Unutuluş (Lux, 1.5)

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2017/07/jennifer-l-armentrout-unutulmus-lux.html

Veeee Daemon Black ile yeniden karşısınızdayım. Her ne kadar Lux Serisini bitirmiş olmasam da Unutulmuş çıktığında okumayı ret etmiş, Daemon Black'ı rafa kaldırmaya kendimi hazır hissetmemiş ve en sona bırakmıştım kitabı ama ne yazık ki bu güzelim seride son buluyor bu kitap ile...

Jennifer L. Armentrout'un okuduğumda milyonuncu kitabı ve elimde de bir kitabı var ve dahası okumadığım ve okunmayı bekleyen bir yığın kitabı daha rafımda olduğu düşünülürse yazarı ne kadar sevdiğimi anlamışsınızdır.

Akıcı, zaman zaman eğlenceli zaman zaman sizi sinir krizine sokan karakterlerin olduğu nasıl başladınız ve nasıl bittiğini anlamadığınız fantastik bir dünyaya açılan kapılardan biri Unutulmuş kitabı.

Lux Serisi'nden tanıdığımız Daemon Black'in... şu müthiş uzaylı her şeyiyle mükemmel ama birazda öküz olan uzaylı arkadaşın tarafından okuyoruz... Yani okuyup hayran kaldığımız ve elimizden bırakamadığımız Obsidiyen'in Daemon tarafından anlatılmış hali.

Açıkçası Katy ile tanışmalarında neler düşündüğünü falan değil de bir uzaylı ve daha da önemlisi insanlardan daha üstün bir canlı türü olmasının yanında bir insana aşık olmasının nasıl hissettirdiğini okumak paha biçilemezdi.

Özlemişim seni Daemon... seni ve öküzlüklerini :D öküzlüğüne örnek vermek yukarıdaki alıntıdaki düşüncesi yeterli olacaktır. Adam sözleri ve yaptıklarıyla cidden öküz ama bizim öküzümüz :D

Unuttuğum yerleri tekrardan hatırlamak ve unutmadığım sahneleri ise Daemon tarafından okumak süperdi.

Sevdim... :)

Genel olarak size seriyi tavsiye ederim. Hazır bitmişken okumadıysanız okumak için süper bir zaman. Hepsini peş peşe okumanın tadını çıkarıp film izlercesine gözlerinizin önünden akmasını sağlayın.

Benim bu yazarın severek takip ettiğim serilerinden biriydi. Sizlere de tavsiye ediyorum. Ciddi anlamda 7'den 70'e herkesin okuyup zevk alacağı bir seri.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »