Son Kamelya

9 puan

Uzun zamandır bu kadar meraklandıran ve okurken zamanı unutturan bir kitap okumamıştım. Son Kamelya, Saraj Jio'nun geçmiş ve günümüz arasında gidip gelen anlatım tarzıyla diğer kitaplarına ne kadar benzese de aslında bir o kadar da farklıydı. En başta karakterleri daha gerçekçi buldum. Her zaman ki gibi gizemli bundan farklı olarak biraz da ürkütücüydü diyebilirim. Bir ara paranormal mi okuyorum diye düşünmedim değil :)

-Spoiler-

Kitapta beni rahatsız eden tek şey, Flora'nın Londra'ya yolculuğu sırasında okuduğu 'Wirginia Wolf - Yıllar' kitabını yolculuğunun son gününde bitirdiğini belirtmesine rağmen, aynı kitabı yaklaşık 200 sayfa sonra köşkten izinli olduğu hafta sonu dışarıda devam edip bitirdiğinden bahsetmesi. Bu küçük hata da olmasaydı benim için kusursuz sayılabilirdi.

Yine de yazarımız son kitabıyla çıtayı yükseltmekle birlikte favori yazarlarım arasına girmiş bulunmakta. Umarım sonra ki kitabı için çok bekletmez.

"Lord Livingston'ın farkedemediği şey, bir eşin, bir insanın kilitli kapılar ardında tutulamayacağıydı. Dünyanın en nadir bulunan çiçeklerinin olduğu yerde bile."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »