Tutkulu Notalar (Sinners on Tour #1)

GÜNAHKARLAR TURNEDE 1. KİTAP

Müzik hiç bu kadar ateşli olmamıştı!

Sahnelerin en seksi metal grubunun baş gitaristi Brian Sinclair, yaratıcılık kıvılcımını kaybettiğinde, bastırılmış dehasını ortaya çıkarabilmek için grubunu tutku dolu gecelere sürükleyecekti.

Tutkulu notaları ortaya çıkaran kadın...

Seksi psikolog Myrna Evans “Günahkârlar” ile birlikte tura çıktığında, gruptaki herkes onu baştan çıkarmaya çalışır ama Myrna’nın elde etmek istediği tek adam Brian’dır…

İki aşığın çılgın ve dizginlenemez tutkuları, onları yepyeni bir boyuta taşırken kendilerini sınırsız arzu ve günahlarla dolu bir turnede bulacaklardı...

Ve artık siz de bu ritmin esiri olacaksınız !

GÜNAHKARLAR TURNEDE 1. KİTAP

Müzik hiç bu kadar ateşli olmamıştı!

Sahnelerin en seksi metal grubunun baş gitaristi Brian Sinclair, yaratıcılık kıvılcımını kaybettiğinde, bastırılmış dehasını ortaya çıkarabilmek için grubunu tutku dolu gecelere sürükleyecekti.

Tutkulu notaları ortaya çıkaran kadın...

Seksi psikolog Myrna Evans “Günahkârlar” ile birlikte tura çıktığında, gruptaki herkes onu baştan çıkarmaya çalışır ama Myrna’nın elde etmek istediği tek adam Brian’dır…

İki aşığın çılgın ve dizginlenemez tutkuları, onları yepyeni bir boyuta taşırken kendilerini sınırsız arzu ve günahlarla dolu bir turnede bulacaklardı...

Ve artık siz de bu ritmin esiri olacaksınız !


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Kitabı 7 saatlik gibi bir süreçte bitirdim.İkilinin aralarında ki diyaloglar ve birbirine duydukları derin aşk gerçekten güzel anlatmış hele grubun diğer üyelerinden bahsetmeme hiç gerek yok.Uzun bir süredir bir kitapta bu kadar sık kahkaha attığımı gerçekten hatırlamıyorum.

Benimde rock gruplarını sevmem,neredeyse alt.rock dan başka bir şey dinlemeyen bir kişi olarak bu kitap benim için paha biçilemezdi.Hele o konserler...resmen hissettim ve orada olmak için inanılmaz bir istek duyduğumuda söylemek isterim Yazar duyguları gerçekten çok iyi işlemişti .

Tek rahatsız olduğum nokta Brian'ın fazla paylaşımcı olmasıydı(.Kitapları okuyanlar muhakkak anlayacaklardır.)Belki sadece bu kitapta karşılaştığım için olabilir ama ne kadar karşılaşırsam da karşılaşayım alışmayacağım da kesin. Tek umudum grubun diğer üyeleri Brian'ı örnek almamaları :)


Onun dışında her şey güzeldi seriyi takip etmeyi planlıyorum :)

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

Haftalardır Vikitap'a girmediğimi ve çoook uzun süre önce bittiği halde Tutkulu Notalar da dahil bir sürü kitabı yorumlamadığımı fark ettim, evet, süperim.

Şimdi... Bu. Seriye. Aşık. Oldum.

Kitabın başlangıcında üniversitede cinsellik profesörü olan Myrna Evans konferans için gittiği sıkıcı bir yerde çok sevdiği Günahkarlar grubunun beş seksi üyesiyle karşılaşıyor. Bu konuda isyan etmek istiyorum. Kızdaki şansa bak. Oldu canım? Ben de yolda yürürken rock yıldızlarıyla karşılaşırım hep zaten, her sabah Marilyn Manson'la selamlaşırız hatta. Geçenlerde elim David Draiman'e çarptı, oturduk sohbet ettik falan, bana sahne arkası girişi ayarladı. Anlayacağınız her zamanki gibi bir gündü. Axl Rose'un üvey babam olduğunu söylemiş miydim?

(Her şeyle dalga geçmek depresyonun yan etkisi, katlanacaksınız.)


Neyse, grupta 5 kişi var: Sed Lionheart (vokalist), Brian Sinclair (başgitarist), Jace Seymour (basgitarist), Trey Mills (ritim gitaristi), Eric Sticks (baterist) ve EVET, bunları ezberledim :3.

Birbirinden çok sevdiğim bu grup üyelerini size tek tek tanıtıcam şimdi :P

Sed: Eskiden bir sevgilisi olmuş, terk edilmiş, çok acı çekmiş ve hayatının geri kalanını tek gecelik ilişkilerle geçirmeyi planlayan tipik rock yıldızı. Isırırım.

Brian: Umutsuz romantik. Aralarında en az kadın düşkünü olanı ve en kolay aşık olanı. Biraz fazla kıskanç.

Jace: Dıştan bakınca sevimli, masum, sessiz ve aralarında en küçüğü. Ama içinde tuhaf zevkleri olan bir sosyopat yatıyor.

Trey: Biseksüel olanları ve bakirleri taciz edenleri :Dd.d Öhöm, pek çözemedim bu karakteri ama tatlı birine benziyor :S.

Eric: İzlemeyi sevenleri (?!?!?!). Brian'la Myrna'yı gördükçe başını bir yerlere vurup küfretmesine hastayım. Bateri çalan erkek takıntım olduğunu söylemiş miydim???

Kitapta çok fazla cinsellik olduğunu söyleyenler haklı, var. Ben de ilk başında biraz şaşırdım ama hemen alışıyorsunuz. Diyaloglar çok komik ve eğlenceli. O bayıldığım, okurken bir kitap olduğunu unuttuğunuz ve kendinizi baş karakterin yerine koyduğunuz kitaplardan veya yine bayıldığım, kickass karakterlerin olduğu ve aksiyonun tavan yaptığı paranormal kitaplardan değildi. Ama okurken o kadar eğlendim ki neredeyse tam puan verme kararı aldım :')

Bu arada ikincisi de çıkıyomuş galiba ;)))9 Ephesus ;)))9))9 Bklyrz cnm ;););),9);))9 Hyrlsı ya .s.s

Öhöm, bu arada, kitabın +18 olduğuna hiç katılmıyorum. Bence toplum olarak her boka yaş sınırı koymayı çok seviyoruz. Skins dizisine +18 diyen zihniyetler var sdfdghjk. Hll spr dvm .s.s İçimdeki tumblr kızı açığa çıktı da, pardon dfghjk He he +18 aynen sedfrgthyjuk Tamam .s susuyorum .s ben .s

8 puan

http://illekitap.blogspot.com/2013/06/olivia-cunning-tutkulu-notalar.html

"Sinners on Tour" serisininilk kitabı Tutkulu Notalar... Kitap tam olarak adını yansıtan bir kitap. Ayrıca kapak tasarımı her ne kadar yolda otobüste falan okunamaz gibi görünse çok güzel :)) Ben çok beğendim kapak tasarımını :)

Her neyse kitaba dair hem iyi hem kötü eleştirilerim olacak ama ondan önce yazarın kalemine değinmek istiyorum. Yazar cidden çok akıcı bir kalemle yazmış kitabı dolayısıyla kitabı bitirmek çok kolay oluyor. Bir de kitapta körkütük bir aşk okumuyoruz ama oldukça tutkulu bir ilişkideki filizleri okuyoruz... ve yazar bunu çok iyi işlemiş. Özellikle konser kısımlarını anlatışı cidden hoşuma gitti.

İlk olarak beğenmediğim bir noktaya değinmek istiyorum hatta bir değil iki ondan sonra beğendiğim kısımlara geçeceğim ve kesinlikle kitap içeriğine giren bir yorum olacaktır :))

Beğenmediğim kısımlarda biri kitaba başlar başlamaz yani ilk 100 sayfa neredeyse Brain ve Myrna'nın yatak aktivitelerini okuyoruz bu bir kitaba başlangıç için fazla geldi bana. Tamam erotik olduğunun bilincindeydim ama başlangıçta beklemiyordum açıkçası. Eleştireceğim diğer bir nokta da Trey ve Brain ve Myrna üçlüsünün birlikteliğiydi. Tamam yazar bu kısımda cidden aşlmış ya... İşte bu kısım bana cidden fazla geldi ve hiç huyum olmayan şeyi yaptım sayfaları atladım.

Bu iki unsur haricinde kitapta rahatsız olduğum veya eleştireceğim hiçbir şey yok. Aksine bu kısımları atlattıktan sonra kitabı okumak zaman zaman eğlenceli zaman zaman romantikti. Gruptakilerin birbirleriyle olan ilişkileri zaten beni en çok eğlendiren kısımdı ama Myrna ve Brain'ın yatak dışındaki tavırları ise çok tatlıydı. Hele ki ikisinin sahildeki tavırları çok güzeldi.

Myrna'nın Brain'ın babasına karşı olan sözleri, Brain'ın Jeremy'e olan davranışları, Vegas sohbetleri, Sed'in küçük kıza tişörtünü imzalaması... ahh eğlenerek okuduğum o kadar çok sayfa vardı ki...

Her neyse konuşmaya devam edersem kitabı resmen size anlatırım. Kitap tam adı gibi tutkulu ve müzik doluydu. Ben beğendim... evet rahatsız eden şeylere rağmen sevdim çünkü sadece o kısımlardan ibaret değildi. Ama yine de kitabı herkese tavsiye edemiyorum. Kesinlikle belirli bir yaş ortalamasına hitap ediyor ve erotik aşk romanlarından rahatsız olmayacak kişilerin okuması gerekiyor. :))

Ahh bir de seri hakkında küçücük bir detay vermek istiyorum. "Sinners on Tour" serisi toplamda 5 kitaptan oluşuyor ve her kitap bir grup üyesini konu alıyor. İlk kitabımız Tutkulu Notalar grubun başgitaristi Brain Sinclair'i konu aldı. En çok Sed ve Jace'i merak ediyorum ki onlarda ikinci ve üçüncü kitaplar. Ne diyeyim umarım Ephesus bizi fazla bekletmez :)

10 yıl, 10 ay
10 puan

Tutkulu Notalar…

İçinde her şeyi ama her şeyi olan bir kitaptı. Bolca kahkaha, bolca tutku… Aşk, dostluk, müzik, fedakârlık… Yazarın tarzına bayıldım. Ve tabii ki onun tarzını yakalayıp, mizah anlayışını ve hissettirmek istediği duyguları bize aktaran çevirmenimiz Tuba Özkat’a sonsuz teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletiyorum… Çeviri gerçekten kusursuzdu. Satırlar akarcasına kayıp gitti. Rahatsız eden tek bir nokta yoktu. Yazar ne kadar muhteşem olursa olsun çevirmen aktaramadığında kitaba gerçekten yazık oluyor… Bunun için tekrar teşekkürler…

Brian ve Mryna arasındaki aşk çok samimiydi… Bunu okumaktan çok hissettim diyebilirim. Bakışları, sözleri insanın durup ikinci kere aynı satırları okumasını sağlıyor. Brain, öyle romantik ve sevimliydi ki birkaç satırda bir ‘ah’ çektiriyordu Mryna’nın geçmişinin getirdiği endişelerinin üzerine set çekebilmek için çok büyük bir sabır ve özveri göstermesi benim için kitaptaki en güzel noktalardan biriydi. Gerçekten oldukça anlayışlı ve sabırlı davrandı. Ve buna karşılık olarak Mryna’nın da kendi korkularını yenerek onun yanında durması- Özellikle babasına karşı- kesinlikle çok etkileyiciydi.

Grubun tüm karakterlerine bittim zaten : ) Onların kendi aralarındaki esprili dialoglar, dostlukları, pasaklılıkları bile çok güzeldi. Mryna’nın onların arasına karıştıktan sonra onları hizaya sokması ve tüm grubun buna ayak uydurması… Yazar, karakterleri çok güzel oturtmuş ve konusu da çok harikaydı. Ve tabii bir de müzik vardı… Konserleri sırasında oradaymış gibi heyecanlanmaktan kendisini alamıyor insan… Kitap kesinlikle muhteşemdi… Öyle ki bitirdikten hemen sonra bir kez daha dönüp başa okutacak kadar…

10 yıl, 10 ay
8 puan

http://kitapasigi.blogspot.com/2013/06/tutkulu-notalar.html
Nasıl yorum yapacağımı bilmediğim bir kitapla karşınızdayım :D O yüzden rastgele bir yerden başlayacağım.

Öncelikle Grinin Elli Tonunu okuyanlar erotik roman okuduklarını zannediyorlarsa onları Tutkulu Notalara yönlendirelim - ki ağızları bir karış açık kalsın :D

Eğer cinsel içerikli kitapları okurken rahatsızlık duyuyorsanız bu kitaptan uzak durun. Yok ben rahatsız olmam diyorsanız kaçırmayın bu kitabı.

Beş yakışıklıdan oluşan ünlü rock grubunun yolu bir gün Myrna ( hadi gel de söyle bu adı ! ) ile kesişir. Myrna baş gitarist Brian'ı gördüğü an onu mimler. Sonrası hop yatak. Kitabın büyük çoğu cinsellikti. Kalan kısımlar ise çok eğlenceliydi. Grubun kendi içindeki atışmaları sohbetleri harikaydı. İlk başlarda tüm grup üyelerini sevsem de sonlara doğru bazı olaylar yüzünden Tyler'dan soğudum. O kısım gerçekten sinir bozucuydu.

Her ne kadar bu kitap Brian'ın kitabı olsa da benim favorim Sed oldu. Sert görünüp aslında içten içe acı çekmesine dayanamadım işte ^.^ İkinci kitap Sed'e ait ve yayınevi kısa bir süre sonra çıkaracak diye biliyorum. Dört gözle bekliyorum :)


Tuğçe'den İtiraflar:
Ben cinsel içerikli kitaplardan rahatsız olmadığım halde bile bazı bölümlerde ufak atlamalar yaptım.
Myrna hayatımda gördüğüm en ballı karakterlerden biri :D Kaç yaşına gelmişsin git örgü ör. (Evet kıskanıyorum -_-)
Tutkulu Notalardan hiçbir alıntı yazmadım. Çünkü alıntıları yazsam kitabın yarısını da yazmış olacağım.
Tyler ikinci kitapta Sed ve manitasına bulaşmasın diye dua ettim :(

5 puan

Bu kitaba dair herhangi bir yorum yapabilceğimi sanmıyorum. O kadar çok atlaya atlaya okudum ki!!!
Şunu diyebilirim ki insan sevdiğini, bir arkadaşından kıskanıp öbürüyle paylaşmaz!! Midem kaldıramadı kitabı....
Verdiğim puan da çeviriye ve bir kaç yerde ki güzel diyaloga. Yazar erotizmde abartmasaydı güzel bir kitap olabilirmiş

9 puan

Sonunda bu seriyi bitirmiş oldum. Önceliği buna vermem gerekse de zamanında elimde bulunmadığından anca okuyabildim.

Ve bu kitaba bayıldım, bayıldım, bayıldım! Her şeyiyle çok güzeldi.

Aslında Brian-Myrna çiftinden fazla bir beklentim yoktu. Çünkü Eric hariç diğerleri istediğim romantizmi veya güzelliği fazla verememişlerdi. Ayrıca nedense diğer kitaplarda Brian ve Myrna'yı soğuk buluyordum. Bu kitap tahminimin çok ötesindeydi. Eric-Rebecca'dan sonra en sevdiğim ikili bunlar oldu.

Bazı sahneler cidden gülme krizine soktu beni. Hele de grup üyelerinin sürekli Eric'e sataşması, Eric'in bazen kafasını yerden yere vurması cidden çok komikti.

Romantizm ve erotik sahneler çok iyi kurgulanmıştı. Ama son bölümün az daha uzun olmasını isterdim. Çünkü aşklarını itiraf ettikleri kısım biraz oldu bittiye gelmiş gibiydi.

Aslında 10 vermek isterdim ama Eric'in hikayesini ve kendisini daha sevdiğimden ve ona kıyamadığımdan 9 verdim.

3 puan

mezhebim o kadar geniş değil!

10 yıl, 10 ay
7 puan

http://gokkusagindakisonrenk.blogspot.com/2013/06/kitap-yorumu-tutkulu-notalar.html

Bu kitabın yorumunu yazmak için 10 kere girmişimdir buraya. Zaten yazması kolay değil bir de aradan zaman geçtikçe zorlanıyor. Neyse bu kitabın yorumunu sanırım Romancekolik blogunda okumuştum, hatta ilk 3.kitabın yorumunu okuyup seriye aşık olmuştum. Rock, seks ve aşk. Bu üçünün harmanlamasını düşünebiliyor musunuz? Evet, kesinlikle ateşli.


"Eğer on iki saatte sana aşık olacak kadar aptalsam, kalbimin kırılmasını hak ediyorumdur."


Kitaba gelirsek konusunu arkasını okuyarak öğrenebilirsiniz. Psikolog olan Myrna otelin barında bayıldığı rock grubuyla karşılaşır. Eh, kimse böyle seksi ve yetenekli erkeklere karşı koyamaz. anlaşılan onlar da kızımıza karşı koyamıyorlar! Bana çok ilginç gelen bir yeri vardı kitabın, o da seksi gitarist Brian'ın umutsuz bir romantik olması. Ama ba-yıl-dım! Sanırım böyle aşık olabilen erkekleri çok seviyorum. Myrna daha ılımlı yaklaştı konuya, genel kadın karakterlerin tersine. Üstat Sinclair kesinlikle benim gibi kızların hayali, tek bir hareketi dışında. O da Myrna'nın -kusura bakmayın ama- azgınlığı. Oraları okurken rüya mı acaba ya diye diye okudum. Çok özgün bir kurgu olmuş. Sen Rock yıldızlarını al, baş karakter yap hepsi birbirinden farklı olsun, eriyip biten kızları da iyice çıldırt. Ephesus'a çıkardıkları için bu seriyi ve orijinal kapak kullandıkları için kocaman bir alkış diyorum.


"Bugün yapacak işin yok mu?"
"Bir sürü var," diye cevap verdi. "Hepsi de senin bedenini içeriyor."
"Siz rock yıldızlarının hayatı çok zor."


Anlatırken konudan konuya atladım sanırım ama söylenecek çok şey var, hangi birini diyeceğimi bilemiyorum. Mesela yıldızlarımızdan hangisine daha çok bağlandığımı bilemiyorum. Romantik Brian mı, gizemli Jace mi, komik Eric mi, lider Sed mi, kiraz bağımlısı Trey mi? Sesi güzel olan erkeklere bayılırım aslında ama şu an hepsi gözümde eşit, bir sonraki kitabına bakacağım. Neyse, bu kitabı okumakta kararsız kalıp ne yapsam diyenler eğer seks -baya- sahneleri sizi rahatsız etmiyorsa, erotik türü seviyorsanız bence kaçırılmaması gereken bir kitap der konuyu bitiririm.

10 puan

10 numaraydı. Her şey en ince detayına kadar işlenmiş ve merak uyandırıcı. Cidden beğendim ben bu kitabı! Serinin devamını 4 gözle bekliyorum <3


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 431 sayfa
31Mayıs2013 tarihinde, Ephesus Yayınları tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Kitaptaki karakterler

Brian Sinclair

Myrna Evans


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

glkanat27
1 kişi

Okumuşlar

çağnursygn Angel powertwo PINAR98 Tubik
140 kişi

Okumak İsteyenler

Hobbit Nora Reader busem Joseph Carpe_Diem
26 kişi

Takas Verenler

FACU
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski