Sempre (Sempre,#1)

7 puan

Haven köledir. Bir çiftlikte annesi ile her şeyden habersiz, zorluk ve acı içinde yaşamıştır. Yardım bulmak için kaçtığında Dr. Vincent DeMarco onu bulur ve onu satın alır. Ya gidecektir ya da ölecektir. Böylece Haven Vincent ile gider. Onu güvenli, istediği zaman girip çıkamayacağı evine götürür. Carmine ve Dominic adında iki oğlu vardır. Köle olan ölmüş karısı köle Haven'ı kurtarmak istediği için kurtarmıştır. Vincent tanınan bir adamdır. Yetenekli doktor, varlıklı, kendini çocuklarına adamış, bekar bir baba olarak tanınır. Fakat maskesinin arkasındaki adamı çok az kişi tanır. Genetik bağı olmayan farklı bir aileye sahiptir. Kan ve yeminle kurulan bir ailedir. Mafyalardır. Haven'ın sadakatini bekler ve gps sayesinde kaçarsa onu bulabilecektir. Onlarla rahat olmasını ister, özgürce konuşabilecektir ve artık orası onunda evidir.

Haven'in ilk kez odası, yatağı, hiç sahip olmadığı görmediği kıyafetleri eşyaları, evi olur. Evin işlerini yapmaya başlar. Herks için basit olan şeyleri ilk kez görüp yapar. Dominic ile iyi anlaşırken Carmine'den kaçar. Ona karşı ne olduğunu anlayamadığı duygular hisseder. Çok geçmeden kimsenin yanında kendini güvende hissetmeyip güvenmemişken ona güvenir. Kalbine karşı koyamaz bir şeyin parçası hisseder, aitmiş gibi hisseder.

Carmine yalanlardan başka bir şeyle çevrili olmayan bir dünyada yaşar. Mafya babasının varisidir. İstediğini istediği zaman alan, hayatı üzerinde kontrol sahibi olmak isteyen, annesinin ölümünü hala atlatamamış, kavgacı, isyankar biridir. Sürekli kavga ettiği saygısız davrandığı için babası ile hep mücadele içinde olur. İnsanlara gösterdiği görünümünün altında ise yaralı biridir. Daha önce kimse onu anlamamıştır ve anlaşılmak ister.
Haven kendisinden kaçtığı için önce ona rahatlaması için zaman verir. İlk görüşte aşka, ruh eşine inanmazken birdenbire hayatına giren Haven ona farklı hissettirir. Çok geçmeden Haven için iyi olmak ister.
Vakit geçirdikçe yakınlaşmaya başlarlar ilişkileri başlar. Carmine için Haven en iyi hediyesidir. O yokken boğulurken Haven onu kurtarır. Kaderi olduğunu, birbirlerini kurtarmak için onun getirildiğini düşünür. Haven için en iyisini yapmak ister.
Haven'de seviyordur. Carmine için ölürdü. Onun yaşaması için her şeyden vazgeçerdi. Yeni hayatı güzeldir istediğini yapabiliyordur Carmine ile mutludur fakat tabi ki sorunsuz olmaz. Mafya olayları, kaçırılma, yaralanmalar derken kitap biter.

Haven yaşadığı tüm acılara, zorluklara rağmen çok güçlü bir karakter. Carmine'nin Haven için yaptıkları, özgür mutlu olması için yaptıkları, aşkları çok güzeldi. Biraz yavaş ilerlese de güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »