Tess'in Gözyaşları (Monsters in the Dark, #1)

10 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/11/pepper-winters-tessin-gozyaslar.html

Uzun zamandır çıkmasını beklediğim bir kitaptı ve haklarının aldığını duyduğum zaman nasıl heyecanlandığımı anlatamam. Okuduğum hiçbir yorumda kitap hakkında tek kötü bir şey duymamıştım ve okuyunca fark ettim ki gerçekten de... eleştirilecek hiçbir yanı yok kitabın!

Pepper Winters'ın ülkemizde yayınlanan ilk kitabı Tess'in Gözyaşları, aynı zamanda Karanlık Serisi'nin (Monsters in the Dark) ilk kitabıdır. Çeviri mükemmel, kurgu kusursuz, olay döngüsü sürükleyici, akıcı ve elinizden bırakamayacak kadar merak uyandırıcı.

Hani bazı şeyler vardır ya anlatılmaz yaşanır dersiniz... bu kitap kelimelerle ifade edilemez ama okunarak hissedilir, yaşanılır... işte o zaman bu kitabın hakkı verilir.

Ne kadar iddialı konuştuğumun farkındayım ama her övgüyü hak eden ve hit olabilecek bir kitap!

Zaman zaman tüylerinizi ürpertecek, sinirlerini bozacak, ama sonra yaşanan olaylar, duygu yoğunluğu, fiziksel ve ruhsal çekimlerin sonunda oluşan duygu karmaşalarıyla da kalbinizin pır pır etmesine aynı zamanda hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olacak bir kitap... sonunda yüzleşmek zorunda kalacağınız gerçeklerle ağzınız açık kalacak ve şaşkınlığınız doruklara çıkacak.

Kötü görünen Q. Mercer'ın kalbinizi feth etmesine sebep olacak detaylar kitabın içerisinde gizli... işte o detayları öğrendiğinizde... aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark edeceksiniz! Görünenin altındakini arama isteğiniz artacak ve serinin ikinci kitabını büyük bir sabırsızlıkla bekleyeceksiniz...

Kitabın konusunu anlatmayacağım zaten arka kapak yazısında yeterince anlatılıyor ve bu kitabın içeriğine dair yapılan her yorum spoiler olacağı için size ne Tess'den ne de Q.Mercer'dan bahsedeceğim... Sadece size okuyun diyeceğim!

Bu kitaba dair herhangi bir şey daha söylemeyeceğim, aslında söylemek istediğim çok şey var ama kitap içeriği korkusundan susuyorum. Size sadece şunu söylüyorum:

Okuyun! Seveceğinizin garantisini veriyorum! 5 üzerinden 5'lik bir kitap!!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »