Yaşanacaksa Yaşanacak (Bevelstoke #2)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com/2019/04/julia-quinn-yasanacaksa-yasanacak.html

Bu kadının kitaplarına bayılıyorum ve nasıl da özlemişim Quinn kitaplarını... o mizahi anlatımını, aşkı işleyişini ve kadın karakterlerin güçlü kişiliklerini...

Şimdiye kadar çıkan her Julia Quinn kitabını okumuş biri olarak bu kitabı da okumadan geçemezdim zaten. Yine yazar beklentimi karşılayan bir kitapla karşımdaydı. Hiç hayal kırıklığı yaşamıyorum bu yazardan. Hep beklentimi karşılıyor resmen. Bir de o kadar ortalama historical romans okuduktan sonra insan daha iyi şeylere aç oluyor ve şuan bu açlığımı doyurdum bu kitapla.

Kitapta en sevdiğim şey Harry ile Olivia arasındaki arkadaşlık, eğlenceli sohbetlerdi. Bazen kahkaha attım da bazen 32 diş sırıttım... eğlenerek okuduğum çoğu diyalogu.

Sebastian karakterine bayıldım çok eğlenceliydi. Harry'nin kardeşi Edward'ı daha fazla okumak isterdim.

Olivia'nın kardeşiyle diyalogları da çok eğlenceliydi.

Olivia, Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü kitabından tanıdığımız Miranda'nın eşinin kız kardeşi, dolayısıyla Miranda'nın ismi zaman zaman geçiyor ama keşke onları da görebilseydik.

Prens Alexie'yi sevip sevmemek arasında kaldım ancak Olivia'nın misafir odasında Harry, Prens, Sebastian ile olan sahneden sonra sevmeye karar verdiğimi itiraf etmeliyim.

Kitabın sonunda, hatta son iki bölümde... kitap biraz atraksiyonlu hale geldi keşke daha fazla olsaydı diye düşünmedim değil, ama o kısımların tadı damağımda kaldığını söylemeliyim. Oradaki detaylarda gizli olan kısımlar çok şaşırtan detaylarla doluydu açıkçası. O kısımlar beklediğimden iyiydi ama keşke daha uzun olsaydı.

Kitabı genel olarak sevdim, keşke atraksiyon kısmı daha fazla olsaydı demekten daha fazla bir şey diyemem eleştirel anlamda. Özlediğim bir yazardı ve onu okuyabilmiş olduğum için çok mutluyum. Umarım Epsilon çok fazla bekletmez yazarın diğer kitaplarını da çıkarırlar da doyasıya okuruz bu yazarı da bu türü de.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »