Tatlı Bela (Beautiful, #1)

Profil Resmi
8 puan

http://www.kitabisevda.com/2013/04/9-ukg-blog-turu-tatl-bela-jamie-mcguire.html

Yorum çok daha süslü blogu ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum :))

ÖNCE


Bu kitabı blog tur için seçmeden önce bir çok yerde gördüm. Sonuçta goodreads'ı can damarım olarak tanımlıyorum ve Tatlı Bela yaklaşık 100.000'den fazla okundu olarak işaretlenmiş. Yani kaçırmak imkânsız. İşin içinde aşk olduğu kesin ama ya ben size bu kitabı paranormal ve YA sandığımı ve böyle başladığımı söylesem. Hayır, hayır yüzüme tükürmeyin!
Okuyorum okuyorum bir türlü doğaüstü olaylar olmuyor.

Ama ilk şoku çabuk atlattım.

O An


Okurken çıldırdım desem? kitabın başı biraz hızlı gelişti bunu söylemek istiyorum önce. Her şey sanki asıl olaya gelmek için formalite olarak ardı ardına dizilmişti. Asıl konuya yani Kuduz it Travis ve Abby'nin tanışıp yakınlaşmasına, aşık olmasına gelince iki karakteri de parçalamak istedim.

Karakterlerin görünüşünün pek tarif edilmediğini düşünüyorum. Kitabı okurken Abby'nin tam olarak nasıl saçı var ya da gözleri hangi renkti pek hatırlayamadım. Tabii Travis biraz daha fazla tanımlansa da diğer karakterler gibi oda eksikti.

Kitabı okurken o kadar çok sinir oldum ki, o kadar çok Travis'in korumacı doğasına hayran kaldım ki... Abby'nin geçmişinin mükemmel olmaması, şu an ki halinin aksine geçmişinde o kadar sorunun yatması kitabı sevme nedenlerimdendi.

Temposu sürekli değişen bir kitap.
Kimin eli kimin cebinde azıcık kaybettiğiniz de bir kitap.
Bazen karakterlerin cinsel kimliklerinden bile emin olamıyorsunuz. Bu gerçekten dedikoduya açık bir konu. :D

Peki ya dövmeler? Kötü çocuğun vaz geçilmezleridir onlar. Motorsiklet? Beni de kap götür beni de sev Travis demek geliyor bazen insanın içinden. Aynı zamanda o kadar da kötü birisi ki. Tam bir playboy, onu sevmek Abby için aslında biraz kalp kırıklığına davet vermek gibiydi... Sanki Abby'i de sevmek kolaymış gibi...

SONRASI



Bitirdiğim de yüzümle bir gülümseme vardı. İçimde çok şiddetli duygular uyandırdı. Bu her kitapta olmuyor. Bu yüzden Tatlı Bela'yi önerilebilecek kitaplar listeme ekledim. Şuan yorumu yazarken bile gülüyorum.

11 yıl

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 4 arası yorum gösteriliyor, toplam 4 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

peki bu kitap seri mi?

Hangi kitap beğenilse seri çıkıyor artık seri kitaba başlamak istemiyorum beklemek temin etmek çok yorucu.

11 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Seri ama şuan için iki kitap görünüyor ve ikinci kitap erkek karakterin gözünden anlatılıyor.

11 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

kitap fuarında alırım demiştim ama indirim şaka gibiydi bir daha ki net alışverişimde alacağım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)

11 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Fuarlar hep öyle oluyor. belirli yerlerde var ama asıl istediklerimiz uçuk yerlerde.
En iyisi net gibi. İyi okumalar :)

10 yıl     
« geri ileri »