Vazgeçmem Senden (The Hathaways, #2)

9 puan

Serinin ikinci kitabıydı.Hathaway ailesinin ikinci kızı Win ile uzun yıllardır ailenin yanında kalan roman Meripen'in hikayesiydi.

Meripen çocukluğunda roman kabilesi tarafından ağır yaralı olarak ölüme terkedilmiştir.Onu bulan Bay Hathaway ailesinin evine getirerek tedavi etmiş,sağlığına kavuşmasını sağlamıştır.O günden sonra aile ona kucak açmış, aileden bir gibi davranmışlar Meripen ise ailenin bu yaklaşımına karşı,onlarla kalıp,elinden geldiğince yardım etmeye çalışmıştır.Aslında orada kalma sebebi Win'dir,Win'e karşı yoğun duygular beslemektetir. Meripenin Wine karşı gösteremediği duygularını, kuşu görmesi için penceresinin camını hergün silmesi,kızıl hummadan ölürse onun peşinden ölmek istemesi şeklinde okumak güzeldi.
MERİPEN ölecek kadar seviyordur fakat çocukluğunda romanlar arasında yaşadığı vahşi hayat yüzünden böyle bir beraberliğin olmayacağının bilincindedir. Win ile bir geleceklerinin olamayacağını bildiği için, onun başka birini sevip evlenmesini isteyecek kadar değer veriyor :( Bana göre Meripenin aksine Win'in sevgisini daha samimi buldum. Her ne olursa olsun sevgisinden vazgeçmedi. Sonunda romanların meşhur yatağından kız kaçırma sahnesiyle muratlarına erdiler.
Gerçi Leo Meripenin aklını başına getirmeseydi ortada bir şey olmazdı ya neyse..

Çok akıcı,kolay okunan sizi sıkmayan bir hikaye.Hathaway Ailesi gerçekten komik,eğlenceli ve aykırı karakterleriyle benim beğenimi kazandı.Özellikle Cam Rohan'ın Hathaway ailesine kabilem diyerek onları sahiplenmesini çok hoş buldum.Meripenin dramatik tavırlarına karşın,Cam'ın olaylara esprili ve bilgece yaklaşımları ile benim favori karakterim oldu.Amelia'nın anaçlığı,Beatrix'in hayvanlara düşkünlüğü,Leo'nun umursamaz dalgacı tavırları aileye sempatimi artırdı.Poopy karakteri hakkında henüz bir şey diyemiyorum.Onu heralde anlatıldığı kitabında daha yakından tanıyacağız.Birde aileye yeni katılan mürebbiye Bayan Marks var.Leonun onu kızdırmak için çabalaması karşısında atışmalarını okumak eğlenceliydi. Bu kitap için söyleyeceğim başka bir şey de Cam ve Rohan da bulunan dövmenin gizemi çözülüp,ikisini yakından ilgilendiren sır ortaya çıkıyor.
Ben keyifle okudum.Seriyi okumaya devam ediyorum

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »