Tesadüfler Adası

10 puan

Yazarın güzel bir kitabı daha.
Lola Carlyle ünlü bir iç giyim mankenidir. Nişanlısından ayrıldıktan sonra nişanlısı fotoğraflarını intikam için internette yayınlayınca resimler hemen yayılmıştır. Sürekli olarak bitmek tükenmek bilmeyen aşkını itiraf eden,ona her konuda güvenebileceğini söyleyen adam parasal sorunlarından kendini kurtarabilmek için bu fotoğraflarla kendini güvence altına almıştır.Hayatında başına gelmiş tüm küçük düşmelerin içinde en kötü olanıdır. Modemi ve bir kredi kartı olan herkes onun çıplak on beş farklı görüntüsünü görebilirdi. O resimlerin ortalıkta dolandığını bilmek onun için sonu gelmez bir rezillik,omuzlarında büyük bir ağırlıktır. Fotoğrafları geri vermesi,internetten kaldırması için eski sevgilisine yalvarmıştır. Para bile teklif etmiştir fakat geçen dört yıla rağmen ayrılıklarından dolayı hala öfkeli olduğundan kabul etmemiştir. Bu olanlar yüzünden kimse ile karşılaşmak zorunda kalmamak, kafa dinlemek için bir adaya gider.
Adada katıldığı turda, teknede uyuyakalır. Uyandığında ise hareket halinde ki tekne tanımadığı bir adam tarafından kaçırılmıştır.

Max Zamora hükümet için gizli işler yapan biridir. Görevde ölmek üzere iken peşinde ki adamlardan kaçmayı başarır. Boş olduğunu düşündüğü teknenin içinde biri olduğunu anlayınca işler karışır.
Lola geri gitmek isteyince Max yakalanma riski olduğundan geri dönemez. Lola ısrar edince çıkardığı yangın teknede mahsur kalmalarını sağlar. Kurtarılmayı beklemekten başka çareleri kalmaz.
Önce uzak dursalar da daha sonra birlikte vakit geçirmeye,birbirlerini tanımaya başlarlar .Aralarında hep bir çekim olsa da uzak durmaya çalışırlar. Çıkan bir fırtına onları bir adaya sürükler ama bu ada da Max'in peşine düşülünce macera,kaçma,kovalama hız kesmeden devam eder.

Teknede ki maceralar,kaçmalar,ikilinin yakınlaşması, Lola'nın köpeği hepsini okumak çok keyifliydi. Yazarı seviyorum. Eğlenceli,keyifle okunan bir kitaptı.
Ayrıca Lola'nın köpeği Babyy harikaydı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »