Yandaş (Uyumsuz, #3)

3 puan

Serinin en durağan kitabıydı. Nihayet bin küsür sayfa okuduktan sonra kurgu dünya hakkında dişe dokunur bilgi edinebildik. İkinci kitabın yorumunda bir deney dünya olabileceğini düşünmüştüm. Yanılmamışım. Diğer iki kitaptan farklı olarak Yandaş'da anlatım Tris ve Tobias tarafından gerçekleştirilmiş. Okurken karakterlerin anlatımında fark göremedim. Çoğu zaman bölüm başına bakmadım bile. Aynı tekdüze anlatım vardı çünkü.

Bu kitap da yazarın anlatımı biraz daha olgunlaşmış gibiydi. Aşna fişneyi sık kullanmakla beraber çizgi yukarılarda seyretmedi. Bolca öpüştüler.

Hoşuma giden bir kaç durum değerlendirmesi haricinde başarısız bir seri okumuş oldum. Her tatil döneminde yaptığım gibi hoşuma gitmeyen bir seri seçmiş oldum.

Normalde hikaye bu kitapta bitiyor. Fakat para tatlı gelmiş olacak ki yazar "Dört" isimli bir kitap daha eklemiş seriye. Sanırım bu kitapta da Tobias'ın gözünden olayları görücez. Zaten üçüncü kitapta onun bakış açısından da okuduğumuz için belki Tris'in cesurluğa gelmeden önceki dönemi Tobias bize anlatacaktır.

Bir kaç kitap ara vermek istiyorum son kitabı okuyabilmek için. Çok sıktı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »