Suya Yazılan Hayaller (Friday Harbor, #3)

8 puan

http://illekitap.blogspot.com/2018/06/lisa-kleypas-suya-yazlan-hayaller.html

Lisa Kleypas'ın Friday Harbor serisinin 3. kitabı Suya Yazılan Hayaller'i de bitirmiş bulunuyorum.

Açıkçası serinin her bir kitabı birbirinden iyiydi ama nedense ben Alex ve Zoe'nin hikayesini daha çok sevdim. Sanırım bunda büyükanne Emma ve hayaletin hikayelerine de değindiğinden olsa gerek.

Bu seride öğrendiğim bir şey varsa kesinlikle ana karakterlerin sadece aşkını anlatmıyor. Küçük sihirlere, mucizelere de dayanıyor ya da imkansız denilen küçük hayali dokunuşlara...

Bu kitapta en çok sevdiğim şey, güvensizliklere, ürkekliğe rağmen aşkın bir şekilde yolunu bulup hayatını yaşamasıydı.

Alex'i zaten diğer iki kitaptan tanıdık ve nasıl sorunlu bir evlilik yaptığını ve hayat bakış açısını gördük. Karamsarlıkta ve negatif düşüncelerde bayrak taşıyacak kadar bir numara olsa da onunsa yüreğinde küçücük minicik bie umut, duygu kırıtısı varmış ki Zoe'nin duyguları karşılıksız kalmadı.

Hayalet ve Emma ile ilgili kısımlar çok fantastik kalsa da bence kitaba yakışmıştı. Çünkü Alex'i mutluluğu ve aşkı hakedebileceğine inanmasını sağlayacak daha başka bir olamazdı.

Aşkın bu kadar güzel filizlenmesi süperdi. Holly'i bu kitapta pek göremedim sanırım Alex'in onunla çok fazla vakit geçirmiyor olmasındandı ama görmeyi isterdim açıkçası. O ufaklık çok eğlence katıyordu bence kitaba.

Neyse çok uzatmayayım ben kitabı diğerlerine nazaran daha çok sevdim. Sebebini bilemiyorum belki de daha fazla imkansızlık barındırdığındandı... bilemiyorum...

Bence 5 üzerinden 4 lüktü. Beş verebileceğim kadar mükemmel değildi ne yazık ki ama kesinlikşe okumaktan zevk aldığım bir kitap oldu.

Sizlere de bu seriyi tavsiye ederim. Bence Lisa Kleypas'da mutlaka okunması gereken yazarlardan.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »