Tehlikeli Temas (Rosemary Sahili, #1)

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2018/01/abbi-glines-tehlikeli-temas-rosemary.html

Rosemary Sahili serisinin ilk kitabı Tehlikeli Temas çok tereddütle başladığım ve beklentimi çok düşük tuttuğum bir kitaptı. Çünkü çok kötü yorumlarda duydum ama çok iyi yorumlarda dolayısıyla düşük beklentiyle başlayıp kendim karar vereyim dedi.

Kitabın konusuna dair yorum yapmayacağım çünkü arka kapak yazısı yeterince açıklıyor. Dolayısıyla direk yorumum başlayacağım.

Öncelikle Rush'ı sevdim. Tıpkı seriyi sevip beğenenler gibi. Ama Woods'u da sevdim. Her ne kadar Rush onun pek de güvenilir biri olmadığını söylese de ben tavırlarından ve Blair'e davranışlarından dolayı sevdim.
Blair'in azıcık güçlü olmasını sevdim ama sümsük olmasını ise sevemedim.

Blair'in golf kulübünden tanıdığı Bethy ve Jace çiftine ise bayıldım. :)

Nan'dan nefret ettim. Her ne kadar kötü olmasına sebep olan bir geçmişi olsa da bu kendi yaşadıklarını baikasının yaşamasından memnun olmasını haklı çıkarmaz.

Bütün kasaba halkının duyduğu dedikodu olan ve kimsenin hiçbir söz söylemediği sanki bir lanet olan sırrı öğreniyoruz kitabın sonunda ki bu sır zaten bir yerde Blair'in çekip gitmesine neden oldu.

Evet bence şaşırtıcı bir sırdı bunu beklemiyordum ben daha çok Nan'ın Rush'ın kızı falan olacak sanıyordum ki yaş farkı bunu pek mümkün kılmıyor. Daha pis şeyler düşünüyordum ama...

Kitaptaki Rush ve Blair aşkı güzeldi. Her ne kasar klasik kötü çocuğum sırlarım var uzak dur benden modu olsa da kurgunun içinde o tripleri yok sayıyor ve sevdiğimi itiraf ediyorum.

Sadece başlarda aşkı pek hissedemedim. Sadece kitabın sonunda Blair, Rush'ı terk ettiğinde aşk kendini fazlasıyla gösterdi diyebilirim.

Her neyse çok uzatmayayım. Genel olarak kitabı sevdim, çok çok büyük beklentiye girmeden okursanız seversiniz. Çok kolay okunan yormayan ve hemen biten bir kitap.

Romans okurları için güzel bir kitap diyebilirim.

Benim için 5 üzerinden 3,5'luktu. Ve devamında Blair'in hayatına nasıl yön vereceğini merak ettiğim için okuyacağım. Zaten üç kitap ve incecikler :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »