Seni Severken

7 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/01/seni-severken-gunes-demirel-kitap-yorumu.html

Güneş Demirel'in daha önce okuduğum Sensiz Asla! kitabında yer alan karakterleri okumak, o kitaptaki karakterlerin geçmişte neler yaptıklarını görmüş olmak ve bazı başlangıçları okumak oldukça keyifli oldu.
Deniz, yıllarca karşılıksız bir aşka tutuştuğu Ateş karşısında günden güne kaybolurken yan çiftimiz ise Erkan ve Gülsu'ydu. Onların ayrı bir kitapları olacağını düşünüyordum ama iç içe gelişmiş olayları okumak daha iyi bir bakış açısı kazandırdı bana. Bir olay bir başkasına sebep, küçük bir tesadüf dağ gibi bir sonuca neden oldu.
Deniz sevdiği adam evlendikten sonra ona olan aşkını unutmaya çalışsa da hayat karşısına bu sefer farklı bir şekilde çıkarır Ateş'i. Gülsu ise yıllar önce yaşadığı ihanet sonrası kaçan ve oğlunu tek başına büyüten bir kadındır. Hiç ummadığı olaylar sonrası geçmişi tekrar karşısına çıkar.
Kitapta özellikle kadın karakterler sabırları ile takdirimi kazanırken erkekleri ise odunlukları karşısında onları bir güzel paylama isteği uyandırdılar içimde.
Seni Severken oldukça akıydı. Bir çırpıda bitirdim, birçok karakterden söz edilmesi ve olayların hiç durulmaması güzel olmuş.
Kitabı okurken özellikle güldüğüm, sinirlendiğim ve üzüldüğüm bir çok bölüm oldu ama bunlara heyecan kaçırmamak açısından değinmek istemiyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »