Tutkulu Notalar (Sinners on Tour #1)

8 puan

Günahkarlar beş kişiden oluşan ünlü bir rock grubudur. Brian Sinclair baş gitaristtir. Brian'ın babası ünlü ve zengindir. Trey'in babası ise plastik cerrahıdır. Diğer çocuklar onlardan zengin oldukları için nefret ettiklerinden ikisi gitar çalmaya başlamış ve sekizinci sınıfta bir grup kurmuştur. Grup üyelerinden Eric gitar,piyano,saksafon,keman gibi birçok aleti çalabilir. Üstelik sesi de çok güzeldir. Sed onları bulana kadar şarkı söyleyip bas gitar çalmış sonra da kalıcı olarak bateriye geçmiştir. Sed on altı yaşındayken gelip yeni solistleri olmak için ısrar etmiştir. Önderlik edeceği bir grup aradığını, Eric'e yıldız niteliğine,grubun yüzü olacak görüntüye sahip olmadığını baterinin arkasına saklanmasını söyleyince grup başlamıştır. Daha önce basçı başka bir üyeleri varken daha sonra Jace gruba dahil olmuştur. Sed grubun ismini günahkarlar olarak değiştirmiş ve planı sayesin de başarılı olmuşlardır. Herkes tarafından sevilen başarılı bir grup haline gelmişlerdir.

Myrna Evans Günahkarları sunum için gittiği konferanstan sonra kaldığı otelde görür. Tüm grup üyelerini tanıdığından, müziklerine bayıldığından onların yanına gider. Uzmanlık alanı insan cinselliği olan profesör tüm grubun ilgisini çeker. Ama Myrna o zaman terk edilmiş baş gitarist, besteci Brian'ı ister. Üstad lakaplı Brian Sinclair grubun en romantiğidir. Bu yüzden sürekli terk edilmiştir. Tek kadınla olmasına rağmen sürekli kadınlarını solist Sed'e kaptırmıştır.
Yeni tanıştığı ve çok etkilendiği Myrna ile birlikteyken de Sed'in yanında temkinli olur. Ama Myrna eski eşinden aldatma konusunda çok olay yaşadığı için bu konuda yaralıdır.
Kocası içtiği zaman onun başkaları ile ilişkisi olduğuna dair suçlamıştır. Hep pişman olup sevdiğini söyleyince Myrna kabul etmiştir. Bu yüzden seviyorum kelimesi ona zayıflığını hatırlatır. Bu kelimeyi söylemeye de duymaya da dayanamaz. Kocasından sonunda boşandığında sürekli takip edip, notlar bırakmış hatta kendisini dövmüştür. Ceza evine girince de soy adını değiştirip taşınmıştır.
Eski eşinden dolayı ciddi bir ilişkiye hazır olmasa da Brian'dan uzak kalamaz. Grubun peşinde olan hayran kızlar ile ilgili araştırma yapabilmek için grupla üç aylık bir turneye çıkar. Birbirinden uzak kalamayan ikili iyice yakınlaşır. İkisi içinde yeni olan bir yakınlığa alışmaları hiç kolay olmaz.

Kitap türü nedeniyle bazı sahneleri fazla içeriyor. Bu yüzden okumadan önce dikkate alınmalı bu detay. Kitapta Brian'ın paylaşımcı olması hiç hoş değildi. Bunu sevemiyorum. Olmamasını tercih ederim. Brian dışında Myrna'da oldukça rahat. Bu durumlar onuda kesinlikle etkilemiyor ve fazlasıyla meraklı. Ayrıca otuz beş yaşında ve Brian'dan yedi yaş büyük.
Kitapta ikili hızlı bir giriş yapsa da yoğun duygular yok. Önce aşık olan bu kez kadın değil erkek karakter. Sanırım bu seride önce erkekler aşık oluyor.
Grup üyelerine bayıldım. Hepsi çok komik onları okurken çok eğlendim. Sed ise en çok merak ettiğim neyse ki bir sonra ki kitap onun.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »