The Witcher: The Sword Of Destiny

10 puan

Tek kelimeyle muhteşem bir kitaptı!

İngilizlerin okuyamadıkları için yakınmasına, kitabı okumuş olanların da tercüme edilmediği için isyan etmesine şaşmamak gerek. Baştan sona kadar her öyküsü, her bölümü, her karakteriyle unutulmaz bir kitap oldu benim için.

Bu seferki hikayeler Last Wish'e oranla çok daha uzun ve doyurucu. Öyküler boyunca hem Geralt hem de Dandelion ve Yennefer gibi yan karakterler hakkında daha çok şey öğreniyoruz. Bir taraftan da kolay kolay akıllardan çıkmayacak, hem tebessüm ettirip hem de yüreğimizi burkmayı başaran usta işi maceralara konuk oluyoruz elbette.

"Favori hikayem şu," diyemeyeceğim çünkü hepsini eşit derecede sevdim. Limit Of Possibilities'deki karakter zenginliğini ve her birinin gerçekten de farklı kişiliklere sahip olmasını; A Shard Of Ice'ta Yennefer ile Geralt arasındaki ilişkiye daha yakından şahit olabilmeyi; Eternal Fire'ın karmaşık hikayesini ve güzel sonunu, A Little Sacrifice'ın olgunluğunu ve buruk sonunu fevkalade beğendim. The Sword of Destiny ile Something More ise hem içerdikleri sürprizler, hem de sağlam kurgularıyla beni benden aldı.

Keşke dilimize de çevrilse de bu harika eseri her Witcher hayranı okuyabilse.

10 yıl, 6 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Aynen. Acı son konusunda onunla yarışan bir hikaye daha var. İkisi de çok fena -_-

10 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Diğeri de A Little Sacrifice galiba, çünkü kısa bir süre önce bitirdim ve boğazıma bir yumru oturdu sanki. :(

10 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

A Shard of Ice çok koymuştu bana -_-.

10 yıl, 6 ay     
« geri ileri »