Sensiz Asla

8 puan

Yazarın merakla beklediğim, alıntılarıyla ilgimi çeken kitabını çıkar çıkmaz temin ettim ama ancak okuyabildim :S Kalemini sevdiğim bir yazar, en son “Seni Severken” kitabını okumuştum ve o kitaptaki sevdiğimiz karakterlerle ilgili de haberler var. Deniz ve Ateşi okumayı özlemişim.
Gaye Karadeniz’in hırçınlığı, asiliğini almış inatçı kızımız Deniz sayesinde tanıdığımız Kenan’ın kardeşi. Can ise mesleği gereği sürekli ölümle yüzyüze gelmiş, gördükleri nedeniyle kendisini yalnızlığa itmiş ve sürekli Gaye ile yolları kesişen bir polis memuru. İkisinin dik kafalığı, inatçılığını okumak çok eğlenceliydi. Ama Gaye sıkı sık kızdığımı biliyorum ne istediğini bilmediğinden Can’ı üzdüğü için.
Kenan, bir kez gördüğü kızla ilk görüşte aşka tutulur, ama fark etmezse bilmediği bir oyuna çekilmek üzeredir. Kenan ile Zeynep’in birlikteliği ve yanlış başlayan ilişkileri nedeniyle birbirlerini yıpratmaları sonunda dingileşip aşklarını yaşamaya başladılar.
Zaman zaman geri dönüşler kitaba ayrı bir hava vermiş. Özellikle Can ile Gaye’nin farklı yerlerde karşılaşmalarında yaşanan olaylar eğlenceli sahnelere yer vermişti.
Zevkle okuyup bitirdiğim bir kitap oldu. Eğlenceli, yer yer hüzünlendiren ve yer yer de kızdıran (özellikle de Gaye ile Kenan’a) bölümler vardı. Okumayı düşünenlere geciktirmeden okumalarını kesinlikle tavsiye ederim.

-----------------------------
“Nasıl ulaştın bunlara?”
“Gaye Hanım sağ olsun. Dedektifliğe baş koydu.”
“Pek gözü kara!”
“Ailecek öyleler, maalesef!”
“Ne o? Seni oldukça bıktırmışa benziyor.!”

------------------------
“Bir şey içer misiniz?”
Kenan, bu soruya cevap vermediği ya da veremediği için, Zeynep aynı soruyu tekrarladı.
“Ah, özür dilerim. O kadar güzelsiniz ki… Daldım.” Üzerindeki bol bluzu çekiştirerek, “Özür dilerim, siz öyle aniden gelince…Üstümü değiştiremedim.” Dedi mahcup bir ifadeyle.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »