Teslimiyet

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/07/nina-croft-teslimiyet-babysitting.html

Nina Croft'un Teslimiyet kitabı uzun zamandır elimde olan ama bir türlü okumak için elime almadığım bir kitaptı. Sonunda okudum ve bir günde okunacak, güzel romantik bir kurgusu olduğunu fark ederek su gibi aktı sayfalar...

Kitabın konusuna kısaca değinmek gerekirse; erken yaşlarda yaptığı evlilikten sonra hem kendine hem de erkeklere karşı güvenini kaybetmiş bir kadın olan Kim, arkadaşı Jake'in güvenlik şirketinde çalışmaktadır. Bu şekilde hem kendini korumayı öğreniyor hem de kendi ayaklarının üzerinde durarak kendine güvenini yeniden buluyordu. Ancak oldukça iyi gidiyor gibi görünen hayatında eksikliğini hissetmeye başladığı bazı duyguları bulabilmesi ve kendini mutlu edebilmesi için Jake'den yardım teklifi gelince kararsız kalan Kim ya en başından kendine verdiği sözü tutacak ya da Jake'in çekimine yenik düşüp ona aşık olacaktı.

Jake ile Kim'in arkadaşlık ilişkileri çok güzeldi ancak iki sevgili olarak da çok yakıştılar diyebilirim. Okurken bile ikili arasındaki didişmelerde iki sevgilinin kavgalarını anımsatıyordu.

Kısa, tadı damakta kalan sıcacık bir aşk romanıydı. Çok uzatmayacağım yorumu çünkü kitap içeriğine girmem gerekebilir o zaman... kısa kesiyorum.

Ancak küçük bir uyarıda bulunayım... Kitapta erotik sayfalar vardı dolayısıyla da eğer bu tür detayları okumak sizi rahatsız edecekse okumayın. Ama erotik roman kapsamına girecek bir kitap da değil. Bunu da şuraya not düştükten sonra yorumumu bitiriyorum.

Ben beğendim, çoook mükemmel bir kitap değildi ama okunduğunda zevk alınacak ve sıkmayacak bir kitaptı. Su gibi akıp gidiyordu. Bir oturuşta okunabilinir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »