Tehlikeli İçgüdü (Rosemary Sahili, #2)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2018/01/abbi-glines-tehlikeli-icgudu-rosemary.html

Kitap beklediğimden iyiydi bence. Hatta bence ilkinden de iyiydi ki sayfalar geçip gidene kadar ne kadar okuduğumun ve sona nasıl da hemen yaklaştığımın farkına varmadım.

Kitap ayrılma kararı ala Blaire ve Rush'ın ayrı yapamamaları ve Blaire'e sürpriz olan bir haber karşısında tekrardan Rosemary'e dönmesi sonucunda olayların patlak vermesini anlatıyor.

Şunu söylemeliyim ki bu haberi bekliyordum çünkü birkaç kez ilk kitapta vurgulanan bir iki cümle bu olayın aşt yapısını oluşturdu bence.

Rush'ın neden Woods karşıtı olduğunu anladım çünkü ona olabilecek en iyi rakip ve bence Rush'ın yaptığı hataları asla yapmayacak bir rakip. Açıkçası en çok Woods'un hikayesini merak etmeme neden oldu çünkü cidden süper bir aşık olur gibime geliyor.

Blaire'in babasının kitabın sonunda yaptığı açıklamalardan sonra Rush'ın annesi için diyebileceğim tek şey sanırım s*rtük olurdu çünkü gerçekten öyle. Tam bir s*rtük. Nedenini söylemem çok fena kitap içeriği olacağından söyleyemiyorum.

Nan'a ise... Rush'ın kız kardeşinin hiçbir sevilecek bir tarafı yok. Eğer bir gün Pegasus seriye devam ederse kesinlikle bu kızın kitabını okuyup da evrim geçirişine tanık olmak istiyorum. Kız resmen kötülükle yoğrulmuş cehennemde pişirilmiş. O kadar yani...

Kitabın sonu çok güzeldi... aslında Rush'ın çabalamaları falan da çok güzeldi. Sevdim ben bu kitabı da.

Kolay okunan, sıkmayan, akıcı bir kitap. Tipik aşk hikayesi ve biz romans severlerin tercih edebileceği bir seri. Bence bir deneyin :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »