Tutku Oyunları (Tutku Oyunları Serisi, #1)

9 puan

Tutku Oyunları beni şaşırttı. Olumsuz yorumlara rağmen, umduğumdan çok iyi bulduğum bir kitap oldu.Tamam içeriği yani bir kadına yapılan sözlü ve fiziksel baskı ve şiddet hiçbir zaman hiçbir şekilde kabul edilemez fakat kitabın her sayfası merakla okunacak kadar iyiydi bence.
Bir intikam hikayesinin anlatıldığı kitap ismi yüzünden yanlış anlaşılabilir.Okuduğum kitap kesinlikle aşk romanı değildi.26 yaşındaki bir kadının üzerinde uygulanan fiziksel ve psikolojik şiddet oldukça başarılı bir şekilde anlatılmış.Bu da okuyucuya geçmiş ki bU şiddeti kabul etmediklerini bir şekilde göstermişler.Bu arada ben Claire kızamıyorum.Psikopat,sadist Antony'i sevmesi bana çok garip gelmedi. ( Stokholm sendromu diye bir şey var dimi ama ;) Adam istemediği sürece yanından ayrılamayacağını bildiği için onu kabullenmeyi ve iyi yanlarını görmeyi kendine şartlamış.Sonuçta her hareketinin bir sonucu olduğunu ve bu sonuca Antony'nin karar verdiğini biliyor.
Kısacası kitap karakterleriyle akılda kalıcı.Yazar yaşananları başarılı bir şekilde okuyucuya abartmadan aktarmış.Tek sıkıntı Antony ve yaptıklarını bir türlü kabul edemiyor olmam..Ayrıca kitap sonuylada beni şaşırtı.İntikam bekliyordum ama bu kadarını değil..Bu yüzden ikinci kitabı hemen okumam lazım.





7 yıl, 10 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 2 arası yorum gösteriliyor, toplam 2 yorum.
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

3. kitap çıkmak üzere. serinin ikinci kitabını iki parçaya ayırmış yayınevi bence bekle ;)

7 yıl, 10 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

İkinci kitap su an elimde.İki parça olmasına üzüldüm fakat Claire 'yi kendine güveni yerine gelmiş olarak okumak buna değdi.

7 yıl, 10 ay     
« geri ileri »