Sensiz Asla

7 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/12/sensiz-asla-gunes-demirel-kitap-yorumu.html

Gaye, işinde başarılı bir avukattır. Bir gün emniyette yolu komiser Can ile kesişir. Can, ailesinin zenginliği ve devralabileceği büyük bir şirketi boş vererek hayallerini gerçekleştirmiş ve polis olmuştur. Ama Gaye ile Can'ın yolu emniyetteki karşılaşmalarından çok önce, tatsız ve aynı zamanda komik bir şekilde de bir araya gelmiştir.

Sensiz Asla, kolay okunabilir, akıcı bir kitaptı. Ana çiftimiz Gaye ve Can olsa da ne yalan söyleyeyim Kenan ve Zeynep çiftinden daha çok keyif aldım. Kenan, Gaye'nin üvey ağabeyi. Tabi birkaç ay fark ile. Onlarında ailelerinin geçmişte yaşanmış bir çok olayı vardı. Oldukça ilgi çekici cinstendi.

Can'ın sinir olduğu Gaye'ye karşı hissetmeye başladığı çekimi severek okusam da sonrasında kıza az çektirmedi. Gaye Karadeniz kanı itibariyle oldukça inatçı ve deli edici bir yapıya sahip olsa da inadında sonuna kadar haklıydı bence.

Kenan ise öğrendiği gerçek ve planları öğrendi, yetmedi bir de sürekli kavga çıkardı. Aşıkkende hiç çekilmiyormuşsun be Kenan.

Yazarın kalemi sizi pek fazla yoracak cinsten değil. Hoş bir romantik kitap olmuş. Özellikle derslerin yoğunluğu sırasında çok iyi geldi bana. Yan karakterler ile zenginleştirilmiş.

Bol bol güldüğüm, yeri geldiğinde erkek karakterleri yüzünden sinirlendiğim, bazı anlarda hüzünlendiğim güzel bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »