Tatlı Bela (Beautiful, #1)

Profil Resmi
10 puan

Öncelikle blogumdaki giflerle Travisi anlattım bakmanızı tavsiye ederim :)
http://vemutluson.blogspot.com/2013/04/tatli-bela-kitabini-okudum-simdi-sira.html

Şuan acım gerçekten çok büyük ve sanırım umutsuz bir haldeyim .Çünkü artık Travis'im yok kitabın son sayfasıyla ona veda ettim. Onca kitap okudum ben böyle harika bir adam gör-me-dim . Şimdi hiç bir kitaptaki erkek karakterleri sevemeyeceğim. Sanırım haremimin , kalbimin , platonik aşkı Travis ♥
Öyle çok okumak istediğim ama böyle bir aşk kitabının yazılmayacağını anlayıp pes ettiğim tarzdan bir kitaptı. Her kitapta ana erkek karakterlerimiz alıngan, tripli , çekilmez , şımarık tipteydiler ve hep kız karakterlere üzülürdüm. Ama Tatlı Bela'da tam tersi Travis'i sarıp sarmalamak herkesten korumak gibi acayip kurgular geçti aklımdan hele o Abby var ya saçını başını yolabilirdim yemin ederim :) Hayır Travis gibi adamı buldu bir de hala üzüyor . Ama onunda haklı nedenleri varmış sonlara doğru anladım kabul ediyorum :)Travis yasa dışı dövüşler yaparak para kazanan tüm okulun korkulu rüyası ve tüm kızların ise hatası bir adamdır. Çünkü Travis bir kadınla sadece günlük ilişkiler yaşayan geceden sonra bir daha yüzüne bakmayan bir adam. Yine bir dövüş zamanı karşısına çıkan Abby'e kadar.. Gördüğü anda sevmeye başladığı Abby aslında onun için olmaz bir duayken Travis ve Abby 'nin aşkının gücü tüm kitapta soluksuz hissedilecek cinsten.

Sırf Abby'e yakın olabilmek için girdiği iddealar ve herkesten Abby'i koruyup kollaması , bir adamın Abby'e baktığındaki çığrından çıkmış halleri ise sizi kitabı okurken daha fazla aşık olma isteğine bırakacak.
Travis böyle serseri bir tip ama kendisi Ceza Hukuku eğitimi hukuku görüyor ve tam bir inek aynı zamanda . Abby'e biyoloji çalıştıracak kadar zeki tabi ki bu biyoloji derslerini de aşık etmek için harika kullandığını söylemeliyim :)

Yanyana yattıklarında bakmaya kıyamayan , uyurken Abby'i izleyen , kıskanc, romantik, sürprizlerle dolu bir adamı her sayfada okuyup sadece Abby'i kıskanıyorsunuz :)
Açıkçası konular , aile ilişkileri ve Amerika - Abby arasındaki dostluk , aşk, sadakat , kıskançlık öyle güzel birleşmişti ki bir ara hiç bitmesin diye ağlamayı düşündüm ..Kitabın son 30 sayfasında öyle bir olay oldu ki tansiyonum fırladı ve cidden ağlamak istedim . Soluksuz nefes almadan okuyabileceğiniz harika bir kitap diyebilirim. Tavsiye Ederim ve Edeceğim de:)


Keyifle okuyun :)

10 yıl, 11 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »