Tess ve Q - Dönüşüm (Monsters in the Dark, #2)

9 puan

"Sana kanatlarını vermiş olabilirim, ama benim yerçekimim sensin. Senin merkezinden asla çıkamam."
~

Öhöm öhöm... Şuraya ne söyleyeceğini bilemeyen bir adet Buse çizelim efenim. İlk kitabını çok sevdiğim Karanlık Serisi'nin ikincisi daha da mükemmeldi desem inanır mısınız? Peki, ilk kitabın karanlık olduğunu mu düşünmüştünüz? İkinci kitabı okuduktan sonra bir daha düşünün bence.
Tess&Q Dönüşüm ilk kitabın son sahnesinden dört gün sonrasıyla başlıyor. Q, Tess'in yanında kalmasına izin vermiştir ama hala ona yapabileceklerinden korktuğu için kendini ondan uzak tutar. Tabi ki de savaşçı Tess Q'yu kırmak için çabalamaktadır. Bir ara tüm kitap boyunca ikilinin yatak odası muhabbetlerini okuyacağımı sanmıştım. Tabi canım yazarım bizi yine şaşırttı.

Spoiler vermek istemiyorum o yüzden ne olduğunu söylemeyeceğim ama öyle bir şey oldu ki siz daha fazlası olamaz dedikçe sanki yazar size inat daha da fazlasının olmasını sağladı. Q ve Tess'in zihinsel mücadelelerini okumak harikaydı. Bu arada kitap bir bölüm Q'nun bir bölüm Tess'in bakış açısından anlatılarak ilerliyor. Ve bu muhteşem bir şey.

Q'yu zaten seviyordum ama bu kitaptan sonra ona olan sevgim katlanarak arttı. İlk kitapta olduğu gibi bu kitapta da tam siz tüm umudunuzu kaybettiğinizde yazar size o umut ışığını gösteriyor. Hiçbir şey düzelmeyecek dediğiniz anda her şey düzeliyor.

Yazarın kitabın sonunda verdiği üçüncü kitapla ilgili ipuçları beni çok mutlu etti nedense. Artık bu çifti mutlu görmek istiyorum sanırım. Aslında söylemek istediğim çok daha fazla şey var ama susuyorum ve bu seriyi mutlaka okuyun diyorum.

www.instagram.com/medusaninkutuphanesi

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »