Tutkulu Notalar (Sinners on Tour #1)

Profil Resmi
10 puan

''Onu bunu bırakında bu seriyi okuyun <3 ''
Yasal Uyarı : OKURKEN KİTABI TUTAN PARMAKLARINIZIN ALEV ALMAMASINA DİKKAT EDİN :D


Tutkulu Notalar ve Sert Rock İçin Yaptığım Karşılaştırmalı Yorumum

Ephesus’a bu seriyi bizlerle buluşturduğu için binlerce kez teşekkür ediyorum hatta üçüncü kitap için daha da fazla teşekkür edebilirim gerçekten yorulmam yani Ve en harika nokta orjinal kapaklar onlar çok ateşli ve kitabın ruhuna gerçekten uygunlar insanda bağırarak rock söylemek ve başka şeyler yapma isteğini uyandırıyor (bunu kimse inkar edemez )

Yazarımız Olıvıa ilk kitabı olan Tutkulu Notalar’da karşımıza alışkın olmadığımız şeyleri karşımıza çıkarıyor.
Bu seride ya çok sevilecek ya da hiç sevilmeyecek seriler arasında tıpkı Elli Ton serisi gibi ( o seriden on kat daha güzel olduğunu düşünüyorum) arada bir durum hiçbir okuyucu için geçerli olmayacaktır.

Birazcık kitabın içine doğru insek hiçde fena olmaz.Hayır öyle kitabı anlatmayacağım sadece yüzeysel şekilde bir şeyler söylemek istiyorum. Öncelikle adamlar bir metal grubunu oluşturuyorlar ve olaylar Türkiye’de geçmiyor Yani uç noktalar diye nitelendirdiğimiz olaylar bana gayet normal geldi (sonuçta böyle şeyler gerçek hayattada yer alıyor ) hem bir rock grubunun normal olmasını kim beklerki adamlar içip sonra dünyayı unutan cinsten olurlar gerçek hayatta da (ki kitaptada böyleler).

Üstad Sinclair ve Profesör sexs’in aşkı…
Böyle bir gruptan Brian gibi bir adamın çıkmış olmasına her sayfayı çevirişimde çok ama çok şaşırdım.Adam tam bir aşık ve romantik.Yazar her grup üyesi gibi onu da harika bir şekilde betimlemiş.Hepsine ayrı ayrı aşık olmaktan kendimi alamadım.
Myrna onları bir seminer çıkışında görüyor ve Brian’a orada vuruluyor ama bunun öncesinde de ona karşı bir hayranlığı zaten var.Ve her şey hızla ilerliyor (gerçek anlamda her şey , hopp ne yapıyorsunuz demeye varmadan kitap kendisini hissettiriyor). Myrna bir sexs psikoloğu ve rock grubunun ilgisini çekiyor bunun üzerine o da üniversitesinden araştırma için izin alıyor ve onlara katılıyor… İşte kısacası her şey bundan sonra başlıyor… Bizim güçlü ve romantik Brian’ımız ona karşı olan aşkıyla tüm sorunları yeniyor ve sonuç olarak aşk kazanıyor. Ve bitti ama soluk soluğa biten bir kitap olarak aklınızda kalacaktır.
Sert Rock Sed ve Jess
Tutkulu Notalarda bulduğum o ateş basması olayını burada bulamadım. Sed’in hikayesi daha sakindi , aslında o kuralcı ve sakin bir adam her şeyin kontrolünde olmasını istiyor ve işleri bu yüzden berbat ediyor.
Ama iyi yüreğinin herkesi sarması durumu beni de eritmedi değil.

Ilk kitapda size yanlışmış gibi gelen kısımların biri bile bu kitapta yoktu sanırım ilk kitapda yazar okuyucunun ilgisini çekmek için maça 2-0 önde başlamak adına atağa geçmiş Bence iyi de yapmış , ben beni şaşırtan yazarları severim.Sonuçta kitap oku ve zevk al demişler Kim dediyse artık…
Siz hâlâ okumadınız mı böyle bir hata yapmayın sakın yapmayın…
Bu seriye bir şans verin çünkü bu seri her şeye değer dostum!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »