Yakut Kırmızı (Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer, #1)

8 puan

Zaman Yolculuğunu konu eden okuduğum ilk kitap. Gerçekten eğlenceli, komik bi o kadar aile trajedileriyle dolu. Kitabın romantizm ağırlıklı olduğunu düşünmüştüm kapağına baktığımda bu yüzden sürekli erteliyordum okumayı. Bir süre sonra herkesin dilinde bu seri olduğu için okumaya başladım.

Romantizmden ibaret değilmiş onu anladım. İlk kitap olduğu için bilgilendirme fazlalığı var tabii ama Gwendolyn öğrenmeye meraklı olmadığı için pek ayrıntıya girmemişler :) Kitap güzeldi beğendim. 2.kitabını okumak istiyorum dedirtecek bir kitap olmuş. Bu tarzda kitaplar pek dikkatimi çekmez ama klasik konular dışında ilgi çekici bir seri olmuş. Gideon her ne kadar gıcık, kaba, ukala biri gibi anlatılmış olsa da yazar diğer kitaplarda Gwendolyn ile arasında bir şeylerin olacağının sinyalini vermiş :) Okunmaya değer.

Kitapta kahkahalarla güldüğüm diyaloglardan biri :

"Bir annen mi var?" Ağzımdan çıkar çıkmaz ne budalaca bir soru olduğunu fark ettim. Tanrım! Gideon bir kaşını kaldırdı. "Ne sandın?" diye sordu alay ederek. "Falk amca ve Bay George tarafından üretilmiş bir android olduğumu mu?"


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »