. kitap kaldığı hızla kaldığı yerden devam ediyor tabi ki yine yoğun bir aşk, alev alev yanan tutkuları, eğlenceli arkadaşlıkları ve kocaman bir tehlikeyi okuyoruz.

Kitap son derece huzurlu, iki aşığın atışmaları, kavgaları, birbirlerine karşı hisleri ve sahip oldukları karakterlerinin zıtlaşmaları ile eğlenceli ilerliyordu. Özellikle James ve Bianca ilişkisi kadar Stephan ve Javier ilişkilerine de dokunuşları okumak süperdi.

Güzel romantik bir şekilde ilerleyen huzurlu ve ateşli bir kitap okuyacağımızı düşünürken birden James'in geçmişi bir tedirginlik yarattı onlar son erdi huzur dolu sayfalar geliyor derken Bianca'nın babası devreye girdi. İşte o kısımda tehlike buram buram hissedilirken soluksuz bir şekilde sayfaları okudum. Nefes kesiciydi o sayfalar. James'in ruh halindeki değişim, Stephan'ın kendi hayatını hiçe sayıp Bianca'yı korumaya çalışması, kaybetmeye yakın olunan sevgi, arkadaşlık bağları... ahhh cidden son sayfalar çok fenaydı.

İnsanın içini sıkan sayfalardan sonra yüzünüzde bir seriyi daha mutlu sonla bitirmenin verdiği huzurla son iki bölümü okumak ise paha biçilemez. Son iki bölümde cidden müthişti. Hele ki James... Stephan... Süperdi! :)

Normalde Uçuşta Serisi 3 kitaptan oluşuyor. Yani 3. kitapta mutlu son ve seri bitti moduna giriliyor ama yazarımız okurlarına bir güzellik yapıp 4. kitap yazmış ve James Cavendish duygularını öğrenmemize olanak sağlamış.

İlk üç kitabı Bianca tarafından okurken son kitabı yani Bay Harika'yı James tarafından okuyacağız. Bir şey itiraf edeyim mi? James'in hisleri cidden çok merak ediyorum :)

Ben bu seriyi çok beğendim. Evet erotik bir seriydi ama aşk çok güzeldi. Okumaktan zevk aldığım serilerden biriydi. Bu yüzden tavsiye ediyorum :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »