Sende Kendimi Buldum (Crossfire, #2)

10 puan

Gideon Cross Holdingin sahibidir ve yirmi sekiz yaşında dünyanın en zengin yirmi beş insanı arasındadır. Lobide karşılaşmadan önce Eva'ı görmüştür.Bir toplantıya gitmek için çıkıp arabaya yeni bindiğinde köşeyi dönen Eva'ı görmüştür.Gördüğü an çarpılmış gözlerini Eva'dan alamamıştır. Hemen kendisinin olmasını istediğinden peşinden gitmiştir. O günden beride iflah olmamıştır.Şimdi Eva'dan ayrı kalma düşüncesine bile katlanamaz. Eva'ı görene kadar bir şey aradığının bile farkında değildir.Uyandığında yanımda olmazsa diye her gece korkarak uyur hale gelmiştir. Kapılmıştır ve Eva için her şeyden vazgeçer,adam bile öldürebilirdi. Çalıştığı her yerde Eva'nın fotoğrafları vardır.Birbirlerine bakmaya bayılır,birbirleri için yanıp tutuşurlar. Eva eskiden sevgililerinin yakışıklılığına övgüler düzen arkadaşlarına sinir olurken şimdi oda Gideon için aynısını yapar. Her gün biraz daha aşık olur. Gideon'dan uzak olmaktan nefret eder onu düşünmeden birkaç saatten fazla geçirebildiği pek olmaz. Bir aydan daha kısa bir süredir birliktelerdir ve ikisi de ciddi şekilde arızalı olduğu için ilişkiyi nasıl yürüteceklerinden emin değillerdir. İkisininde takıntıları,zaafları vardır. Gideon Eva'nın üvey abisi Nathan'ın yeniden belirmesinden korktuğu için Eva'ı yalnız bırakmak istemez. Eva onun güvenli bölgesidir.

İlişkileri tüm hızıyla yolunda giderken ortaya çıkan Gideon'un eski nişanlısı ve Gideon ile görüşmesi Eva'ı kıskançlık krizlerine sokar. Gideon'un kabus dolu uykuları başlar ve bu uykularında Eva'a zarar verir hale gelir. Eva ise Gideon'a yardım etmek için geçmişini öğrenmeye çalışır. Gideon ise Eva'dan uzaklaşır. Eva'nın zor zamanlar yaşamasına neden olan üvey abisi Nathan ise ölür. Yani yoğun bir kitap.

Sevdim ben kitabı. İlk kitaptan daha güzeldi. İkiliyi zaten sevmiştim bu kitaptan sonra daha çok sevdim. Gideon nasıl bir erkeksin sen nasıl bu kadar seven bir erkek oldun. Onun o aşkı Eva için her şeyi yapması çok güzeldi. Bu kitapta duygusallık biraz daha fazlaydı güzeldi. Nihayet bir şeyler yerine oturmaya başladı ve mükemmel bir son oldu beğendim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »