Sende Kendimi Buldum (Crossfire, #2)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

güzeldi ben çok beğendimm

Profil Resmi
10 puan

MUHTEŞEM <3

10 puan

Ilk oncelikle bu kitabi bitirdikten sonra gercek dunyaya donmem biraz zaman aldi.

1.kitap benim icin hayalkirikligi olmustu gercekten. Gerek fifty serisine benzerligi gereksede sirlarin hat safhaya ulasmasi cildirtmisti beni. Gelgelim merakima yenik dusup 2.kitabida aldim ve biraz goz gezdirmek suretiyle actigim kitabi 1 gunde bitiriverdim.
MUHTESEMDI.Tek kelimeyle bunu soyleyebilirim sizlere. Evet yine kitabin sonuna kadar GIdeona etmedigim hakaret kalmadi ama kitabin son 10 sayfasinda cenemin kucagima dustugunu itiraf ediyorum.O satirlari tekrar tekrar okudum ve hala nasil boyle bir sevgi olabilir diye de dusunmeden edemiyorum. Kisacasi alin ve okuyun sizde caresizce Crossa asik olun....




Profil Resmi
10 puan

İlk kitaptan bin kat daha güzeldi.
Gideon'un, Eva için yaptıkları duygulandırdı.Eva için adalet sağlandı umarım Gideon için de aynısı olur.
3.kitabın yurt dışında çıkmasına bile daha aylar var.Beklemek sinir bozucu.

10 puan

2.Kitabı kesinlikle çok çok sevdim. Aşk, da duygusallık da ve yine o ilk seferinde de çok sevdiğim eğlenceli tarafı da oldukça yoğundu. Karakterlerimizin karanlık yönleri daha da aydınlanmaya başladı ve yüzleşmeyi yaşadılar ilişkilerinde. Adı gibi kendinizi bulabileceğiniz bir tarafı var bana göre. Arızalı ama mücadele eden o aşkı hissettim. Duygusal yönüyle sizi etkileyeceğine eminim. İkisinin de yıkılmış, pes etmiş halini görmek iç acıtıcıydı. Buna rağmen yeniden başlayıp bu aşkı ve birbirlerini geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazır olmaları ise büyüleyici. Sonu benim için kesinlikle çok vurucu oldu ve gerçekten inanılmaz etkilendim. Bir New York masalı da diyebiliriz. 3. Kitabı sabırsızlıkla bekliyorum.

10 puan

Vay be diyorum .İlk kitaptan bile daha güzeldi.Sonu bitirdi beni.Tahmin edilebilirdi ama yine de okuyucuyu son ana kadar beklentide tuttu yazar.Ve ilan ediyorum ki Gideon Cross yeni roman kahramanımdır .

Profil Resmi
6 puan

50 ton üçlemesi ile çok ortak noktası var.

8 puan

birinci kitaba göre kesinlikle daha iyiyidi..

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
1 puan

Herhangi bir edebi değeri olmayan, dizi izler gibi okunacak erotizm dozu arttırılmış aşk romanı. Herhangi bir edebi beklentiye kapılmadan okunabilir.

Profil Resmi
4 puan

ilk kitap ile aynı yorumu yapıcam, cok kotu bi 50 ton benzeri, olay örgüsü edebiyat beklemiyorum tabiki ama her hangi bi konu tutarlılığı yok acemi yazar gibi olaylar bi anda gelişiyor herhangi bi ön aşamaları yok. karakter derinliği sıfır. elli ton bunun yanında edebi eser kalıyor. olmaması gereken bi ikinci kitap

10 yıl, 10 ay
10 puan

bir insan bu kadar zeki olamaz ya, kitabın sonunu okuduğumda ağzım açık kaldı resmen! bir kurgu ancak bu kadar ilmek ilmek işlenebilirdi! ah gideon, benim yakışıklı dâhim! sanırım gideon a defalarca kez tutulmak mümkün bizler için :D adam 1 numara desem yeridir. açıkçası ben bu kadar akıcı bir anlatım, böyle güzel kurgu ve böylesine tutkulu bir aşk okuyacağımı tahmin etmemiştim hiç. yanıldığım içinse çok memnunum... diğer kitabı henüz elimde yok ama, serinin sürüp gitmesini dört gözle bekliyorum!!!

10 yıl, 10 ay
8 puan

İlk kitabını eleştirmiştim ama bu kitabı beğendim, Gerek açığa çıkan-çıkamayan sırlar gerek ayrılıklar ile bu kitabın heyecan dozu iyiydi bence.

1 puan

sadece ve sadece grinineli tonu furyasından para kazanma hevesi aşk yok konu yok cinsellikte iğrenç bir sapkınlıgın ötesine gitmiyor midem bulandığı için yarım bıraktım

10 puan

2. kitaba başladığımda da yarıya gelene kadar "Ooofff yine mi erotik roman!" diye isyana başlamıştım ki Gideon Cross'un ne kadar mükemmel bir aşık olduğunu ve aşkı için nelerden vazgeçebileceğini görmeye başladım ve kitabı bitirdiğimde Gideon Cross gözümde mükemmel erkek statüsüne yerleşmiş oldu.

Profil Resmi
5 puan

iyarısı ilk kitabı özetlemekle geçse de karakterlerin bazı özelliklerini daha iyi anlıyorsunuz, 3. kitaba zemin hazırlıyor..

Profil Resmi
7 puan

Evett serinin ikinci kitabında bazı gizemler açığa çıkıyor ve daha da güzelleşiyor bence. yazarın uslubu ve kalemi güzel ama biraz daha romantik aşk istiorum ben yaa. Aklımda kalması lazım en azından:) Beni kendine çok çekmedi bu seri nedense. Üçüncü kitabı henüz laıp okuyamadım bir türlü fazla indirime girmedi bekliyorum. Öyle az sayfalara çok para ödeyecek kadar zengin olmadım henüz:) keşke üçüncü kitap son olsaymış.Onuda oku bekle ne zaman çıkarda alırım diye pes yani...

3 puan

2.ci kitapda da fikrim değişmedi, arka fonda çocuk istismarı konusu işlense de pek çok şey sürekli kendini tekrarlıyor, esas oğlanın yatak alışkanlıkları bile aynı hiç değişmiyor, yazarın hayal gücü burada yetersiz kalmış, araya çeşni olsun diye esas adamın geçmişinden bir kadın alınmış ama yüzeysel kalmış, zaman geçirmek için okunur mu bilemeyeceğim, para ile alınmaz ama bir arkadaşınızda varsa alıp okuyabilirsiniz.

6 puan

tam bir erotik kitap ve sevişme sahnelerinin Grinin elli Tonu’ndan pekte aşağı kalır yanı yok. aşkı tamamen sekse bağlıyor insan meraktan okuyor. sürekli seks yaparak aşklarını gösteriyorlar.

10 puan

Herkesin aksine kadın karakter olan Eva'yı çok sevdim bu kitapta.

Tamam tamam Gideon ayrı bir yer taşıyor kalbimde ama -herkesin yaptığı salakça şeyi yapıp Elli ile karşılaştırırsak - Ana'ya göre Eva daha sağlam bir karakter olmuş ve de Christian'ın içindeki sevgiyi hissedememiş bir okuyucu olarak Gideon için aynısını söyleyemeyeceğim.

Hem karanlık hem de tutku dolu bir kitaptı.Sonlara doğru o kadar kaptırdım ki her şeyin çözülmesi için çıldırıyordum neredeyse.''Alanının en iyisi.'' ve ''Kapat çeneni Christian Gideon'ın yanında halt etmiş.'' diyerek bitiriyorum, 3. kitaba başlamaya gidiyorum.

3 puan

Yıllardır kitap okurum, bu kitabın nasıl olup da bu kadar yüksek bir puanı hak ettiğini anlayamadım. Ya ben kitap okumayı bilmiyorum ya da okuyucu profili bir hayli değişmiş. Ne şimdi bu? Kitap mı? Konu ne? Ne anlatmaya çalışıyor, neyi amaçlıyor? Yazarın dediği gibi öylesine yazılmış bir kitap.
Hanım kızımız yıllar önce üvey ağabeyinin tecavüzüne uğruyor, en iğrenç şekillerde ve bu hanım kızımız popçu, dövmeci ve aptalca pek çok ilişkiye giriyor. Girdiği yetmiyor, kendini tatmin için aletler kullanıyor. Tecavüze uğrayan bir kadının ya da erkeğin psikolojisi nasıl olur diye kendimce düşünmeye çalışırken aklım karıştı. Yetmiyor Gideon denilen ağabeyimizle arabada birbirlerine yapışıyorlar. Bu da yetmiyor, müzik dinlerken herkesin içinde görünmeden seks yapıyorlar ve bu hanım kızımız tesadüfen popçu sevgilisini görüyor ve yetmiyor olacak ki, bir de öpüşüyor.
Biz nasıl bir toplum olmuşuz ki, böyle anlamsız kitapları başucu kitabıymış gibi öve öve birbirimize öneriyoruz. Yazık diyorum başka da bir şey demiyorum.
Ben bu yazarın Günaha Davet adlı kitabını okurken de kasılmıştım. Eksik bir şeyler var demiştim; buldum sonunda duygu yok, hücreme işleyen aşk yok. Yalnızca bacak arası ve bacak üstü bir yığın sözcük öbeğiyle enayi yerine konulan okurlar var. Kitabın çevirisi mi yoksa orjinali mi öyle bilmiyorum ama abuk sabuk bir yığında diyalog var. Merakıma yenilip bir daha asla günümüz Amerikan -sözde ve bedensel- aşklarını anlatan hiç bir kitabını okumayacağım. Yoğurdu üfleyerek yiyeceğim ki, popüler kültür kuşağının insanı tüketen dişlileri beni yemesin.

10 yıl
10 puan

Gideon Cross Holdingin sahibidir ve yirmi sekiz yaşında dünyanın en zengin yirmi beş insanı arasındadır. Lobide karşılaşmadan önce Eva'ı görmüştür.Bir toplantıya gitmek için çıkıp arabaya yeni bindiğinde köşeyi dönen Eva'ı görmüştür.Gördüğü an çarpılmış gözlerini Eva'dan alamamıştır. Hemen kendisinin olmasını istediğinden peşinden gitmiştir. O günden beride iflah olmamıştır.Şimdi Eva'dan ayrı kalma düşüncesine bile katlanamaz. Eva'ı görene kadar bir şey aradığının bile farkında değildir.Uyandığında yanımda olmazsa diye her gece korkarak uyur hale gelmiştir. Kapılmıştır ve Eva için her şeyden vazgeçer,adam bile öldürebilirdi. Çalıştığı her yerde Eva'nın fotoğrafları vardır.Birbirlerine bakmaya bayılır,birbirleri için yanıp tutuşurlar. Eva eskiden sevgililerinin yakışıklılığına övgüler düzen arkadaşlarına sinir olurken şimdi oda Gideon için aynısını yapar. Her gün biraz daha aşık olur. Gideon'dan uzak olmaktan nefret eder onu düşünmeden birkaç saatten fazla geçirebildiği pek olmaz. Bir aydan daha kısa bir süredir birliktelerdir ve ikisi de ciddi şekilde arızalı olduğu için ilişkiyi nasıl yürüteceklerinden emin değillerdir. İkisininde takıntıları,zaafları vardır. Gideon Eva'nın üvey abisi Nathan'ın yeniden belirmesinden korktuğu için Eva'ı yalnız bırakmak istemez. Eva onun güvenli bölgesidir.

İlişkileri tüm hızıyla yolunda giderken ortaya çıkan Gideon'un eski nişanlısı ve Gideon ile görüşmesi Eva'ı kıskançlık krizlerine sokar. Gideon'un kabus dolu uykuları başlar ve bu uykularında Eva'a zarar verir hale gelir. Eva ise Gideon'a yardım etmek için geçmişini öğrenmeye çalışır. Gideon ise Eva'dan uzaklaşır. Eva'nın zor zamanlar yaşamasına neden olan üvey abisi Nathan ise ölür. Yani yoğun bir kitap.

Sevdim ben kitabı. İlk kitaptan daha güzeldi. İkiliyi zaten sevmiştim bu kitaptan sonra daha çok sevdim. Gideon nasıl bir erkeksin sen nasıl bu kadar seven bir erkek oldun. Onun o aşkı Eva için her şeyi yapması çok güzeldi. Bu kitapta duygusallık biraz daha fazlaydı güzeldi. Nihayet bir şeyler yerine oturmaya başladı ve mükemmel bir son oldu beğendim.

10 puan

Kitabın sonunda ağzım açık kaldı tek kelimeyle muhteşem.

10 yıl, 11 ay
geri ileri